infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
קטע קטע
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
infinite(נשלטת) • 5 בנוב׳ 2005
קטע עינוי קצר (:
יצאתי מהמקלחת . את ישבת על הספה בסלון . סימנת לי עם היד להתקרב . המבט בעינייך ,הישיבה הזקופה שלך , ללא מילים אני מרגישה את הכח שיש בך ,את עוטפת את נשמתי בכוח של אהבה. אני שלך , גופי חשוף לפנייך ,נשמתי רוצה להיות חשופה לפניך ,משתפת אותך בשמחה , ולאט לאט גם בפינות האפילות יותר, הרגישות יותר ,מהלב. על הספה לידך אני רואה כל מיני חפצים שמעלים לי את הדופק . כיסוי עיניים ,מסיכה, אזיקי עור לידיים ורגליים, ו...כדור קטן על חוט ארוך שמזמזם באיטיות את מנגינת האורגזמה כשאת מפעילה אותו. את שמה לי את האזיקים , את המסיכה . מפעילה את הכדור הרוטט ודוחפת לי לכוס כשאני עוזרת לך עם מבט מתענה (לא אוננתי שבוע ) . לאחר מכן את שמה לי את הכיסוי עיניים .זהו חושך . את מובילה אותי לחדר שינה בזהירות .שם קושרת אותי למתקן בישיבה .הזרועות שלי קשורות גבוה ,הכדור מרטיט לי את הצורה . את מתקרבת ומורידה טיפה את השרשרות של הידיים שיהיה לי יותר נח .כנראה אני הולכת לשבת פה הרבה. נשימתך עליי, המגע שלך מרפרף על גופי, את מלקקת לי את הפטמות ,אני מתמסרת למגע שלך... את קמה ,יוצאת וסוגרת אחרייך את הדלת. אני לבד... השקט ייסר אותי. זה העונש ההכי מייסר כיוון שיש לי קצת בעיה של היפראקטיביות וישיבה בפוזה אחת בלי לראות ,בלי מוזיקה ובלי לחטוף הצלפות או לעשן או לעשות משהו יכלה לשגע אותי . אם הייתי בשבי הסורי זה מה שבטח היה מסגיר אותי .(: זזתי בעצבנות לא יכולתי שלא לזוז בכלל . התעלמתי בהפגנתיות מהכאב ברגליי וידיי שנגרם מהתזוזה בתוך האזיקים . ההמתנה גרמה לי לאבד סבלנות ,ציפיתי רק לרגע בו אשמע אותך נכנסת לחדר. השקט והמחשבות התחילו להיות ממש ממש מענים , ניסיתי לברוח מעצמי ומהמחשבות האלה אבל לא היה לי לאן לברוח בשקט הזה כשהכל אטום לי ואני בתוך עצמי לגמרי . זה התחיל להיות עינוי ממשי ופסיכודאלי ואז ניסיתי לחשוב ,מה בתוכי ,איזה רוע או איזו תכונה ,מה גורם לי להרגיש עינוי עם עצמי? זה כאילו – אם תיקחו אדם ותשללו ממנו את כל התנאים ,את כל הדברים שגורמים לנו לשכוח ולהתעלם ותשאירו אותו עם עצמו בלבד ,כמו ביום כיפור לדוגמא ,כיצד ירגיש? לדעתי אדם טוב ,ששלם עם עצמו ,ירגיש טוב . הוא ייזכר בדברים טובים ,הוא יחשוב על אהבתו , הוא יחשוב על מחר ועל כך שמחר יהיה טוב יותר כי נגמר יום כיפור ואפשר לשוב לכוס קפה חם וארוחה חמה ,אפשר לחבק את אלה שאנו אוהבים. בן אדם רע יתענה עם עצמו . הוא לא יסבול את נוכחותו שלו עצמו ,הוא ינסה להימלט ממצפונו וזה יהיה עינוי של ממש. וואלה זה מה שקרה לי ביום כיפור. המשפחה שלי לא צמה ,אז הייתי סגורה בחדר כמו נזיר, עם נר בלבד והתעניתי על המיטה עם מחשבותיי. צמתי צמתי, כמו פנאטית . לא יצאתי לעשות פיפי אפילו כי טלוויזיה דלקה בחדר למטה .ואני בכלל לא דתיה ,אבל ממש ממש לא. אבל ככה הרגשתי, שזה מה שאני צריכה. זה מה שיציל אותי ? הצום ? אולי להיפך , אם הייתי הולכת ומחבקת את האנשים שקרובים לי, מבקשת מהם סליחה אמיתית , יושבת איתם לתת להם הרגשה טובה, אולי זה מה שהיה נחשב ליום כיפור אמיתי ? אולי זה הרעיון ולא לצום כמו נזיר ? גבירתי איפה אתתתת . תני לי רק את רגליך שאוכל פשוט לחבק אותן ולהחביא את עצמי .רציתי באותו רגע להישאר רק לרגליך ,ככה ערומה עם השרשראות לנצח והרגשתי שיפחה שיפחה . לא הרגשתי כך בחיים כי תמיד היו לי מניפולציות קטנות ודרכים לחפש הנאה גם כשכואב ממש. פה לא היה לי לאן לברוח וכל מה שרציתי זה להיכנע באמת ועד הסוף . לתת לך להוביל אותי בלי שום הבעת דעה (ויש לי דעה) ,בלי שום מחסום ובלי מחשבות . איבדתי תחושת זמן וכל דקה הייתה נצח . אחרי הנצח הזה נכנסת לחדר פתאום .רק הרגשתי את הצעדים כמו נחש שמרגיש את הכל על פני האדמה כי אין לו כמעט חושים . וואלה אולי אני נחש מגעיל. טוב החמרתי עם עצמי עכשיו לגמרי . חיכיתי שתחמירי איתי את ותתני לי לגיטימציה לכל הפרפקציוניזם הזה . תצלבי אותי ,תצליפי בי , תחשמלי אותי...התפתלתי עם הדבר הרוטט הזה בתוכי והייתי ממש רטובה ,רעבה אליך . סובבתי את ראשי מנסה לתפוס היכן את עומדת , כמעט שהתחננתי אליך להרגיש אותך ושתוציאי את הכדור אבל...לא ...אני לא מתחננת בחיים הרי ,כולי מלאה גאווה עצמית. רכנתי אליך .התקרבת אלי ,ליטפת את גופי ובאת להוציא את הכדור .וואלה בלעתי אותו , לא רצית למשוך יותר מידיי ,שיחררת לי יד אחת ואמרת לי "תוציאי אותו"... מי שיינחש מה קרה אחר כך מקבל את ההמשך |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
השולט אור(שולט) • 5 בנוב׳ 2005
אינפי בייבי, נהיה פה חם.
מה ינחש? מי ינחש? מענים אותך או שאת בקטע של לענות אותנו? קדימה, תמשיכי! |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
Re: קטע קטע
לפני 19 שנים •
6 בנוב׳ 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 6 בנוב׳ 2005
infinite כתב/ה: מי שיינחש מה קרה אחר כך מקבל את ההמשך קיבלת עונש בעבור התזוזות שבכל זאת זזת... לא קיבלת רשות לגמור ועוד שבוע בלי לאונן! |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בנוב׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 7 בנוב׳ 2005
עשית לעצמך פיסט?
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
infinite(נשלטת) • 8 בנוב׳ 2005
ציטוט: עשית לעצמך פיסט?
מתחמםםם אבל אנשים אתם בכלל לא בכיוון מה קורה לכם רמז - קצת מזכיר פרק בסדרה "חברים" מי שמכיר אור אם אני סובלת כולכם תסבלוווו |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 8 בנוב׳ 2005
מתחמם...
כולם עשיתם פיסט יחד? עד שמצאתם את השחלה שלך והוצאתם אותה לראות איך זה ניראה? דומי משתעשעת כי היא יודעת את התשובה... |
|
מולטידימיונר(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
יוווווו דומי יודעת את התשובה ואני לא?????????????????????
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
מולטידימיונר(שולט) • 8 בנוב׳ 2005
[B]
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
infinite(נשלטת) • 8 בנוב׳ 2005
חחחח
אוקיי אני אספר ( אבל אל תצחקו ) אז ככה כשבאתי להוציא את הכדור הרוטט עם פרצוף דרמתי הסתבר שהתלהבתי והכנסתי אותו כנראה קצת יותר מידיי...יעני בלעתי אותו והחוט נקרע טוב בהתחלה אפילו לא יכולתי להתחיל להוציא אותו כי בכינו מצחוק כשנשארתי עם החוט ביד ואז כשנרגעתי מההיסטריית צחוק נכנסתי להיסטריה של להוציא את הכדור. הכנסתי את כל היד יעני (וזה הקרוב לפיסט דומי ) והוא לא יוצאאאא רק מתהפך לו שם בנח מתמקם לו מרגיש כמו בבית . אז התחלתי להילחץ ואמרתי לגבירתי אני הולכת למקלחת לנסות להוציא אותו ברשותך גבירתי . שם תכננתי לתפוס אותו סופית ולהוציא מה שזה לא יהיה .כולי קרבית דחפתי את היד שהגיעה לי כמעט עד המרפק וכולי קופצת במקלחת על רגל אחת ועל שתי רגליים ובעמידה ובישיבה קמסוטרה עם כדור חיחי וכלוםםם...אז..(פעם ראשונה בחיים) התחננתי לגבירתי שתעזור לי להוציא אותו חחח ,כמובן שהיא באה ,הצטיידה בפינצטה ותוך שנייה של "ניתוח" גניקולוגי פשוט שלפה לי את הכזור (שבנתיים כל הזמן הזה המשיך לזמזם וגמרתי אולי איזה שלוש פעמים לא אחת ) .בקיצור אחרי שיילדתי את הכדור המזמזם נשמתי לרווחה ואז אמרתי "גבירתייי למה לא עשית את זה קודם" אז היא אמרה לי בחיוך שהיא רצתה לתת לי קצת לנסות להסתדר לבד ... זהו זה הקטע (בזה לא הסתיים הסשן המדהים שהיה לנו אחר כך אבל הסתיים הקטע שרציתי לספר ) |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 8 בנוב׳ 2005
חחח
אין על הגבירה שלי שמאתגרת את אינפי שמאתגרת את שרירי הרחם שלה שמאתגרים אותה לעשות פיסט לעצמה. |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 8 בנוב׳ 2005
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אדיר ביותר! מדהים!!!!!! |
|