עינבר |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
פירוק והרכבה ב BDSM
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
עינבר • 11 בדצמ׳ 2005
כבר דברו על זה וכתבו על זה הרבה
חשוב לי להביא את הזווית שלי כי פעם לא האמנתי שזה אפשרי, חשבתי שזה בצחוק. איך יכול להיות שמשחקי אדון שפח / כלבה, יהיה יותר ממשחק תפקידים של חיי המין? איך ... איבדתי את כל הזהות? איבדתי צלם אנוש? הפסקתי לחיות למעני? איבדתי את טעם החיים? איך יכול להיות שכל כך הרבה חודשים אחרי, האישיות שלי מתפרקת לרסיסים בגלל כל שטות ? למה יש לי את כל הסימנים של חוויה פוסט טראומטית, שכל מה שרציתי זה לאהוב ולהיות נאהבת? כי לתהליך יש את הזמן שלו ואני יכולה לכתוב על זה היום, לשחרר כאן את הלב. כי זה אמיתי ב BDSM, אפשר לפרק אדם, גם בלי להבין בפירוק של נשמות. רק מעצם המשחק, זה עושה דברים בפנים, אם לא מבינים. להרכיב , זה כבר סיפור אחר. עם כל העזרה בעולם, אני מרכיבה את עצמי מחדש , שוב ושוב וזה עדיין לא מחזיק . מתפרקת. אני לא מגיעה לחוסן הנפשי שהיה לי בהתחלה, שגיליתי שאני סאבית ורציתי לחוות את עצמי. וזה משפיע, על כל תחומי החיים, כי אדם מפורק לא מתפקד כ"כ טוב. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
קל לפרק, קשה להרכיב
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בדצמ׳ 2005
כל כך הרבה אנשים מסתובבים בקהילה שלנו עם סיסמאות כגון "אני אפרק אותך ואבנה אותך מחדש".
כל כך קל לקנות את הסחורה - מישהו חיצוני לנו יעזור לנו לעשות את כל השינויים שאנחנו רוצים אבל לא יכולים. כל כך מעט אנשים מסוגלים לעמוד בחצי השני של הסיסמה. בשנים שאני נמצא בתחום ראיתי הרבה מאד אנשים עם ביטחון עצמי מופרז, סיסמאות אדירות - וברגע שבו הסאב/ית שלהם היו מפורקים, הם התאדו ונעלמו להם, או עברו לקרבן הבא. החומרים שבהם אנחנו משחקים הם הגוף והנפש של השותפים שלנו. רצוי מאד להיכנס למערכת יחסים עם ציפיות מציאותיות, עם שותפים שיש לנו איתם אמון ותקשורת, עם אנשים שמכירים במגבלות האנושיות שלהם. מי שמוכנים לומר שאין להם ניסיון בפעילות מסוימת, מי שמודעים לסיכונים ודואגים שגם השותפים שלהם יהיו מודעים להם לפני שייקבלו הסכמה הניתנת בקלות, מי שמבינים שעדיף לעצור סשן אם יש ספק מאשר להצטער ולהתחרט אחרי שמישהו נפגע - יש להם יותר סיכויים לשרוד. נכון - זה בהחלט רחוק מהסיפורים, הסרטים והפנטזיות. זה דורש הרבה עבודה מכל השותפים. אך יש למערכת יחסים שכזו יותר סיכויים להבשיל ולבנות משהו שמזין את השותפים בה, מאשר משהו שמשאיר לפחות אדם אחד בתחושה של ניצול, אבדן והרס. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
עינבר...
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
aka BODYGUARD • 11 בדצמ׳ 2005
פעם, שאלתי אדם זקן וחכם את אותה שאלה...
ותשובתו היתה לאקונית... מפתיעה... ולקח לי זמן להבין אותה... "אתה כנראה משתמש בדבק לא נכון...." בהצלחה יקירתי... |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
Re: קל לפרק, קשה להרכיב
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
עינבר • 11 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap כתב/ה: כל כך קל לקנות את הסחורה - מישהו חיצוני לנו יעזור לנו לעשות את כל השינויים שאנחנו רוצים אבל לא יכולים.
כל כך מעט אנשים מסוגלים לעמוד בחצי השני של הסיסמה. ...מאשר משהו שמשאיר לפחות אדם אחד בתחושה של ניצול, אבדן והרס. אני חייבת להדגיש שבמקרה שלי לא הייתה יומרנות לקנות את הסחורה. לא רציתי שיסדרו לי את חיי, היה לי אמון מוחלט ביכולת שלי לנהל את עצמי. זה היבה נחמד לקבל עזרה , בצורה של אדון ותו לא. בהתחלה, חשבנו שאנחנו משחקים משחק, שזה לא אמיתי. שהתחלתי לפחד, הוא אמר לי לסמוך על העצמה שלי, המחוייבות שלו והאהבה שלנו. בסשן אחד, שניים, זה עוד עבד, זה נתן לנו תחושת כח, אבל מיד אחר כך איבדנו שליטה. התפרקתי, הוא התפרק, טעינו ונותרתי בתחושה של ניצול אובדן והרס. אני חייבת להודות שאנשים כמוך שכותבים ועוזרים, תמיד נתנו לי כח. גם אני רוצה להיות כזאת. ובאדיגארד , יקירי, תודה , קיבלתי |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
זרה מוכרת • 11 בדצמ׳ 2005
יקירתי,
האמת היא? שאני חייבת להודות שאחד המשפטים הכי שנואים עליי בתחום שלנו הוא "לפרק שפחה ולהרכיב אותה מחדש כרצוני". למזלי הרב, אדוני לא אוהב לשחק בפאזל האנושי הזה. אבל אני יכולה להגיד לך, שגם לבן אדם עם הכוונות הכי טובות, יש את האפשרות להזיק במקרים האלה. הבעיה היא, שלפעמים אנחנו מעריצות אדם, וההערצה בונה ומעלה לו את האגו, ומה לעשות ? אגו שמשחק לגו... עוד לא יצא לי לראות. מנסיון אישי יכולה לספר לך שבגלגול הקודם שלי מהצד השני של השוט, מעולם לא העזתי לנסות "לפרק" את מי שאיתי רק מהחשש מהחוש הטכני הלקוי שלי בעיקר אחרי שניסיתי את זה על שעון וראיתי כמה ברגים נשארו לי ביד אחרי שסיימתי את העבודה. אז לנסות את זה על חיי אדם ? NO WAY ! |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
אני בא עם סיסמה כזו
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 11 בדצמ׳ 2005
השאלה היא מה עושים איתה?
איך מגיעים למצב כזה שאת "עינבר" התפרקת לחלוטין ונגרמה לך טראומה מהBDSM? גם לפרק זה קשה. צריך לדעת איך החוכמה היא לא לגרום לביטול האישי של אותו אדם נשלט לעולם אסור לשנות את המהות הבסיסית של אדם אפשר לתרום ידע אפשר לשנות הרגלים ולגרום לו להתוודע לעולמות חדשים זה בעיניי נקרא לפרק ולהרכיב אדם בד"כ כשדום מנסה לשנות לחלוטין אדם לאדם אחר ב180 מעלות אז יש בעיה כשיש איסור לאותו אדם לחשוב חשיבה עצמית ולגרום לו להיות תלותי באדון אז יש בעיה אז גם אפשר להתפרק ולחוות פגיעות נפשיות שם המשחק הוא איזון,וזהו איזון עדין וצריך הרבה רגישות מצד האדון כדי לזהות אותו אני מתנגד בחריפות לכל ההכרויות הבדסמ"יות של "בום טראח" אשר בהן נוצר מצב שתוך דקות ספורות מנסים דומים למיניהם לשנות סדרי עולם של סאביות,בייחוד אלו שרק מתחילות לגשש בעולם שלנו. האדון צריך להיות רגיש לשינויים הרגשיים שעוברת הסאבית שלו ונדרש תמיד לזכור שהיא תחת אחרויותו הבלעדית וכי אל לו לשחק בנפשה |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
Re: אני בא עם סיסמה כזו
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
זרה מוכרת • 11 בדצמ׳ 2005
Dark Artist כתב/ה: השאלה היא מה עושים איתה?
איך מגיעים למצב כזה שאת "עינבר" התפרקת לחלוטין ונגרמה לך טראומה מהBDSM? גם לפרק זה קשה. צריך לדעת איך החוכמה היא לא לגרום לביטול האישי של אותו אדם נשלט לעולם אסור לשנות את המהות הבסיסית של אדם אפשר לתרום ידע אפשר לשנות הרגלים ולגרום לו להתוודע לעולמות חדשים זה בעיניי נקרא לפרק ולהרכיב אדם בד"כ כשדום מנסה לשנות לחלוטין אדם לאדם אחר ב180 מעלות אז יש בעיה כשיש איסור לאותו אדם לחשוב חשיבה עצמית ולגרום לו להיות תלותי באדון אז יש בעיה אז גם אפשר להתפרק ולחוות פגיעות נפשיות שם המשחק הוא איזון,וזהו איזון עדין וצריך הרבה רגישות מצד האדון כדי לזהות אותו אני מתנגד בחריפות לכל ההכרויות הבדסמ"יות של "בום טראח" אשר בהן נוצר מצב שתוך דקות ספורות מנסים דומים למיניהם לשנות סדרי עולם של סאביות,בייחוד אלו שרק מתחילות לגשש בעולם שלנו. האדון צריך להיות רגיש לשינויים הרגשיים שעוברת הסאבית שלו ונדרש תמיד לזכור שהיא תחת אחרויותו הבלעדית וכי אל לו לשחק בנפשה דארקי, ואני חייבת לשאול. למה? כשאתה בוחר לך סאבית, האם אתה בוחר לך אותה בגלל מי שהיא ? בגלל האיכויות שלה? אז למה לפרק ? למה לא לתת לאינטראקציה המשותפת להוסיף על הקיים ? שהרי זה נעשה בכל מקרה בקשר זוגי מוצלח... אחד מעשיר את השני, אחד מוסיף לשני. למה הצורך הזה של "לפרק" ו"להרכיב"? האם אין פה משהו מן האגו שאומר - "זה שלי"? "זה אני עשיתי" ? ואם כן.. אז מה זה משנה לך את מי תיקח לך כסאבית ? שהרי גם ככה אתה מפרק ומרכיב משהו חדש. לא? זרונת |
|
real-one(נשלט) |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
real-one(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2005
אנחנו מתפרקים מהרבה דברים בחיים.
כל החיים זה תהליך, ובתוך החיים שלנו אנחנו עוברים תהליכים שונים, משברים, ועוד. בכל אחד מהם אנחנו משתנים קצת או יותר. בכל אחד מהם יש את הפוטנציאל לפרק אותנו. לפעמים יש מי שלא יתן לנו ליפול, חפעמים אין. לפעמים מצליחים להחזיק את עצמנו לבד, לפעמים לא. ביחסי שליטה, עמוקים, אנחנו עוברים תהליך, לא פשוט, מורכב. הפוטנציאל כאן הוא גדול יותר, גם אם לצד השולט אין כוונה לפרק. לפעמים דווקא חוסר הכוונה לפרק, חוסר הראיה של ההתפרקות, מביאים לתוצאה גרועה יותר. מעטים האנשים שיכולים להרים אדם שירד נמוך, שהתפרק. לפעמים אין ברירה אלא לפנות לאנשי מקצוע, למחול על הבושה העצמית, ולבקש עזרה. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
עינבר • 11 בדצמ׳ 2005
real-one כתב/ה: אנחנו מתפרקים מהרבה דברים בחיים.
כל החיים זה תהליך, ובתוך החיים שלנו אנחנו עוברים תהליכים שונים, משברים, ועוד. בכל אחד מהם אנחנו משתנים קצת או יותר. בכל אחד מהם יש את הפוטנציאל לפרק אותנו. לפעמים יש מי שלא יתן לנו ליפול, חפעמים אין. לפעמים מצליחים להחזיק את עצמנו לבד, לפעמים לא. ביחסי שליטה, עמוקים, אנחנו עוברים תהליך, לא פשוט, מורכב. הפוטנציאל כאן הוא גדול יותר, גם אם לצד השולט אין כוונה לפרק. לפעמים דווקא חוסר הכוונה לפרק, חוסר הראיה של ההתפרקות, מביאים לתוצאה גרועה יותר. מעטים האנשים שיכולים להרים אדם שירד נמוך, שהתפרק. לפעמים אין ברירה אלא לפנות לאנשי מקצוע, למחול על הבושה העצמית, ולבקש עזרה. הרבה משברים ותהליכים בחחי , לא פרקו אותי אנשי מקצוע לפעמים עוזרים ולפעמים לא אני מוצאת את מה שמדביק אותי , לאט לאט , לפעמים נשברת ואתה צודק - לפעמים הכי מסוכן שלא מנסים לפרק, שעושים BDSM בלי להבין שנותנים הוראות בלי לדעת שהם לשנות את האדם ב 180 מעלות , לחלוטין |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
לוקח זמן
לפני 18 שנים •
11 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בדצמ׳ 2005
לוקח זמן לאנשים להתאושש ולמצוא את עצמם.
לוקח זמן לסיים תקופת אבל של סיום מערכת יחסים. לוקח זמן למצוא בין כל החלקים את האני השלם שבו את מעונינת. תני לעצמך את הזמן הזה. |
|