G-O-L-D(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אין גבול...
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
G-O-L-D(שולט) • 15 בינו׳ 2006
|
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
זה
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
הוא(שולט) • 15 בינו׳ 2006
מזכיר את תעשית הקומבינות של הדתיים איך לעדכן את מצוות ההלכה לימינו
כפי שאמרתי בעבר פוליגמיה תהייה נורמה כי זה תואם את הצורך הטיבעי בשני המגדרים. זה לא סותר שמונוגמיה תשרוד אבל מי שלא ינהג בה לא יחשב רוצח שזקוק לאליבי או בוגד . שיעור הגרושים ירד פלאים. עוד 20 שלושים שנה. Y YY איזה אבסורד רק לחשוב כמה אנשים , ולא רק מסיבות רומנטיות, זקוקים לאליבי שזה רעיון שווקי "מדהים" אבל האמת כבר עדיפה להם זהות אחרת לא אליבי. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אם יש ביקוש , יש היצע .
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
קליבר(שולט) • 15 בינו׳ 2006
לא חשבת על זה .
|
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
הבעיה שלי היא לא ההיצע, הבעיה שלי היא עם הביקוש,
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
כנראה שאתה לא חשבת על זה, או שאתה מהמבקשים ושחירבון כזה נראה להם טריוויאלי ואף מעבר, אטרקטיבי.
הרי אחרי הכול, לולא קקות, לא היה צורך בחיתולים, ניירות טואלט או שאר פריטים לניגוב הלכלוך שהשאירו בקיומם. זה נכון גם לגבי עורכי דין, שאלמלא אנחנו, ומילתנו חסרת הבסיס, לא היו קיימים... ישנם עוד דוגמאות מסוג זה, להמשיך? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
ברור נהגי מוניות לא חושבים
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
וגם אתה לא ..
כל שירות הוא לגיטימי אם הוא לא בניגוד לחוק ובניגוד לתקנת הציבור . ( למשל שרות של סמים עד הבית לא לגיטימי ) מאחר ואותו אחד / אחת בכל מקרה היה או שעודו משקר לבן בת זוגו בסך הכל הוא נעזר ביותר אמצעים טכניים בשביל זה ( להלן פירוטכניקה ). ומישהוא , חכם יש לציין מצא דרך לעשות מזה כסף .... והקדים אותי בצעד אחד |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אתה יודע,
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אני לא יודע מה יותר הרסני,
דילר המספק חשיש, גראס, או קוק לבית לקוח, או איזה מניאק שמסדר את כל "מאחורי הקלעים" בכדי שלבן זונה כזה או אחר, או בת זונה כזו או אחרת, יהיו כמה שעות לספק את הייצר שבהם שבגינו הם מוכנים לשים על המאזניים גורל בית שלם... או גורל לב של אותו האחד או האחת אשר מאמינים בהם... לא יודע מה יותר הרסני או מגעיל. באמת שלא. כשאני (ואני לא, חשוב לציין זאת) קונה קוק ומסניף אותו, אז וואלה, אני דופק לעצמי כמה תאי מוח, משחק קצת בבריאות ומכניס לעצמי כל מיני ג'וקים לראש והזיות לא מי יודע מה רצויות. אבל כשאני מכניס את הזין שלי לפאקינג כוס של איזו מישהי כי אני ממש, אבל ממש ממש ממש חרמן, אז אני גם לוקח את הסיכון שאני מטביע בחור הרטוב הזה את הלב של הבת זוג שלי. זו שחיה לצדי וחושבת שאני עובד מאוד קשה בכדי לקיים את הקן המשפחתי שלנו ולכן בגלל זה אני לא יכול להשיב לצלצול הנייד בשעה שתיים אחר הצהרים, כי: "מאמי, את יודעת, יגאל יושב לי על הראש שאני אעביר לו את הדוחות ואני לא יכול לתפקד מלחץ. מצטער..." איכס. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
המלט • 15 בינו׳ 2006
גולד -- הלהט שבו אתה מלמד סנגוריה על חיי זוגיות מלאי אמון ונעדרי בגידה, גם אם
יפה בפני עצמו, אינו עומד במבחן המציאות: אנשים מזיינים מהצד כל הזמן. ובאשר ל"שירות החדש" -- בפרפראזה על דברי טוביה החולב : כן-בושה-וגם-לא-כבוד-גדול. או אם תרצה -- לא-כשר-אבל-מסריח. וכדומה. אותי מענין דווקא לדעת באיזה תחום אפור של החוק זה נופל. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
לא ידעתי שזכית במכרז של שמירת המוסר ...
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
כי בטוח לא היית עובר את ועדת המכרזים ..ואתה יודע בדיוק למה אבלח אפרט לך :
א. אתה לא חבר מרכז הליכוד ... ב. המוסריות שלך באמת לקויה , אתה מזיין את המוח לאנשים ומטיף נגד זה אחר כך .. ג. האמת , נראה לי שאתה משתמש בשירות כזה , לא לזיונים אלא לדברים הרבה יותר מגעילים , פעם שיחשפו פניך האמיתיים , נראה איזה קטן אתה ..ועלוב . |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אתה יודע,
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
יש אנשים שהיבלות שלהם כל כך גדולות ובולטות, שזה פשוט קשה לא לדרוך עליהן.
צריך ממש להלך בין הטיפות ובעדינות ייתרה בכדי שלא להכאיב להם... ומצד שני, שיכאב. הרי זה אתר של כאבים, לא? |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
איזה שמופים אתם
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
הוא(שולט) • 15 בינו׳ 2006
אומרים אהבה יש בעולם
מה זו אהבה....... |
|