נוריתE |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
שרותי מין בתשלום
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
נוריתE • 4 בפבר׳ 2006
כשאישה עושה את זה, היא תמיד זונה (ביטש ,סלאט, הור)
כשגבר עושה את זה, הוא "נער ליווי" say no more. |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
Tame • 4 בפבר׳ 2006
אין שום דבר רע בלהיות זונה בין אם זה ממין זכר או ממין נקבה לדעתי.
|
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
נוריתE • 4 בפבר׳ 2006
לא היבנת את הכוונה שלי תיים,
תקרא שוב. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
huan • 4 בפבר׳ 2006
כשאישה עושה את זה היא נקראת זונה,נערת ליווי,נערת טלפון או מלכה בתשלום
כשגבר עושה את זה הוא ניקרא זונה ממין זכר,נער ליווי או ג'יגלו אני אל רואה שום חוסר שיווי וכל עוד הם נאמנים לעצמם ולא מתחילים לסבך עיניים ולהעמדי פנים אני גם לא רואה בזה שום דבר רע |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
נוריתE • 4 בפבר׳ 2006
"זונה ממין זכר"
מש''ל. (ולא ציינתי בשום מקום שאני רואה משהו רע בזנות ,דרא"ג רק את המינוחים הבאתי) |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
Tame • 4 בפבר׳ 2006
ליילה, הבנתי אותך לחלוטין
את מוחה על חוסר שיוויון על רגע סקסיסטי בין היחס של החברה לזונה ממין נקבה בהשוואה ליחסה של החברה לזונה ממין זכר. סיימת את הפוסט שלך ב "say no more" ואולי באמת התכוונת שאף אחד לא יגיד על זה כלום אבל אם ככה אז למה לרשום את זה בפורום? אם את כבר מעלה טענה נגד ה"חברה" אז שהחברה תענה לך, אני לא חלק מהלך הרוח הזה ואת זה ניסיתי להעביר לך בתגובה שלי. בסופו של דבר אני מסכים איתך שהחברה שוגה ביחסה לזונות. החברה גם שוגה ביחסה לבדסמ' ולהומוסקסואלים ולבני מיעוטים. אז אפשר להטיח האשמות, אפשר גם לצפות שכל מי שמגיב לאשכול שלך יטיח את ההאשמות גם הוא. אבל אפשר גם לנסות לדבר על זה. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 4 בפבר׳ 2006
laila כתב/ה: "זונה ממין זכר"
מש''ל. (ולא ציינתי בשום מקום שאני רואה משהו רע בזנות ,דרא"ג רק את המינוחים הבאתי) אינני מבין מה רצית לאמר בשרשור. זו עובדה ידועה שמאלה המוכרים את גופם לפרנסתם אחוז קטן מאד הם גברים, וגם אלה ברובם מוכרים את גופם לגברים אחרים. מה ניתן להסיק מכך? לא יודע, אבל זו עובדה קיימת אלפי שנים ואופתע מאד אם תשתנה בשנים הקרובות... |
|
ניקי666 niki |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
ניקי666 niki • 4 בפבר׳ 2006
גם אני איני מבין על מה את מלינה .
האם המושג נערת ליווי או נער ליווי מכובד יותר מהסטטוס זונה ? ואם כן אז היכן נסווג את המושג יצאנית ? |
|
Fudo Sama |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
Fudo Sama • 4 בפבר׳ 2006
אוקי אין בעיה
אז זה אומר שלבנים יש יותר כבוד עצמי (זונה ממין זכר זה די נדיר) והבנות משתמשות בזה כדי להרוויח כסף חוץ מזה אני מכיר זונה אחלה של אישה... דווקא בנאדם מאוד מעניין |
|
FrozenLips |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
FrozenLips • 4 בפבר׳ 2006
בסופו של דבר אני לא חושבת שזה מחדש למישהו שהיחס של החברה לנשים הוא הרבה פחות מתירני מהיחס לגברים.
אבל בסופו של דבר זה בא גם עם לא מעט פריבילגיות - בזמן שלאשה סופרים את מספר הגברים שהיא שוכבת אתם (או לחלופין האם היא מקבלת על זה כסף), מותר לה "חברתית" לא לעבוד או להיות בלי השכלה או לא להיות תחרותית כמו גברים. ולעומת זאת יש הרבה נושאים שגברים מופלים בהם לרעה - החל מהטרדה מינית שבקרב גברים היא עדיין נושא שנשאר בגדר טאבו (צריך להזכיר את התלמיד שנוצל מינית על ידי המורה שלו?), דרך יחס כלפי גברים המסגלים התנהגות נשית וכלה ביחס של החברה כלפי גברים שאינם מפרנסים. קל לראות שהחברה מתקשה עדיין להתנער מהסטיגמות הישנות, ולמען האמת, אני לא ממש בטוחה שצריך לנסות לשנות את זה... מי בכלל אוהב את הגבר המטרוסקסואל החדש...? אלי |
|