סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עשרה דברות של תענוג האישה

Zarial​(מתחלפת)
לפני 18 שנים • 11 במרץ 2006

עשרה דברות של תענוג האישה

Zarial​(מתחלפת) • 11 במרץ 2006
1.גלה את המסתורין של הנאה שלה

תלמד למצוא וללחוץ על "הנקודות" שלה, בדומה לנקודות שמרפאות את המחלות, לחיצת על הכפתורים הנכונים (פיזיים או נפשיים) של אישה ייתן לך כניסה למערת התענוגות שלה .

2.תעורר את החושים שלה

אתה נראה מעולה – נחמד מאוד, אבל אישה אוהבת עם אוזניים, ולא עם עיניים אז אל תשכח להגיד לה מילים יפות, לאישה חשוב מאוד שתהיי טעים ומריח טוב, עדיף להתקלח לפני סקס ולא אחרי, נשים מאוד רגישות למגע.

3.ואל תתעייף לתת לה מחמאות, הרבה וברור

אמרת משהו נעים? זה לא אומר שאתה לא צריך להגיד את זה שוב, שוב ושוב. מה עושה לה טוב לשמוע זה אתה צריך לגלות בדרך. תפרגן למראה של גופה והיא תרצה לחלוק אותו איתך, תכבד את השכל שלה והיא תיתן לך את המפתח לסודות הכמוסות שלה.

4.ותעשה ככה שהיא תגלה לך איך ואיפה היא אוהבת שמענגים אותה

שכנעה אותה שאין בזה שום דבר רע. תבקש ממנה שתאונן מולך, יותר בשביל ללמוד לגעת בה מלהנות מה ההצגה.

5.תקשיב לה

תגלה מי היא, מה עבר שלה, מה היא רוצה וממה היא מפחדת. במהלך אתה תגלה באישה שלך ילדה קטנה, פנק אותה, שחק איתה, דבר איתה אבל הכי חשוב תקשיב לה ואז היא לא תפסיק לדבר איתך לעולם.

6.ושהיא תחייך....

צחוק – זה אורגזמה נפשית. תהייה יצירתי תצחיק אותה תתנהג כמו קוף, דרך הצחוק תכבוש את לבה ויחד איתו גם מה שנמצא בין הרגליים.

7.תיתן לה מתנות

עוד בבראשית הג'נטלמן הקדמון היה מביא לאישה שלו את החתיכות הבשר הכי טובות, ככה הוא למד לפתות את האישה עם המתנות. איזה מתנה להביא לה זה כבר תלוי בה ובך. זה יכול להיות צמיד זהב, או בגדים סקסיים, או סתם פרח, או תמיכה הנפשית שלך, זה לא אומר שהיא אוהבת את המתנות ולא אותך. פשוט בשבילה המתנה שלך – אקט ארוטי זה הטבע העתיק שלה

8.תקרין אמון וחוסר אונים

האמון שלך בה יהגן וישמח אותה, חוסר אונים שלך ייתן לה להיות דואגת, חמה, אוהבת, מפנקת. אם אתה יודע להראות גם אמון וגם חוסר אונים בו זמנית זה אומר שאתה יכול לדבר על רגשות שלך ונשים אהובות את זה בימנו, שתקנות אפלה היא כבר לא הסמל של סקסאפיל מזמן, ואולי זה לטובה כי גברים כאלה התגלו כי פסיכופתים אמתיים.

9.ואל תשכח את המשחק המקדים

משחק מקדים יכול להיות משחק מעולה, שגע אותה בכל הנקודות הרגישות שלה, תלקק, תלטף אותה תלמד ותאהב את זה. זכור תמיד את הסוד של הנאה המינית של אישה: רטיבות, רטיבות, רטיבות.

10.תדע ממה סרוגים החלומות שלה

ותעזור לה להגשים אותם. גם אם זה רק לדבר על זה. תעזור לה לגלות, להבין ולהגשים חלומות שלה.

תורגם מאתר רוסי
Tame
Tame • 11 במרץ 2006
התרגומים האלה ממש יפים.
עכשיו אני רק צריך לגלות מה האתר הזה ולהתחיל ללמוד רוסיתicon_smile.gif

אהבתי מאודicon_smile.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 במרץ 2006
זה נשמע כמו העצות שבתולות מזדקנות כותבות כדי לגרום לנשים אחרות להגיע למצבן...
תהיה עצמך (רק קצת יותר רגיש ומתחשב אם אתה חתיכת חרא אגואיסט) ותעיף לקיבינימט את מי שלא יודעת להעריך את זה. זו העצה היחידה לדעתי ששווה משהו.
לא, בעצם יש עוד אחת, אפילו יותר חשובה: אל תתייחס לבחורה שאיתך כאל משהו שירד מפס ייצור ויש לו הוראות הפעלה שאפשר לתמצת בעשרה סעיפים. היא מיוחדת בפני עצמה, ואם לא - תעיף אותה לקיבינימט יחד עם הלא-מעריכות מהעצה הראשונה.
איזו מילה יפה זו "קיבינימט". אם יהיה לי גמל אני אקרא לו ככה.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 11 במרץ 2006
ליידי מפונקת כתב/ה:
נהדר יקירתי,
כל גבר צריך לתלות על הקיר ולשנן angry3.gif

כל גבר צריך לתלות על הקיר את הנשלטות שלו...

וזאלופון...
הניק תפוס...
ככה קראתי לאופנוע האחרון שריסקתי,
קיבינימאט חרוטה על האנדרטה שלו.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ליידי מפונקת​(שולטת)
BODYGUARD כתב/ה:
ליידי מפונקת כתב/ה:
נהדר יקירתי,

בודי תזהר אני מתחלפת, בשניה אני עושה סוויץ ותולה אותך על הקיר. whip.gif
-אש-

זאלוםון

-אש- • 11 במרץ 2006
מסכימה עם מילותייך.
לא אוהבת פילוסופיה בגרוש.
המלט
המלט • 11 במרץ 2006
מסכים עם redshoes. בדף הבא באתר הרוסי יש בטח "עשרת הדברות למשקיע בבורסה".
רחום וחנון
לפני 18 שנים • 12 במרץ 2006
רחום וחנון • 12 במרץ 2006
אני דווקא חושב שאפשר ללמוד לפחות משהו מכל דבר ,כל אלה שמעלי שחושבים שהם יודעים הכל ,תחזירו ציוד למה להשאר.
זה מזכיר לי אפילו פוסט ישן שביקשתי בו טיפים או עצות ,אני מודה שאני לא יודע הכל בחיים ,לפחות אני לומד ככה דברים חדשים כל יום.

הפוסט

נשים.

כשאתן כותבות על לענג אותכן על ידי גבר.

אתן תמיד טורכות להסביר שהגבר לעולם לא יבין איך.

שלעולם לא ימצע את עצמו בדרך לנקודה שלכן.

קודם כל זה לא נכון מספיק ליהיות שם כי זה כמעט בכל פינה.

דבר שני כשגבר רושם איך הוא חושב שאישה צריכה לפנק אותו הוא מפרט בפירטי פרטים אפשר לבנות על פי הפירוט דגם הנדסי להמכשה.

דבר אחר איך אתן מצפות שנדע באמת למרות שזה כלכך פשוט למצוא אבל אם אתן מנסות למסור מידע בנושא להבע יותר פירוט כדי שנוכל להבין מתלונות שזה לא הולך לקרות לא נילמד כלום אז אנא.

ולמה בעצם סחור סחור אני יודע שכך אתן נוהגות לרוב אבל זה כלכך שגוי מבחינה אסטרטגית ככה לא משיגים מטרות צריך לכוון את החיילים למטרה לערוך תידרוך אימונים יתקבלו בברכה ואנחנו אוהבים לתת לכן לישלוט זה הופך את הכל לשמח יותר ותמיד מוסיף גוון קומי לעלילה.

זהו אז לא באתי בעצם ללמד עונג אוראלי אלא ללמוד איך רק שאין מאיפה אז קחו לצומת ליבכן או דרומה שוב למרות שזה לא תורה מסיני וזה בעצם ברור תסבירו איך כי בטוח לכל אחת דרך שונה וייחודית לה.
יהלום
לפני 18 שנים • 12 במרץ 2006
יהלום • 12 במרץ 2006
ליידי מפונקת כתב/ה:
BODYGUARD כתב/ה:
ליידי מפונקת כתב/ה:
נהדר יקירתי,

בודי תזהר אני מתחלפת, בשניה אני עושה סוויץ ותולה אותך על הקיר. whip.gif

בהצלחה....
אני בספק אם תהיה...

אבל אם תהיה, זה יהיה מלווה בעסק מסוכן עם 3 כלבות פרא...