-אש- |
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
מתוך רצון לתרום לציבור
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
-אש- • 29 באפר׳ 2006
אני עורכת סקר קצר:
כיצד תמנעי מלחכך את שינייך בטעות על איבר מינו של בן זוגך בעת הפעולה החשובה, הלא היא ירידה? |
|
Dom_Quixote |
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
פשוט.
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
Dom_Quixote • 29 באפר׳ 2006
תהיי לסבית.
|
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
או ש...
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
melaila(לא בעסק) • 29 באפר׳ 2006
תעברי עקירה של השיניים ,לא כולן כמובן,את הטוחנות שנמצאות בצידי הפה אפשר לישמור(אלא עם כן את מתכננת לרדת ללוויתן),כמו כן,ניתן לבקש מהרופא שיניים שיכין לך ריפוד סיליקוני(בדומה לרסני השיניים השקופים שלא מזמן הופיעו בשוק הדנטאלי),אפשר לבקש מבן הזוג שיצמיד אקדח לרקתך ועם הוא מרגיש שיניים...יו נואו,הפחד הוא תמריץ ניפלא...
עם כל אלו לא לטעמך נשארת בפנייך אופציה אחרונה:תשתדלי נורא! מקווה שעזרתי |
|
Dom_Quixote |
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
Re: או ש...
לפני 18 שנים •
29 באפר׳ 2006
Dom_Quixote • 29 באפר׳ 2006
melaila כתב/ה: אפשר לבקש מבן הזוג שיצמיד אקדח לרקתך ועם הוא מרגיש שיניים...יו נואו,הפחד הוא תמריץ ניפלא...
אם בטעות ייפלט לו כדור זה יהיה לו נעים. אם למדנו משהו מהסרט "חומות של תקוה" זה שלא שתמיד יש סיבה להמשיך לחיות או שאסור לוותר, אלא שהרפלקס בעת מוות הוא לנשוך חזק חזק. |
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Re: או ש...
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
melaila(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2006
Dom_Quixote כתב/ה: melaila כתב/ה: אפשר לבקש מבן הזוג שיצמיד אקדח לרקתך ועם הוא מרגיש שיניים...יו נואו,הפחד הוא תמריץ ניפלא...
אם בטעות ייפלט לו כדור זה יהיה לו נעים. אם למדנו משהו מהסרט "חומות של תקוה" זה שלא שתמיד יש סיבה להמשיך לחיות או שאסור לוותר, אלא שהרפלקס בעת מוות הוא לנשוך חזק חזק. אני מתקשה ליראות היכן הבעיה??? היא ממילא כבר לא תיהיה שם בכדי להרגיש לא נעים,לפחות היא תלך לעולמה בידיעה שהותירה את חותמה ב...הממ,חייו של אהוב ליבה... |
|
Dom_Quixote |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
ירידה לצורך עלייה
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Dom_Quixote • 30 באפר׳ 2006
אני מוצא מספר בעיות בקו הרעיוני שלך.
1. הצעת אלטרנטיבה במקרה שכל ההצעות (ריפוד סיליקוני בפה, עקירת שיניים, נשק חם) "לא יהיו לטעמה", אך שכחת כי מלכתחילה עסקינן בירידה, ללמדנו שטעמה של הגברת כבר אנין דיו, או לכל הפחות נכנע עם השנים למוסכמות החברה. 2. מה הסיכוי שהדום שלה יסכים לחלוק את המיטה עם עוד כלי זין? 3. מה יקרה אם תהיה פליטה מוקדמת לכלי הלא הנכון? 4. ובעצם, מה יקרה אם תהיה פליטה מוקדמת לכלי הנכון? 5. ובעצם, מה מהם הנכון? 6. ובעצם זו מילה מטופשת. 7. ואם כבר טעמה כה מנוון, מה יפריעו לה קצת עופרת ואבק שריפה? 8. עכשיו, בואו, לשם התרגול המשפטי, בכל זאת נדמה מצב שבו הוא יורה בטעות בכלי הנכון או הלא נכון על פי השקפת עולמכם, והיא, באינסטנט שנשמעת הירייה מספיקה להיפרד מהעולם, לבלוע את סתימות הזהב שלה מפחד הפרמדיקים הגנבים ימח שמם, ולנשוך הכי חזק שהיא יכולה כדי "להותיר את חותמה", ולהבטיח שאם אי פעם ירצו לזהות את גופתה על פי השיניים, יוכלו לעשות זאת גם ללא גופתה. חצי שניה לאחר מכן היא פוקחת את עיניה לגלות שהירייה, עקב בן זוג חסר יכולת באופן יוצא מן הכלל, החמיצה את ראשה, ונעצרה רק בכתפה או אפילו באגרטל הקרוב. כעת עליה להתמודד עם שאלות נוספות: ראשית, עקב המשמעות החדשה והרלוונטית מאוד של העניין, האם היא "בולעת". שנית, האם דם לא הוגדר מלכתחילה כגבול, ועכשיו היא יכולה לדווח על בן זוגה למען יוסיפו את שמו לרשימת הדומים המסוכנים, ושלישית, איפה לעזאזל הגאג כי הרעש שהוא עושה באמת חורג מכל גבולות הטעם הטוב (מה שמחזיר אותנו לנקודת ההתחלה, טעמה של הגברת). מה שכן, הוא באמת לא ירגיש יותר את השיניים שלה. ובא לציון גואל. כבוד, קיחוט שמנסה לאתר את הניק הכפול המחוצף שמסתובב פה אבל משום מה נעלם כל פעם שאני מגיע. תקציר הפוסט (C): לא-לחינם-רופאי-שיניים-הם-המקצוע-עם-שיעור-ההתאבדות-הגבוה-ביותר |
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
ובכן...
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
melaila(לא בעסק) • 30 באפר׳ 2006
לאחר עיון קפדני (שלא תאשימו אותי בהתרשלות חלילה)בתגובותיו המלומדות של הדון הגעתי למסקנה חד משמעית(עם יש משהו שאני אוהבת זה מסכנות חד משמעיות),(הא וסוגריים)שעליי לימצוא פיתרון נוסף ופחות מסוכן לבעיה,אימצתי את מוחי הכריזמטי( ) והגעתי לשיטה נוספת:התקיני שני מתקנים דמויי ג'ק בצידי הלסת(מתקנים נשלפים כמובן,אנחנו לא ברברים),לשם ייצור מתקנים אלו תוכלי להעזר ברופא השיניים ומוסך הרכב הקרוב לביתך,בעת ביצוע האקט בן זוגך יוכל בפשטות רבה לתאם בעזרת אותם ג'קים את פתיחת הלסת אל איברו,יתרון נוסף בהתקנים שכאלו הוא אפשרות שימוש חוזר....ONE SIZE FITS ALL
בהצלחה... |
|
דלפי דולפת |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Re: מתוך רצון לתרום לציבור
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
דלפי דולפת • 30 באפר׳ 2006
talula כתב/ה: אני עורכת סקר קצר:
כיצד תמנעי מלחכך את שינייך בטעות על איבר מינו של בן זוגך בעת הפעולה החשובה, הלא היא ירידה? האם מגע השיניים הוא לא כמו מגע של עגיל בלשון?? רק שבמקרה הראשון יכולת קביעת העוצמה היא בידינו?! |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 30 באפר׳ 2006
עגיל בלשון?!
נסי אולי "פומפיה" |
|
דלפי דולפת |
לפני 18 שנים •