סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כתבו עלינו בעתון ...

קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 4 במאי 2006

כתבו עלינו בעתון ...

קליבר​(שולט) • 4 במאי 2006
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245552,00.html
צ'יקיטה

הד"ר פעיל בעתונות ומתמחה בסאדו מאזו

צ'יקיטה • 4 במאי 2006
כבר כתבו על הד"ר גם בשרשור הזה.

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14298&highlight

אתם מסכימים לדברים האלה של הד"ר?

"בסקס סאדו-מזוכיסטי אין חיבה, אין נשיקות, אין ליטוף, אין רחמים. יש שולט ונשלט. יש נכבל וכובל. יש הרבה הכפפת משמעת, הצלפות, כוויות, שעווה חמה, סגירת הפה בכדור, כבילת ידיים ורגליים ותלייה. לעיתים נדירות זה מסתיים באלימות עד מוות. כשהסוף קטלני, לא מדובר בכוונה תחילה לרצח אלא ב'תאונת עבודה'".

מה דעתכם?
המלט

Re: הד"ר פעיל בעתונות ומתמחה בסאדו מאזו

המלט • 4 במאי 2006
צ'יקיטה כתב/ה:

אתם מסכימים לדברים האלה של הד"ר?

"בסקס סאדו-מזוכיסטי אין חיבה, אין נשיקות, אין ליטוף, אין רחמים. יש שולט ונשלט. יש נכבל וכובל. יש הרבה הכפפת משמעת, הצלפות, כוויות, שעווה חמה, סגירת הפה בכדור, כבילת ידיים ורגליים ותלייה. לעיתים נדירות זה מסתיים באלימות עד מוות. כשהסוף קטלני, לא מדובר בכוונה תחילה לרצח אלא ב'תאונת עבודה'".

מה דעתכם?

כמו לכל כך רבים ולא טובים באקדמיה, יש לד"ר פתרון שמחפש בעיה. יש לו איזושהי תיזה,
איזושהי השקפת עולם. הוא צריך לייצר מאמרים ותוכן אקדמי,( כפי שמתחייב מהדיבר
הראשון היחידי והאחרון של אנשי האקדמיה המודרנית: Publish or perish ), ואם אפשר גם קצת
פבליסיטי הרי זה משובח. אז מה עושים? אוספים את ה buzzwords שמוכרות עתונים ומשבצות
פרסומות בדפי אינטרנט של ynet, סאדו- מאזו, סקס, בלה בלה בלה, מערבבים קצת עם כאילו-ידע,
כאילו-תובנות, כאילו-מחקר, קצת סמכותיות מעושה, ויאללה -- שופכים הכל על המסך. ומה התוצאה?
עיניכם הרואות מה התוצאה:" אין חיבה, אין נשיקות, אין ליטוף, אין רחמים". נו בטח, כמו שמישהי
העירה בצדק באחד משלושת השרשורים שכבר קמו בעקבות הפרסום הזה, את זה אומר מישהו
שמראיין אנשים שזקוקים לטיפול: אנשים שאינם חווים לא חיבה, ולא נשיקות, ולא ליטוף. ומה יוצא
לנו מזה? יחסי ציבור גרועים מאד. שוב דה-לגיטימיציה של טעם מיני של קבוצה גדולה של אנשים.
איך אפשר, באוירה ציבורית כזו, לנסות לחנך מישהו להבין את הסצנה, כפי שהציעו לא מזמן
בשרשור-המה-עושים-כששולט-ידוע- וכו. איך אפשר בכלל לשקול להציג את זה למישהו שלא
בסצנה, אם זהו המצב העגום בו נמצאת הדיס-אינפורמציה? אז אני לא יודע מה אחרים עושים --
אני יורד לחפות עמוק עמוק מאחור, ומחכה עד שמוחות מיותרים מליגה ז' כמו זה של הד"ר יעברו
חויה מתקנת - סשן בריא, למשל.
נוריתE
לפני 18 שנים • 5 במאי 2006
נוריתE • 5 במאי 2006
מי ששלמים עם עצמם לא צריכים דוקטורים כאלו שיסבירו להם את עצמם.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

נשמע לי שהדוקטור זקוק

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 במאי 2006
לסשן רציני אחד - הרי אם מה שצוטט כאן הוא מה שבאמת אמר במלואו, מצאנו את הד"ר האחד והיחיד שמוכן במאה ה-21 להתבטא בצורה שכזו כנגד בדסמ.

ואתם יודעים מה אומרים על הומופובים... icon_twisted.gif
גלתיאה
גלתיאה • 5 במאי 2006
הוא פירסם הבהרה לגבי מה שנכתב שם. והוא מבין שכל מה שנעשה בין אנשים בוגרים ובהסכמה הוא לגטימי. לעומת זאת קפצה שם איזו בורה שטענה שאנשי בדסמ נוהגים בפראות בכביש, מזניחים את הילדים שלהם, מעודדים לאונס, גם לא מעיינים בספרי תרבות ואומנות!
הגבתי לה ואני מקווה שיפרסמו את זה.
Morticia
Morticia • 5 במאי 2006
גלתיאה כתב/ה:
הוא פירסם הבהרה לגבי מה שנכתב שם. והוא מבין שכל מה שנעשה בין אנשים בוגרים ובהסכמה הוא לגטימי. לעומת זאת קפצה שם איזו בורה שטענה שאנשי בדסמ נוהגים בפראות בכביש, מזניחים את הילדים שלהם, מעודדים לאונס, גם לא מעיינים בספרי תרבות ואומנות!
הגבתי לה ואני מקווה שיפרסמו את זה.

גם אני.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

ההבהרה של הד"ר

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 במאי 2006

ברצוני להבהיר כמה נקודות והבדלים מהותיים בינהם:1)מעשה או פגיעה שיש בה סאדיזם שנעשה ללא הסכמה של הצד השני, מעשה הנכפה על קורבן, זה עברה פלילית וסטייה מבחינת בריאות הנפש. 2) התנהגות או מחשבות ו/או דחפים סאדיסטיים מזוכיסטיים שיש בהם הסכמה אך יוצרים מצוקה רגשית,בושה, והעדר קבלה של בן/ת הזוג של אותו אדם עם הדחפים והנטיות או האהבות מסוג זה. אנשים אלו מגיעים לטיפול כדי לברר כיצד ניתן לחיות טוב יותר ,עם פחות קונפליקטים בזוגיות שלהם או עם עצמם והעולם.כיצד לממש את נטייתם והעדפות המיניות שלהם מבלי להרגיש מועקה עם עצמם או בן זוגם שאינו בהכרך בעל העדפות דומות לשלהם. ולרו הטיפול עוזר לאותם זוגות או יחידים להרגיש ולקבל טוב יותר את משיכתם והעדפתם המינית.הרמה האחרונה 3)מדובר באנשים בוגרים עם העדפות ואהבות מיניות שונות מרוב האוכלוסיה, וזה בסדר גמור ומשקף את מיגוון הצבעים השונים והמורכבויות של מיניות האדם. כל זמן שהתנהגות מינית כל שהיא נעשת בהסכמה חופשית מלאה בין אנשים בוגרים, הכל בסדר נכון חוקי ומוסרי.
אם אנשים בוגרים שנהנים ממין סדומזוכיסטי בהסכמה, נפגעו מדברי או הרגישו שאני מתייג אותם, אני מתנצל. זכותו של כל אדם, אשה או גבר לתת ביטוי למיניותם בכל דרך הגורמת להם אושר הנאה וסיפוק כל זמן שההתנהגות נעשת בהסכמה הדדית בין אנשים בוגרים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן

איזה יופי - יש לנו אישור גם מהדוקטור הזה...

icon_twisted.gif
קליבר​(שולט)

טרחת כ"כ הרבה בשבילנו דאן -קאפ?

קליבר​(שולט) • 5 במאי 2006
אז תודה .. flower3.gif
נוריתE
לפני 18 שנים • 6 במאי 2006
נוריתE • 6 במאי 2006
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245552,00.html

תקראו פה את התגובות ותבינו מה באמת חושבים עלינו,
זה חוזר על עצמו בכל פוסט בנושא שמועלה בנט.

מתי תבינו פה , שאנחנו לא צריכים את הלגיטמציה שלהם ולא את ההבנה שלהם ולא שום כלום.