walking dead |
לפני 18 שנים •
8 במאי 2006
משפשפת את עיני בחוסר אמון משווע... ההיה או שחלמתי חלום...
לפני 18 שנים •
8 במאי 2006
walking dead • 8 במאי 2006
ובו גיליתי שביום רביעי הקרוב תחנך עונת הקיץ לפליי פארטי של הפמילייה בנו- לימיט?
כל הכבוד לכולם - לדום-34, לאייר, לדאנג'ן וכמובן לפמילייה על רצף המסיבות, דרך נפלאה להתחיל את הקיץ! סדום ועמורה, הנה אני באה!!! |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
8 במאי 2006
לפני 18 שנים •
8 במאי 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 8 במאי 2006
מה גם עמורה מגיעה?
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
גם כן...
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 9 במאי 2006
פנתרה, שלחי את עמורה לראיון אצלי דחוף!
|
|
mishel(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
mishel(נשלטת) • 9 במאי 2006
עמורה עמורה , אבל אני הייתי קודם
לו רק היית קצת פחות עמורה שלי לו רק היית קצת יותר נערה שלי הייתי מראה לך, הייתי מראה לך, הייתי מראה לך הכל. |
|
walking dead |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
תגובה רשמית
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
walking dead • 9 במאי 2006
טוב, מה אתם רוצים מעמורה???
מלשכתה נמסר כי אין לה לא כוונה להגיע לראיונות (למרות שראיון אצל הגבירה שלי או אמילי זה מאוד מפתה, יאמי) ולא להענות לשירי אהבה, לא חשוב כמה מורכבים ועמוקים הם (שיחקת אותה, מישל...הזלתי דמעה או שתיים) חוצמזה... אמילי, את התחלת עם סדום ועמורה!! אני סתם מעתיקנית עלובה. |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
מה עכשיו???
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
מה עכשיו???
את מביאה גם את סדום???? תקשיבי, הערבים מסוננים!!!! אי אפשר להכניס את מי שרוצים ככה!!!!!!!! |
|
lori{ע_מ} |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
אה
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
lori{ע_מ} • 9 במאי 2006
אז קודם כל
איפה זה? ומה קורה למי שבא? ומה קורה למי שלא בא? ומה קורה למי שבא ומציק למארגנים? |
|
walking dead |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
Re: אה
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
walking dead • 9 במאי 2006
loRi כתב/ה: אז קודם כל
איפה זה? ומה קורה למי שבא? ומה קורה למי שלא בא? ומה קורה למי שבא ומציק למארגנים? אהה. שאלות של טעם! זה יהיה במועדון הנו-לימיט המדהים בת"א. למי שבא... מובטח ערב של הנאה בדס"מית צרופה מבית היוצר של כבוד הפמילייה הקדושה. למי שלא בא... מובטחות שנים ארוכות של ייסורי מצפון, דמעות והטחת הראש בקיר בנוסח "למה לא באתי??? כולם כל כך נהנו ורק אני נשארתי לי בבית". מי שבא ומציק למארגנים - הרי זו מצווה! (עד שאחד מהם יתעצבן ואז הייתי מציעה ריצה מאוד מאוד מהירה למקום מסתור באלסקה) |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
ציטוט: מי שבא ומציק למארגנים - הרי זו מצווה! (עד שאחד מהם יתעצבן ואז הייתי מציעה ריצה מאוד מאוד מהירה למקום מסתור באלסקה)
ממממ אני מציעה שתלכי לרכוש כרטיס הערב ורודרודה... |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 9 במאי 2006
הפנתרה הורודה כתב/ה: loRi כתב/ה: אז קודם כל
איפה זה? ומה קורה למי שבא? ומה קורה למי שלא בא? ומה קורה למי שבא ומציק למארגנים? אהה. שאלות של טעם! זה יהיה במועדון הנו-לימיט המדהים בת"א. למי שבא... מובטח ערב של הנאה בדס"מית צרופה מבית היוצר של כבוד הפמילייה הקדושה. [b]למי שלא בא... [/b] מובטחות שנים ארוכות של ייסורי מצפון, דמעות והטחת הראש בקיר בנוסח "למה לא באתי??? כולם כל כך נהנו ורק אני נשארתי לי בבית".מי שבא ומציק למארגנים - הרי זו מצווה! (עד שאחד מהם יתעצבן ואז הייתי מציעה ריצה מאוד מאוד מהירה למקום מסתור באלסקה) יופי יופי
אני לא באה אז בגלל זה צריך להזכיר לי מה אני מפסידה?? אני כבר יודעת שאני מפסידה!!! (ותארו לכם רק כמה קשה לי עם המחשבה הזו בכלל וכעת בפרט!!!!). H.Q (שסובלת אבל לא בשקט!) |
|