רויטל |
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
ט'ו באב \ חג אהבה ... הנה חידון לחג האהבה
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
רויטל • 12 באוג׳ 2003
א אל האהבה
א אהבה טהורה, רוחנית ב השואל, הזועק - אהבה יש בעולם? ג מעין חתום ד נעמה אהבתך לי מאהבת נשים ד בחיר לב ד האם הם מחזקים את תאות המשגל ומתן פרי בטן ה אופרת סבון ו זה כלל גדול בתורה ז ציפור שיר ח השתוקק, התאווה ח מה מקשר בין רחב לשפתותיך ט סמל הקידושין ט כ"ד שבועות אחרי ט"ו באב ...י לא היו ימים טובים לישראל כט"ו באב וכ כ איזהו הגיבור ל צבע ט"ו באב מ גם הם לא יוכלו לכבות את האהבה מ אבל יותר מכל אהב הוא מ כזה צוארך הבנוי לתלפיות נ אין הוא צר לזוג אוהבים ס ענבים בראשית התפתחותם ס אותו שר האוהב מתחת לחלון אהובתו ע מה בין גוף האשה ועבודת האדמה פ משקה האהבה פ מעשה עגבים צ גם לו משולה אשה ק מי מקפץ על הגבעות מדלג על ההרים ק אותה חבר שלמה המלך בזקנתו ק בנה של ונוס השולח חיצי זהב ר התשמע קולי רחוקי שלי ש מהן חטפו בני בנימין בנות ש מגילת האהבה ת כמוהו, דודי בין הבנות |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 12 באוג׳ 2003
מצורפת חוברת התקנה???
רוויטל (נא להסביר לאט לאט ושלב אחרי שלב לאנשים פחות חכמים ממך...) |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
12 באוג׳ 2003
רויטל • 12 באוג׳ 2003
זה חידון לפי הא' - ב' של חג האהבה
צריך לענות על התשובות |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
אחד שמבין(נשלט) • 13 באוג׳ 2003
רויטל
עוד עוד א אל האהבה - ארוס א אהבה טהורה, רוחנית - אהבה אפלטונית ב השואל, הזועק - אהבה יש בעולם? - ביאיליק ג מעין חתום – גן נעול ד נעמה אהבתך לי מאהבת נשים - דוד ויהונתן ד בחיר לב - דוד ד האם הם מחזקים את תאות המשגל ומתן פרי בטן - דודאים ה אופרת סבון - ???????????????????????????????????????????אין לי מושג. ו זה כלל גדול בתורה – ואהבת לרעך כמוך ז ציפור שיר - זמיר, זרזיר ח השתוקק, התאווה - חפץ, חשק ח מה מקשר בין רחב לשפתותיך - חוט השני ט סמל הקידושין - טבעת ט כ"ד שבועות אחרי ט"ו באב - טו בשבט ...י לא היו ימים טובים לישראל כט"ו באב וכ - יום הכיפורים כ איזהו הגיבור – כובש את יצרו ל צבע ט"ו באב - לבן מ גם הם לא יוכלו לכבות את האהבה – מים רבים מ אבל יותר מכל אהב הוא - מכופף הבננות מ כזה צוארך הבנוי לתלפיות - מגדל דוד נ אין הוא צר לזוג אוהבים - נקב המחט ס ענבים בראשית התפתחותם - סמדר ס אותו שר האוהב מתחת לחלון אהובתו - סרנדה ע מה בין גוף האשה ועבודת האדמה - ערימת חיטים (שיר השירים) פ משקה האהבה - פסיפלורה פ מעשה עגבים - פלירט צ גם לו משולה אשה - צל ק מי מקפץ על הגבעות מדלג על ההרים – קול דודי ק אותה חבר שלמה המלך בזקנתו - קוהלת ק בנה של ונוס השולח חיצי זהב - קופידון ר התשמע קולי רחוקי שלי - רחל ש מהן חטפו בני בנימין בנות - שילוניות (בנות העיר שילה) ש מגילת האהבה - שיר השירים ת כמוהו, דודי בין הבנות – תפוח בעצי היער ניסיתי והתאמצתי אבל אופרות סבון זה לא הצד החזק שלי. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
רויטל • 13 באוג׳ 2003
היפים והאמצים
יפה לך איש!! קבל ח"ח |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 13 באוג׳ 2003
אחד שמבין.....כנראה שכשנולדת הוריך ידעו איזה שם יתאים לך כבר בהיותך עולל בן יומו
ממש התרשמתי. משניכם. רוויטל - אחלה חידון ועכשיו חידון משלי א רצח את אביו וירש את אמו א השלב הסדיסטי בפסיכואנליזה א חולה אהבה א איך אומרים בתולה בשוודיה ב ראש ממשלה ושר אוצר עם קלטת לוהטת ג תרנגול ג התימנים לועסים אותו לחיזוק הגברא ד הסתגר בין ה האדם הנבון והתרבותי ו רמזו לה שיש סקס אחר ו התרופה המפורסמת בעולם כיום ז מחלת מין ח התאדמו פניו ט חיבר את אנה קארינינה י אותו אהב אביו יותר מכל בניו י מים גנובים כ איבר האשה בשפת ההדיוט כ איזה אתר באינטרנט ל הייתי לוקחת אותך בחינם מ חיבר את אהבת ציון מ שם מטהרת האשה את גופה נ אהב את עצמו עד מוות ס תיעול של דחף פרימיטיבי ליצירת דבר מה תרבותי ע עוד מחלת מין ע דבר מה ריק, חולף, שאין בו ממש פ אהב את וונדי פ מין ותוקפנות הם הדחפים שמניעים אותנו צ לפי אלתרמן לא מספיק פעם אחת ק איך אומרים בתולה באפריקה ר טרגדיה של שייקספיר ר ממייסדות המקצוע העתיק בעולם ש הרב לא נותן להתגרש כי רוצה שיהיה ש חיה שידועה בזרגננותה ת המצב שהגבר והאשה בוחרים להתמשגל בו ת הלהקה של אביב גפן ועכשיו נראה מי יידע מאיפה לקוח הציטוט הבא: " למה היה יצחק דומה באותה שעה, לאדם הראשון בשעה שנטל הקדוש ברוך הוא אחת מצלעותיו והעמיד לפניו את חווה." |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
רויטל • 13 באוג׳ 2003
א רצח את אביו וירש את אמו =אדיפוס
א השלב הסדיסטי בפסיכואנליזה =אנאלפסיכו א חולה אהבה =אלכס א איך אומרים בתולה בשוודיה = איש טרם שם לה )) ב ראש ממשלה ושר אוצר עם קלטת לוהטת =ביב ג תרנגול = גבר ג התימנים לועסים אותו לחיזוק הגברא =גת ד הסתגר בין = דלת אמותיו ה האדם הנבון והתרבותי =homo sapiens הומוספיאנס ו רמזו לה שיש סקס אחר =ואנילי חחח ו התרופה המפורסמת בעולם כיום =ויאגרה ז מחלת מין =זיבה ח התאדמו פניו ט חיבר את אנה קארינינה =טולסטוי י אותו אהב אביו יותר מכל בניו =יוסף י מים גנובים = ימתקו כ איבר האשה בשפת ההדיוט = כוס כ איזה אתר באינטרנט =כלוב ל הייתי לוקחת אותך בחינם =לו הייתי אי ירוק בים... הייתי לוקחת אותך בחינם.. מ חיבר את אהבת ציון = מאפו אברהם מ שם מטהרת האשה את גופה =מקוה נ אהב את עצמו עד מוות =נרקסיזם\נרקיס ס תיעול של דחף פרימיטיבי ליצירת דבר מה תרבותי ע עוד מחלת מין =עגבת ע דבר מה ריק, חולף, שאין בו ממש פ אהב את וונדי = פיטר פן פ מין ותוקפנות הם הדחפים שמניעים אותנו = פורקן צ לפי אלתרמן לא מספיק פעם אחת =צריך לצלצל פעמיים ק איך אומרים בתולה באפריקה = קרום בה\קרום הבתולין ר טרגדיה של שייקספיר =רומיאו ויוליה ר ממייסדות המקצוע העתיק בעולם =רחב ש הרב לא נותן להתגרש כי רוצה שיהיה =שלום בית ש חיה שידועה בזרגננותה =שועל ת המצב שהגבר והאשה בוחרים להתמשגל בו =תנוחה ת הלהקה של אביב גפן =תעויוט אם אמצא עוד תשובות..אז הוסיף אותם סורי שלא הצלחתי ) |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
רוויטל
עברת בציון יפה - כמעט טוב מאוד להלן הגימורים בתולה בשוודית!!!???? אין דבר כזה רמזו לה שיש סקס אחר - וולך יונה התאדמו פניו - חמרמרו תיעול של דחף - סובלימציה דבר ריק, בר חלוף - עורבא פרח מין ותקפנות הם הדחפים... פרויד חיה שידועה בזרגננותה - שפן |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
רויטל • 13 באוג׳ 2003
חחחח כמעט כמעט
פעם הבאה מבטיחה |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
13 באוג׳ 2003
להלן החידון השלישי
א סדרת סרטים ישראלית על שלושה חרמנים בלתי נלאים א מלך הרוק א עכבישה שמזדווגת עם בעלה והורגת אותו א וירוס התולעת המפורסם באיטרנט (דרך אימייל, המשפט הכי בנאלי) ב מילה נוספת להזדווגות, קיום יחסי מין ב חיבר את פור אליז ב אשה ששפתיה חתומות ג הוא כבש בשבילה שלושתרבה ארופה ואחר כך סלק אותה לכל הרוחות ג אנשים משתלים להגיד סיימתי במקום...כדי לא לפדח את עצמם ד אופרה של מוצארט על שובר לבבות איטלקי ד חבר כנסת ושר בטחון לשעבר (מלחמת יו"הכ) שאם מחליפים את ה-ד' ב-ז' מקבלים תכונה בולטת שלו ה להיט הסטרי של זוהר ארגוב (שיר אהבה) ה שיר של עידן רייכל שמשלב קטעים משיר השירים ה מחזה של אפלטון העוסק בארוס ו צייר הולנדי בודד וסגפן, אם הוא יגיד שכולו אוזן - הוא ישקר ז האות השביעית באב' העברי ח חם לאללה, בא לו בטירוף ח אוהב לאכול את המטופלים שלו ט הוא מניאק והוא אוהב, אוהב, אוהב... בעיקר פסטרמה י אופרה של צ'ייקובסקי על פי פואמה של פושקין כ מחאה של ערס ...על הזין שלי ל אוהב לרדת לאישה מ מה רוצה התולעת? - איזה תולעת זה... מ נכנס ויוצא אצל אישה נשואה מ אצלם עושים ברית מילה בגיל 13!!! נ אשה שאוהבת לרוקן עד הסוף את הגבר שלה נ מכוון את כל האנרגיות המיניות שלו לאהבת האל ס אהובתו של רסקוניקוב מהחטא ועונשו ע בודד, גלמוד, (בלי אשה תוכיה ויולדת) ע כינוי לאשה שלא יכולה להתחתן בשנית משום שבעלה חי ולא נתן לה גט ע ניק של אפיקורוס בפורום פ כתב את השיר ווידוי פ אוהב כפות רגליים, למשל (כיכב בסרט החומה - לא פינק) צ אחת התכונות של העבד ק תכנה להורדת סרטי סקס (ולא רק) ק אשה סובלת מזה כי אין לה את זה ש כינוי לאהובה, פרח יפה בעולם מדכא ומשעמם ש חיבר את סיפור פשוט ש היו לו 1000 נשים ת המקביל של תסביך אדיפוס אצל הבת ת אהבת סקס , משהו בעוצמה ארגנטינאית בהצלחה! |
|