איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
להתנצל על היותנו שולטים/ שולטות
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 6 ביולי 2006
בשירשור אחר כתבה דומית, שיש לה תחושה שכל הזמן השולטים והשולטות צריכים כאילו להתנצל על היותם כאלו. רציתי לשאול- האם יש כאן עוד שולטים ושולטות שחשים כמוה?
אם כן, אשמח אם תוכלו להרחיב מעט בנושא. בנוסף- האם שולטים ושולטות צריכים "להצדיק" את זכותם לשלוט? ומה לגבי נשלטים/ות? האם הם צריכים להוכיח שהם כנועים אמיתיים? אני לא שואלת על מה שנכון, ומה שצריך להיות. אני שואלת על התחושות שבשטח. |
|
Minnet |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
להתנצל בפני מי?
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
Minnet • 6 ביולי 2006
להתנצל על מה ופני מי?
נפתחו שני פוסטים: האחד שואל אם השולטים מעדיפים סאביות חסרות ניסיון ו"ירוקות" והשני שואל אם השולטות מעדיפות דווקא עבד מנוסה ולא נותנות צ'אנס למתחילים. בשרשור על השולטים לפחות שאלו מה הסיבה לתופעה של השולטים שמעדיפים חסרות ניסיון וצעירות ולא דרשו מהשולטים להחליף העדפה. כתבו שולטים שמעדיפים סאביות מנוסות וכתבו שולטים שטענו שהחוויות הראשונות דרך עיניה של סאבית לא מנוסה יוצרות קסם מיוחד. בשרשור על השולטות כבר התקדמו והכתירו את הפוסט גם מלכות "חוטאות". "חוטאות" כלפי מי ולמי שולטת צריכה לתת שירותי סעד למיניהם? אני לא מתנצלת בפני אף אחד על שום דבר ולא חייבת לאף אחד דין וחשבון. בוודאי שלא אתן דין וחשבון לנשלט מתבכיין. אני לא צריכה להצדיק בפני אף אחד את זכותי לשלוט ובוודאי שלא בפני הגבר שמתחנן בפני שאשלוט בו. הגבר מתמסר בפני ומעניק בעצמו את השליטה. מרינט |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
Re: להתנצל על היותנו שולטים/ שולטות
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 ביולי 2006
איימי_ כתב/ה: בשירשור אחר כתבה דומית, שיש לה תחושה שכל הזמן השולטים והשולטות צריכים כאילו להתנצל על היותם כאלו. רציתי לשאול- האם יש כאן עוד שולטים ושולטות שחשים כמוה?
אם כן, אשמח אם תוכלו להרחיב מעט בנושא. בנוסף- האם שולטים ושולטות צריכים "להצדיק" את זכותם לשלוט? ומה לגבי נשלטים/ות? האם הם צריכים להוכיח שהם כנועים אמיתיים? אני לא שואלת על מה שנכון, ומה שצריך להיות. אני שואלת על התחושות שבשטח. איימי. אם כבר בחרת לצטט חלק מדבריי, לפחות תצטטי אותם נכון ולא חלק מהם שהוצא מהקשרו. לרגע לא כתבתי שיש בי תחושה שאני צריכה להתנצל על היותי שולטת, להיפך, כתבתי שהטרנד העכשווי שהינו, שכל יום זה או אחר נפתחים פוסטים עם טענות ומענות שונות כנגד שולטות/שולטים, כמו משרה ת'תחושה כאילו אנו צריכים להצדיק את בחירותנו, כביכול, עכב היותנו שולטים. יש הבדל עצום בין מה שכתבתי לבין מה שבחרת לצטט. גם ציטוט צריך נכון, וצמוד לאמת. אגב עניתי לך גם שם. |
|
lori{ע_מ} |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
מה נהייה ?
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
lori{ע_מ} • 6 ביולי 2006
אל תעלבי איימי, אבל מה נסגר פה עם הפוסטים האלה לאחרונה ???
התחילו לנתח את הבדסמ מכל חור אפשרי ונראה לי שאפילו מר בדסמ בעצמו לא ידע שיש כל כך הרבה מה לפרשן אצלו. מיליון פוסטים שכל אחד מנסה לברר ולבדוק מה כן בסדר, מה לא בסדר, איך בסדר, כמה בסדר, למה בסדר בלה בלה בלה אז תסלחי לי על הטון, ואולי זו רק אני כבר נראה לי מאוס. ובקשר לשאלה, נראה לי שאנשים שצריכים להצטדק ולהתנצל על היותם בצד כלשהו, כנראה שלא צריכים להיות פה. |
|
יואב39 |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
יואב39 • 7 ביולי 2006
ההתנצלות נתקבלה
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
סליחה!!!
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
venus in our blood(שולטת) • 7 ביולי 2006
סליחה סליחה, סליחה אני מבטיחה ששוב אני לא... אף פעם יותר! ולא אעליב ורק אוותר ולא אכנס לדיברי אחרים ולא אשכח להכין שיעורים! וארחץ פנים, ואגיד תודה ואהיה מותק של ילדה. אני מבטיחה להיות נבונה לפחות עד ראש השנה. אני מבטיח אם רק אצליח ששוב אני לא... אף פעם יותר! ולא אעליב ורק אוותר ולא אמשוך בצמות של מיכל ולא ארביץ, אם רק אוכל ולא אזרוק אבנים במנורה ולא אעשה פרצופים למורה ולא אעשה דווקא מה שאסור לפחות עד יום כיפור. סליחה וסליחה וסליחה וסליחה! אני מבטיח אני מבטיחה אמרתי קודם!! מה'כפת לך? תזוזי מכאן! טיפש שכמותך! אני צריכה להגיד סליחה, אני מבטיח! אני מבטיחה! סליחה וסליחה וסליחה וסליחה! ______________________________________________ סליחה שנצחנו ביצוע: קרח תשע כן היינו קצת חולים ועכשיו אנחנו כבר בריאים זה טוב לחזור. כן היינו אשמים ועכשיו אנחנו כבר מודים שטוב לחזור לכאן אז מה הפסדנו? כן טוב לחזור תמיד אמרנו שאתם החברים הכי טובים שלנו אז איך זה שאתם כל כך נעלבים? חוזרים הביתה רואים מאיפה באנו כן נכון, היינו קצת חולים. לא נתנו זכות קדימה לא אמרנו אף מילה טובה אתם יודעים לא עמדנו בצפירה נבזים כמונו, דקרו את המדינה אתם זוכרים רק עוד מה עשינו רק נזקים כל כך טעינו שאתם צעקתם בוז אנחנו לא ראינו כי הרי זו בסך הכל בדיחה אולי חשבנו שגם אתם תבינו אבל אם לא אנחנו מבקשים סליחה, שניצחנו. |
|
שפיץ רציני |
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
שפיץ רציני • 9 ביולי 2006
קודם שהזאבים יתנצלו על כך שהם טורפים כבשים
ורק אז אני אשקול להתנצל בעצמי! |
|
Lola'{Partial} |
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
Lola'{Partial} • 9 ביולי 2006
עוד פעם עם השטויות שלך
אתה פאקינג חי בפנטזיה בנאדם |
|
Lola'{Partial} |
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
9 ביולי 2006
Lola'{Partial} • 9 ביולי 2006
אופסס
נראה לי שהזאב חי בחלום נראה לי שאני אחזור להתכונן למבחן עדיף |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
19 ביולי 2006
למה ולמי ועל מה?
לפני 18 שנים •
19 ביולי 2006
נוריתE • 19 ביולי 2006
אני חייבת התנצלות על דרך החיים שלי ועל ההעדפות המיניות שלי ולמי אני בכלל.....
צריכה לעשות חשבון??? חוצ מאשר לעצמי אם בכלל |
|