lori{ע_מ} |
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
סטטיסטיקה
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
lori{ע_מ} • 6 באוג׳ 2006
קצת סטטיסטיקה
אם יש באתר 17638 חברים נכון לכתיבת שורות אלו נוריד 20 אחוז מתוכם (כינויים כפולים) אחר כך נוריד עוד 40 אחוז כי אלו ניקים לא פעילים חצי מהם נשים (הורדנו) חצי מהנותרים הם סאבים (סורי.. ביי) מתוך הנ"ל מעיפים את כל הדומיקולו, קינקיים וסתם סקרניים (נגיד.. 60-70 אחוז?) שני שליש בכלל לא גרים באיזור שלי 40 אחוז בערך לא שפויים? חצי מהם יכולים להיות סבא\אבא\סבא רבא שלי חצי תפוסים ? (אני מתפרעת) איפה שאר הדומים??? |
|
Dom_Quixote |
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
הגזמה פראית
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
Dom_Quixote • 6 באוג׳ 2006
אני באמת חושב שהגזמת.
20 אחוז ניקים כפולים? כלומר כ-3500? בחיים לא. יש פה הרבה יותר. ואגב, שכחת את אלה שסתם מחפשים זיון (להבדיל מקינקיים וסקרנים). וקחי בחשבון את החיסולים הפוליטיים שלי. ואת זה שאביס תפוס. בקיצור, אם אי פעם היה הזמן להיות לסבית, הרי שיפה שעה אחת קודם. לא לשכוח מצלמה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוג' 07, 2006 2:59 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
זאלוטוסים |
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 באוג׳ 2006
זאלוטוסים • 6 באוג׳ 2006
סביר שחלק גדול מתוכם מקליד ממש ברגעים אלו משהו נוסח "בדרך כלל אני לא עושה דברים כאלה, אבל מהפרופיל שלך את נראית לי אישיות נורא עוצמתית והייתי מוכן לנסות להכנע מול עוצמתך, רק הפעם. תדעי שעם אף אחת אחרת זה לא קרה לי, אבל אני חושב גם שבתור שולט אני צריך לנסות את הצד השני. מה את אומרת?"
ושולח את זה לכל השולטות והמתחלפות, גם לאלה שאין להן פרופיל. אם ב"תפוסים" התכוונת ל"בעלי סאבית", אזי חלק מהנותרים פשוט נוחרים ברגע זה לצד האשה החוקית. שאלה סטטיסטית מעניינת לא פחות מן המקורית היא איזה אחוז מתוכם טורח ליידע את העולם על נוכחותה של החוקית בחייו, ואיזה אחוז טורח ליידע את החוקית על נוכחותו של העולם. אחרים עסוקים בלפאר את עצמם, לומר לעצמם וליקום איזה דומים מדהימים הם ובכלל כמה שהם בני אדם נפלאים, מלאכים שנפלו מגן עדן, שכל שניה שלהם על פני כדור הארץ עושה חסד אלוהי עם יושביו. לאלו אין באמת זמן לסאביות, אלא אם מדובר בסאביות מסוג שאפשר לנצל אותן כמראה מגדילה. ויש גם את אלה שהיו פה, התייאשו מההיצע והחליטו שיותר קל להפוך מישהי ונילית לונילה-קינקית מאשר למצוא פה משהו איכותי, או לחלופין הצטרפו למנזר סגפני במיוחד ושרים על נזירות בשם מריה. יש גם את אלה שגרים אצל אמא, ובשעות האלה היא לא מרשה להם להקליד כי זה מפריע לה לישון. ואחרון חביב, יש את הדום שנעלת בארון והגיע הזמן שתשחררי אותו. הוא למד לקח. שכחנו מישהו? |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
Re: סטטיסטיקה
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
Yosefus(שולט) • 7 באוג׳ 2006
lori כתב/ה: קצת סטטיסטיקה
אם יש באתר 17638 חברים נכון לכתיבת שורות אלו נוריד 20 אחוז מתוכם (כינויים כפולים) אחר כך נוריד עוד 40 אחוז כי אלו ניקים לא פעילים חצי מהם נשים (הורדנו) חצי מהנותרים הם סאבים (סורי.. ביי) מתוך הנ"ל מעיפים את כל הדומיקולו, קינקיים וסתם סקרניים (נגיד.. 60-70 אחוז?) שני שליש בכלל לא גרים באיזור שלי 40 אחוז בערך לא שפויים? חצי מהם יכולים להיות סבא\אבא\סבא רבא שלי חצי תפוסים ? (אני מתפרעת) איפה שאר הדומים??? לי זה יוצא בערך 37 דומים (תחשבני בעצמך) אבל בעניין ה- סבא, את מתכוונת לגיל הביולוגי או לניסיון היחסי ? כי אם מחשבנים את הניסיון שלך את די סבתא רבא בעצמך, לא ? |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
סאנדיי(נשלטת) • 7 באוג׳ 2006
זאלוטוסים כתב/ה: סביר שחלק גדול מתוכם מקליד ממש ברגעים אלו משהו נוסח "בדרך כלל אני לא עושה דברים כאלה, אבל מהפרופיל שלך את נראית לי אישיות נורא עוצמתית והייתי מוכן לנסות להכנע מול עוצמתך, רק הפעם. תדעי שעם אף אחת אחרת זה לא קרה לי, אבל אני חושב גם שבתור שולט אני צריך לנסות את הצד השני. מה את אומרת?"
ושולח את זה לכל השולטות והמתחלפות, גם לאלה שאין להן פרופיל. אם ב"תפוסים" התכוונת ל"בעלי סאבית", אזי חלק מהנותרים פשוט נוחרים ברגע זה לצד האשה החוקית. שאלה סטטיסטית מעניינת לא פחות מן המקורית היא איזה אחוז מתוכם טורח ליידע את העולם על נוכחותה של החוקית בחייו, ואיזה אחוז טורח ליידע את החוקית על נוכחותו של העולם. אחרים עסוקים בלפאר את עצמם, לומר לעצמם וליקום איזה דומים מדהימים הם ובכלל כמה שהם בני אדם נפלאים, מלאכים שנפלו מגן עדן, שכל שניה שלהם על פני כדור הארץ עושה חסד אלוהי עם יושביו. לאלו אין באמת זמן לסאביות, אלא אם מדובר בסאביות מסוג שאפשר לנצל אותן כמראה מגדילה. ויש גם את אלה שהיו פה, התייאשו מההיצע והחליטו שיותר קל להפוך מישהי ונילית לונילה-קינקית מאשר למצוא פה משהו איכותי, או לחלופין הצטרפו למנזר סגפני במיוחד ושרים על נזירות בשם מריה. יש גם את אלה שגרים אצל אמא, ובשעות האלה היא לא מרשה להם להקליד כי זה מפריע לה לישון. ואחרון חביב, יש את הדום שנעלת בארון והגיע הזמן שתשחררי אותו. הוא למד לקח. שכחנו מישהו? תודה. זה היה מאוד מעודד. |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
Whip(שולט) • 7 באוג׳ 2006
סאנדיי כתב/ה: תודה. זה היה מאוד מעודד. לא, הם פספסו כמה. KEEP LOOKING, יש פה לא מעט שלא נכנסים לניתוח המשעשע, והם כן שווים. וזאלוטוסים, נא להפסיק לייאש פה סאביות. בסוף כולן תברחנה מכאן, ואז איפה תמצאו (ציטוט) "סאביות שרוצות להיות קצת שלנו "? בסוף לא תמצאו (ציטוט) "סאבית חובבת השפלות ליישום" " תרחישי השפלה מגוונים ומגונים" ש"מפיקים" "מוחותינו המרושעים"... |
|
lori{ע_מ} |
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
קיפודי יאור צהובי עיניים..
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
lori{ע_מ} • 7 באוג׳ 2006
כמה טוב שאפשר לסמוך עליכם שתרימו לי את מצב הרוח
באמת תודה על הייאוש .. |
|
melody |
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
melody • 8 באוג׳ 2006
סעי ללונדון בייב, שם הייאוש יותר נוח
|
|
joe bandit |
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
Re: סטטיסטיקה
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
joe bandit • 8 באוג׳ 2006
Yosefus כתב/ה: לי זה יוצא בערך 37 דומים (תחשבני בעצמך) אבל בעניין ה- סבא, את מתכוונת לגיל הביולוגי או לניסיון היחסי ? כי אם מחשבנים את הניסיון שלך את די סבתא רבא בעצמך, לא ? אני מבין שגם אתה עשית ממוצע של 65% בחישוב שלך כש-lori אמרה 60-70% לי דווקא יצא 36.66 מעניין מי זה זה שהוא רק שני שליש... הוא בטח נורא נמוך |
|
lori{ע_מ} |
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
lori{ע_מ} • 8 באוג׳ 2006
נראה לי שאני גרועה במתמטיקה
בינתיים יוצא כלום עם כלום |
|