goddessofir |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
היכולת לשלוט
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
goddessofir • 28 באוג׳ 2006
כשאתה מתמסר לי אני שולטת בנשמה שלך כן זה נעשה דרך הגוף אבל... רק דרך.
שכאתה נמצא במקום הראוי לך אתה מתמסר עד הסוף חושב עליי כל רגע פנוי של מנוחה. אתה מפצה אותי במתנות על החוכמה שלי והרגישות. על ההסכמה שלי לשלוט בך, על קיומי. המילים שליטה סאדו BDSM לא מתארות יפה את המצאות של מה שקורה ביננו המילה היחידה שמתקרבת לתאר היא אהבה! כן כן אהבה התמסרות מוחלטת מתוך רצון מודע וביטחון מוחלט. החלק של הכאב הוא רק ההתחלה, לא שהכאב לא חשוב להפך הוא עיקרי) אבל אחרי שהקשר נוצר רק המחשבה על לאבד אותו תיגרום לכאב הגדול והחזק שיכול להיות. אז תחשבו על זה. אופיר. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 28 באוג׳ 2006
אהבתי
אמת נכון ויציב צודק ואמיתי מנטרה לחיים |
|
סתוית(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
סתוית(נשלטת) • 28 באוג׳ 2006
"אתה מפצה אותי במתנות על החוכמה שלי והרגישות. על ההסכמה שלי לשלוט בך, על קיומי. "
מה בדיוק הקשר בין מתנות לבין החוכמה והרגישות שלך ובכלל על קיומך? לדעתי את מבלבלת מונחים... כשמדובר באהבה אמיתית המתנות לא באות כפיצוי על כלום אלא מתוך רצון לנתינה אמיתית ואז תתפלאי אבל גם שולטים יכולים להעניק מתנות... לעומת זאת כשמדובר בקשרים לצורך ניצול בלבד אז זה כבר סיפור שונה . אז תחשבי על זה אופיר. סתוית. |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
רחום וחנון • 28 באוג׳ 2006
סחתיין על הנרקיסיזם זה כמעט מפתה.
לי אישית יש גבול של הדדיות למרות הכל. |
|
goddessofir |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
תגובות
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
goddessofir • 29 באוג׳ 2006
סתוית והבחור החנון או איך שקראת לעצמך...
לא חיבים להגיד משהוא כשאין. קצת חבל לי על העוקצניות . אולי תפתחו את הלב לפשטות של הדברים ותחשבו קצת יותר עמוק . נרקסיזים זה אי היכולת לראות מעבר לעצמך אולם מה שנאמר היה ההפף המוחלט לנרקסיזם. ולגבי מתנות אני אישית חושבת שזה דבר נפלא ומי שלא רואה עצמו ראוי למתנות או בעל היכולת לתת אותם מפסיד. אז תודה על התגובות. ולכל המבקרים אני חושבת שביקורת עצמית על כמות הציניות לא תזיק אופיר |
|
כלבלבון עירוני |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
כלבלבון עירוני • 29 באוג׳ 2006
goddessofir כתב/ה: לא חיבים להגיד משהוא כשאין. קצת חבל לי על העוקצניות . אולי תפתחו את הלב לפשטות של הדברים ותחשבו קצת יותר עמוק . נרקסיזים זה אי היכולת לראות מעבר לעצמך אולם מה שנאמר היה ההפף המוחלט לנרקסיזם. ולגבי מתנות אני אישית חושבת שזה דבר נפלא ומי שלא רואה עצמו ראוי למתנות או בעל היכולת לתת אותם מפסיד. אז תודה על התגובות. ולכל המבקרים אני חושבת שביקורת עצמית על כמות הציניות לא תזיק אופיר לפתוח את הלב או את הארנק? יש ביקורת עצמית אבל מדוע לא לקרוא לדברים בשמם? יש תעריף למתנות? |
|
סתוית(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
סתוית(נשלטת) • 29 באוג׳ 2006
אופיר
אם לא היה לי מה לכתוב מן הסתם גם לא הייתי מגיבה . פתחת פוסט אז אני מניחה שרצית תגובות אחרת היית כותבת את מה שכתבת במקום אחר. "אולי תפתחו את הלב לפשטות של הדברים ותחשבו קצת יותר עמוק " בלי שמץ של ציניות או עוקצניות במה שכתבת לא מצאתי שום דבר עמוק להתמקד בו .... סתוית. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
Re: היכולת לשלוט
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
המלט • 29 באוג׳ 2006
goddessofir כתב/ה: אתה מפצה אותי במתנות על החוכמה שלי והרגישות. על ההסכמה שלי לשלוט בך, על קיומי.
המילים שליטה סאדו BDSM לא מתארות יפה את המצאות של מה שקורה ביננו המילה היחידה שמתקרבת לתאר היא אהבה! כן כן אהבה התמסרות מוחלטת מתוך רצון מודע וביטחון מוחלט. .... אופיר. מצטרף לקודמים: אם יש כזו אהבה גדולה ביניכם, אז למה הוא צריך לפצות אותך במתנות על 'החוכמה שלך והרגישות, על ההסכמה לשלוט בו, על קיומך'? מלכה בתשלום זה סבבה, עד שמגיעים לשלב התיאוריות המופרכות. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 29 באוג׳ 2006
אנשים באמת
מתי כבר תלמדו לקרוא בין השורות |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •