babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
כשהסאבית גולשת בכלוב והדום לא אוהב. להתערב בין דום וסאבית?
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
שבת והדום איננו.
הסאבית משתעממת וגולשת בכלוב למרות שהדום לא רוצה שתגלוש בכלוב כדי שלא ידעו פרטים על הקשר ביניהם. הדום מכיר את הקהילה והיא הבטיחה לא לספר פרטים על הקשר ביניהם. כדי לפתור את הבעיה הסאבית פותחת ניק חדש וגולשת בהנאה. הדומים מתרגזים על חוסר הכנות ומעירים הערות. לפי חוקי הבדסמ, שאתם ממליצים עליהם, חשוב שכל הסאביות יוכלו לגלוש בכל מקום כדי שלא יבודדו אותן. קולגיאליות לדום הביאה שולטים להערות שאסור לסאבית להפר את דרישתו של הדום. מי צודק? הדומים שמעירים לסאבית או הסאבית שאומרת שהיחסים בינה לבין הדום שלה הם עסקה הפרטי? |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
שאלה מצוינת
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
הוא(שולט) • 16 בספט׳ 2006
למבחן פסיכומטרי
|
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
תתפלא אבל יש כאלה שענו למבחן הפסיכומטרי הזה. קיבלתי הודעה נזעמת. אני מהווה דוגמא רעה לסאבית? |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
נתנאלה(לא בעסק) • 16 בספט׳ 2006
ה"דום" לא רוצה שתסתובבי בכלוב
כי הוא מפחד שמישהו יידע שאת בקשר איתו, כי הוא לא בוטח בך מספיק שלא תספרי כלום שאלת את עצמך למה? אני בטוחה שאלת אותו למה? אני בטוחה סליחה על הזלזול מותק אבל הוא בטח ממש ממש חמוד אז אני מבינה אותך ואל תקחי את זה קשה כמה אנשים יש פה בכלוב? באמת??. הרוב ניקים כפולים ולא פי 2 אז אל תעשי חשבון לאף אחד חוץ מלעצמך ולמי שאת אוהבת לילה טוב אתם והשטויות שלכם... |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
היי בייבי דול
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
חתולההה • 16 בספט׳ 2006
לדעתי גם אם את ניכנסת לצאט לצוטט את לא חייבת לתת פרטים על הקשר שלך עם האדון שלך
ובנוסף לדעתי מאוד חשוב האמון בין האדון לסאבית,וגם אם היא ניכנסת לצא'טים זה לא אומר שהיא משתוללת עם אדונים אחרים.זה שהאדון שלך אסר עליך לא להיכנס טוב נו זה תלוי ,אם זה היה עונש ליום אחד לא להיכנס?או משהו קבוע שהוא בכלל לא רוצה שתיכנסי?אצלי אין דבר כזה לבודד אותי מאנשים,אם אין אמון בין אדון לסאבית זה גרוע מאוד,למרות שיש אדונים שיכולים להגיד כל הזמן מה את לא סומכת עליי,זה בולשיט חשוב שתגידי את מה שאת חושבת ומה שמפריע לך ומה שלא נראה לך,וחשוב שהאדון שלך יבין גם את הצד שלך, מיאוווווווווווו חתולההה. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 16 בספט׳ 2006
תקבלי גם תשובה משולטת?
אני לא יודעת כמה ניסיון יש לך בעולם הבדסמ ולכן אני לא יכולה לשפוט האם דרישתו של הדום שלך באה מניסיון לשמור על פרטיותו או כי הוא מנסה לבודד אותך מהקהילה בניסיון "לעצב" סאבית מתחילה בדרכו. את התשובה לשאלות הללו רק את יכולה לתת. ואם לא על סמך דברים שהוא אמר לך - על סמך הרגשתך. מעולם לא הסכמתי עם הציווי הזה של חלק מהדומים שאוסר על הסאביות שלהם לכתוב. הוא רשאי לחלוטין לדרוש ממך לשמור על פרטיותו ולא לחשוף עליו פרטים, אבל איסור כתיבה או גלישה הם לא דבר שאני רואה בעין יפה. האם הוא הסביר באיזו שהיא צורה את ההחלטה הזו או שהיא הייתה שרירותית? מהצד השני אני מאמינה שאמון הוא הבסיס לכל קשר ובטח ובטח לקשר בדסמי. כשאת גורמת לדום שלך להאמין שאת מצייתת להוראתו אבל מהצד השני את גולשת בניק בדוי - את יוצרת הוזלה של קשר השליטה ביניכם. אני מציעה לך לשוחח איתו. לומר לו שאת רוצה לגלוש, בניק זה או אחר, שתתחייבי לא לחשוף אותו אם זו דרישתו הבסיסית ממך, ובכך תבני מחדש את האמון ביניכם. אני מקווה שבבסיס הקשר ביניכם מתקיימת תקשורת טובה. אם לא - את בבעייה, ואם תביאי את הבעייה הזו נדון בה וננסה למצוא פיתרון. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
electro-z • 16 בספט׳ 2006
לגמרי עם נתנאלה, שטויות במיץ כוס.
ברור לגמרי שעניניך הפרטיים הם לגמרי פרטיים ומישהו שמרשה לעצמו להעיר או להתרגז על מישהו שבוחר לשמור על פרטיותו הוא איך לאמר..המממ...קצת טיפש. וההחלטה שלך לעשות מה שבזין שלך למרות שהתבקשת אחרת זה בכלל עניין לגמרי פרטי שלך. שידחפו את האף שלהם למקום אחר. ואלה השאלות שנראה לי אמורות לעניין דווקא אותך (אותי הן לא כלכך מעניינות האמת): 1. למה הוא מעוניין להסתיר את הקשר? 2. מדוע לדעתו גלישה בכלוב אמורה להסגיר פרטים? ולמה הפתרון הוא לאסור עליך גלישה? העניין פה הוא לא צדק אלא חוכמה, שלך, שלו ושלהם. אותי מעניין למה אנשים בוחרים להתעסק בצד הטפל של הדברים במקום לזכור שהם בעסק בכדי להתרגש ולהרגיש(ממשהו אמיתי, אם אפשר). |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
עברת:)
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
הוא(שולט) • 16 בספט׳ 2006
אותי מעניין למה אנשים בוחרים להתעסק בצד הטפל של הדברים במקום לזכור שהם בעסק בכדי להתרגש ולהרגיש(ממשהו אמיתי, אם אפשר).
זכית בטיסה להלוך ושוב |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
נתנאלה וelectroz אני לגמרי אתכם.
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
electro-z כתב/ה: לגמרי עם נתנאלה, שטויות במיץ כוס.
ברור לגמרי שעניניך הפרטיים הם לגמרי פרטיים ומישהו שמרשה לעצמו להעיר או להתרגז על מישהו שבוחר לשמור על פרטיותו הוא איך לאמר..המממ...קצת טיפש. וההחלטה שלך לעשות מה שבזין שלך למרות שהתבקשת אחרת זה בכלל עניין לגמרי פרטי שלך. שידחפו את האף שלהם למקום אחר. ואלה השאלות שנראה לי אמורות לעניין דווקא אותך (אותי הן לא כלכך מעניינות האמת): 1. למה הוא מעוניין להסתיר את הקשר? 2. מדוע לדעתו גלישה בכלוב אמורה להסגיר פרטים? ולמה הפתרון הוא לאסור עליך גלישה? העניין פה הוא לא צדק אלא חוכמה, שלך, שלו ושלהם. אותי מעניין למה אנשים בוחרים להתעסק בצד הטפל של הדברים במקום לזכור שהם בעסק בכדי להתרגש ולהרגיש(ממשהו אמיתי, אם אפשר). אני מבינה עצה ידידותית אבל לא מבינה התרגזות במקומו. משהו התרגז במקום הדום שלי יותר ממה שהדום יתרגז כשאספר לו. אני מחכה למחר כדי לספר לו. נתנאלה, הרוב בכלוב הם ניקים כפולים ומשולשים ומרובעים והתנפלו עלי סתם? כבר חשבתי שאני הניק היחידי שלא גולש בניק המקורי שלו. תשובות לנתנאלה ולelectroz 1. הקשר גלוי לכל החברים הוניליים שלנו אבל הם לא יודעים על הבדסמ. אין הסתרה של הקשר אלא הסתרה של הקשר לקהילה. הוא לקח חופש מהקהילה לכמה זמן ולא רוצה לבוא למסיבות. 2.גלישה בכלוב תביא לי חברים ואני ארצה להיות איתם בקשר. יש כמה שאני חושבת שארצה אותם כחברים ואחד שאתרחק ממנו. גלישה בכלוב יכולה ליצור קשרים. גם אני לא מבינה מה יש להתרגז על הרצון שלנו לשמור על הפרטיות שלנו. |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
Re: היי בייבי דול
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
חתולההה כתב/ה: לדעתי גם אם את ניכנסת לצאט לצוטט את לא חייבת לתת פרטים על הקשר שלך עם האדון שלך
ובנוסף לדעתי מאוד חשוב האמון בין האדון לסאבית,וגם אם היא ניכנסת לצא'טים זה לא אומר שהיא משתוללת עם אדונים אחרים.זה שהאדון שלך אסר עליך לא להיכנס טוב נו זה תלוי ,אם זה היה עונש ליום אחד לא להיכנס?או משהו קבוע שהוא בכלל לא רוצה שתיכנסי?אצלי אין דבר כזה לבודד אותי מאנשים,אם אין אמון בין אדון לסאבית זה גרוע מאוד,למרות שיש אדונים שיכולים להגיד כל הזמן מה את לא סומכת עליי,זה בולשיט חשוב שתגידי את מה שאת חושבת ומה שמפריע לך ומה שלא נראה לך,וחשוב שהאדון שלך יבין גם את הצד שלך, מיאוווווווווווו חתולההה. חתולה, אני חושבת שהוא לא רוצה שנתערב בקהילה ואם אני אמצא ידידים הוא יצטרך לחזור לקהילה. אחרי המהומה אני כבר אספר לו. |
|