גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
מה עלינו לעשות כשמנסים להיתלבש על סאב שמקולר כאן בפורום
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 19 בספט׳ 2006
בעיקבות מה שקראתי
כאן ביממה האחרונה ובהמשך לנושא שלבטוב העלה איך עלינו כקהילה להיתייחס לניסיונות שכאלו לפהנות למי שמקולר כבר ולנסות על ידי היתחנפות ואו הבטחות ומיקסמי שווא לפתות אותו ללכת עים אותה - ," שולטת" שלעיתים בדיעבד עולה בכינווי חדש בכדי שלא יזהו אותה היכן עובר הגבול בנושא |
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
אנדרפוט • 19 בספט׳ 2006
אין גבול, שוק פתוח וחופשי
בפורום פאמדום הבנים הם כמו הבנות בעולם הוונילי - אובייקטים מיניים חלשים ומעוטי זכויות |
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
אנדרפוט • 19 בספט׳ 2006
אין גבול, שוק פתוח וחופשי
בפורום פאמדום הבנים הם כמו הבנות בעולם הוונילי - אובייקטים מיניים חלשים ומעוטי זכויות |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* • 19 בספט׳ 2006
באמת שלרוב אני מתעלמת , אבל הגיעו מים עד נפש.
מה זה שאלות הגנון האלו שעולים כאן בזמן האחרון? שאלה אחת יותר מטומטמת מהשניה. מה עושים ? מתחילים להיכנס לפארנויות שאולי מישהי אחרת 'תגנוב' לנו את החפץ חסר האישיות , החוכמה, היושר,הדיעה, הבינה, ועמוד השידרה. |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* • 19 בספט׳ 2006
*שעולות
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
שוטרת* כתב/ה: באמת שלרוב אני מתעלמת , אבל הגיעו מים עד נפש.
מה זה שאלות הגנון האלו שעולים כאן בזמן האחרון? שאלה אחת יותר מטומטמת מהשניה. מה עושים ? מתחילים להיכנס לפארנויות שאולי מישהי אחרת 'תגנוב' לנו את החפץ חסר האישיות , החוכמה, היושר,הדיעה, הבינה, ועמוד השידרה. סורי , לעיתים רחוקות נתקלת בתגובה שמקוממת אותי , והפעם זו פעם שכזו...., יתכן שאני מוכרת כ"סאדיסטית חסרת תקנה " , אך ישנם מספר עקרונות בסיסים בחיים , אותם עקרונות תופסים גם למהות העולם הבדס"מי . אותם עקרונות הם: יושר , כנות , הגינות. כשם שבחוץ לא תציעי ל"חבר" "בן זוג " להסתפח על שורותייך. במה שונה הדבר פה ? במידה ולא נכבד את הווית המצפון והיושר הבסיסי , הרי שאין חוקים אין תקנות ובאמת הכל פרוץ והפקר. ובאמת צר לי , אך אם היחס לסאב הוא כאל "חפץ חסר אישיות , חוכמה , יושר , דיעה ועמוד שדרה" אז אולי באמת עושים איתו רק חסד וטובה ....ש"נוטלים " אותו. ולשאלה עצמה , באם מערכת היחסים הינה טובה , מושתת על רגשות טובים וכנים , שקופה לחלוטין , בלתי אפשרי לפגוע בה. אינני מזלזלת בשאלה , מכיוון שהיו מקרים ....וסביר להניח שיהיו עוד מקרים. קהילתנו עניפה ויש בה מכל המינים ומכל הסוגים , הרוב המכריע הינו באמת של אנשים ישרים, שפועלים בהגינות , אך קיימים גם מתי מעט אשר מבאישים את הערימה כולה. |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* • 19 בספט׳ 2006
דולי בייב, הסירי חשש - בעיני את בכלל לא נתפסת כסאדיסטית חסרת תקנה. זה קודם כל.
דבר שני , את ממש לא הצלחת להבין אותי משום מה, וזה מפליא , כי כשכתבת שאם היחס לסאב הוא כאל חפץ ושאר הציטוט שלי , את כתבת בדיוק מה שחשבתי עליו , שזה מעולה ש"יקחו" אותו, מה שנקרא - מגיע להם אחד את השני. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* כתב/ה: דולי בייב, הסירי חשש - בעיני את בכלל לא נתפסת כסאדיסטית חסרת תקנה. זה קודם כל.
דבר שני , את ממש לא הצלחת להבין אותי משום מה, וזה מפליא , כי כשכתבת שאם היחס לסאב הוא כאל חפץ ושאר הציטוט שלי , את כתבת בדיוק מה שחשבתי עליו , שזה מעולה ש"יקחו" אותו, מה שנקרא - מגיע להם אחד את השני. אוקיי , בכך אכן תמימות דעים. סאב אשר נותן ש"יקחו " אותו....אכן ראוי להילקח , בכך מסכימה לחלוטין. אבל , הנקודה היא שונה ..... האם מותר למישהי לפנות לסאב מקולר? ואין הכוונה בלפנות למטרת שיחה אלא להציע הצעות ולהגיש את עצמה על מגש של כסף... נקודת ההתייחסות היא לאותה "גברת"...מכיון שסורי , איננה ראויה לתיאור "דומית". התואר דומית , מלכה הינו כבד ומכיל מעבר לתיאור תפקיד , גם תכונות אופי , כגון....יושר , הגינות , מוסר וכדומה. להערכתי אין הדבר שונה פה , מההתייחסות בעולם בחוץ , כשם שלא "תקחי" בן זוג מחברה , או בעל מאישה , גם פה קיימות אמות מוסר . |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* • 19 בספט׳ 2006
הנקודה היא לא האם מותר למישהי לפנות לסאב מקולר. הנקודה היא למה להתעסק בשטויות האלו , הרי לא היא ולא הוא שווים את התשובה או ההתעסקות בשאלה.
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
שוטרת* כתב/ה: הנקודה היא לא האם מותר למישהי לפנות לסאב מקולר. הנקודה היא למה להתעסק בשטויות האלו , הרי לא היא ולא הוא שווים את התשובה או ההתעסקות בשאלה.
ממש לא מסכימה , נכון שלא שווים, נכון שחבל להשחית את הזמן על כך, הנקודה היא , אמות מידה מוסריות...יש לנו ....או אין לנו...? |
|