eden1 |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
סאבית מסוכנת...ההיית או חלמתי חלום?
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
eden1 • 7 באוק׳ 2006
פוסטים ארוכים, עמודים על גבי עמודים על דומים מסוכנים וסאביות מתקרבנות או נפגעות.
על התעללויות ועל סכנות. על חוקים הסכמים פחדים חששות.... ומתוך כל זה תהיות. *********************************************** באחת השיחות הראשונות הוא מציע להפגש בבית מלון. עיניים מכוסות, לא רואים דבר. האם הוא מסוכן? האם היא מסוכנת כי הסכימה? האם היא סאבית מסוכנת אם הציעה את זה מעצמה? ************************************************ אחרי תקופת מה היא מציעה לו דברים, היא רוצה לטוס לגבהים, רוצה לחוות קשירות פומביות, אונס, צירופים חתכים. האם היא מסוכנת? האם סאבית עם הרס עצמי גבוה המסוכנת לעצמה היא סאבית מסוכנת? האם בכל מצב הדום הוא האחראי? האם יתכן כי הסאבית מסוכנת והדום לא? ************************************************* איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן? איך יתכן כי דומים ישר נמחקים ונחסמים מכל אתר בלי הרבה בדיקות לעומת סאביות שלא? *********************************************** חג שמח |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
Re: סאבית מסוכנת...ההיית או חלמתי חלום?
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 7 באוק׳ 2006
eden1 כתב/ה: פוסטים ארוכים, עמודים על גבי עמודים על דומים מסוכנים וסאביות מתקרבנות או נפגעות.
על התעללויות ועל סכנות. על חוקים הסכמים פחדים חששות.... ומתוך כל זה תהיות. *********************************************** באחת השיחות הראשונות הוא מציע להפגש בבית מלון. עיניים מכוסות, לא רואים דבר. האם הוא מסוכן? האם היא מסוכנת כי הסכימה? האם היא סאבית מסוכנת אם הציעה את זה מעצמה? ___________________________________________________________________ שניהם, מן הסתם. היא מסוכנת בכך שהיא מסכנת את עצמה. ולא מפליא או מפתיע במיוחד שסאביות מסוכנות יימשכו אל דומים מסוכנים ולהיפך... יתרה מכך, היכן עובר הגבול בין הרצון לחוות, להתנסות, מבלי לאבד את ניצוץ החווייה והרגע, לבין הסכנה האמיתית ? ************************************************ אחרי תקופת מה היא מציעה לו דברים, היא רוצה לטוס לגבהים, רוצה לחוות קשירות פומביות, אונס, צירופים חתכים. האם היא מסוכנת? האם סאבית עם הרס עצמי גבוה המסוכנת לעצמה היא סאבית מסוכנת? האם בכל מצב הדום הוא האחראי? האם יתכן כי הסאבית מסוכנת והדום לא? ________________________________________________________________ ושוב, שניהם מסוכנים. היא אחראית לחייה ולגורלה, אך ישנן סיטואציות , זמניות אולי, בהם רק הדום יכול לקחת את האחריות. היא רוצה לחוות דברים שהוא יודע שעשויים לסכן אותה ? יש כמה אופציות : לדבר איתה על כך, בגובה העיניים, ום מחליטים שכן, זו אחריות הדדית. - בזמן אמת, כשהוא יודע ומכיר בחוסר האונים שלה ( זמנית, נכון לאותו רגע ) להפסיק הכל. כי אם היא שם, בספייס או לא, מכורה לסיכונים והוא מסוגל לעצור ולא עושה זאת, זו בדיוק הנקודה בזמן בה הוא הופך לדום מסוכן. או, אפילו הרבה לפני כן, כשהוא מזהה אותות סכנה, לעצור. להפסיק הכל. יהא המחיר אשר יהא. לא בכל מצב הדום אחראי, לדעתי . אבל, החיבור בין סאבית מסוכנת לדום מסוכן הוא חיבור חייתי משהו. ''כמו פרפר לאש '' ולא בכדי, כנראה. הוא משרת אצלה את יצר ההרס העצמי הגבוה. היא משרתת משהו אחר. חזק לא פחות אצלו. ************************************************* איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן? איך יתכן כי דומים ישר נמחקים ונחסמים מכל אתר בלי הרבה בדיקות לעומת סאביות שלא? _________________________________________________________________ ללמוד, ללמוד ושוב ללמד. אין דרך קלה. לא לסאביות ולא לדומים. גם עצם ההגדרה ''דומסוכן '' הפכה למונח זול, אשר משתמשים בו לעיתים קרובות מדי. לא כל סאבית אקסטרימית היא מסוכנת, ממש כשם שלא כל דום אקסטרימי הוא מסוכן. השאלה היא , האם ניתן לאתר את אותות הסכנה ( אצל שניהם יחד וכל אחד בנפרד ) לפני תרחיש כזה או אחר ? אישית, אני מוצאת שזה בעייתי. אפשר ללמד , אבל לרוב, ניתן ללמוד דרך התנסויות וצבירת חוויות, ולא תמיד הן בהכרח חיוביות. את מעלה נושאים מאוד חשובים, עדן, בתוך ההגדרה של סאבית מסוכנת. אולי יש לבחון קודם את ההגדרה ולהבין את שורשיה. *********************************************** חג שמח |
|
דלפי דולפת |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
דלפי דולפת • 7 באוק׳ 2006
מישהי/הוא יכול להסביר לי את הקטע של אסוציאציה של האונס?
כי אני חוויתי משהוא מאוד קרוב, עם חניקה, עם סימנים שלקח להם שבוע להעלם. עם יציאת צרכים. ואני רוצה להגיד לכם שכל מה שחוויתן/ם עד היום במה שאתם מגדירים כ-BDSM לא קרוב ולו כהוא זה למציאות. אף אחד באמצע אונס לא יעצור לראות שה"כל בסדר אתכן/ם". אז תעשו לי טובה צאו מהקטע הזה. הוא לא בריא. גם אם תעברו אחרי זה אפטר קייר תשכחו מזה במציאות. כי במקרה הטוב תשבו מול פסיכולוג במשטרה. מצטערת שקפצתי ככה. אבל כל פעם שמשהו מזכיר אונס, זה מקפיץ לי את הפיוז. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 7 באוק׳ 2006
ורדית כתב/ה: מישהי/הוא יכול להסביר לי את הקטע של אסוציאציה של האונס?
כי אני חוויתי משהוא מאוד קרוב, עם חניקה, עם סימנים שלקח להם שבוע להעלם. עם יציאת צרכים. ואני רוצה להגיד לכם שכל מה שחוויתן/ם עד היום במה שאתם מגדירים כ-BDSM לא קרוב ולו כהוא זה למציאות. אף אחד באמצע אונס לא יעצור לראות שה"כל בסדר אתכן/ם". אז תעשו לי טובה צאו מהקטע הזה. הוא לא בריא. גם אם תעברו אחרי זה אפטר קייר תשכחו מזה במציאות. כי במקרה הטוב תשבו מול פסיכולוג במשטרה. מצטערת שקפצתי ככה. אבל כל פעם שמשהו מזכיר אונס, זה מקפיץ לי את הפיוז. __________________________________________________________ ורדית, אני לחלוטין מקבלת את דברייך. לגמרי לגמרי. רק שניראה לי שלהרבה סאביות יש פנטזיית- אונס. מסוג הפנטזיות שלא בהכרח מגשימים. ואני חושבת שיש הבדל ופער עצום, גם בבדס'מ עצמו, בין פנטזיית - אונס, אפילו ''אונס מתוכנן '', לבין הגשמה בפועל. אני מכירה לא מעט נשים שיפנטזו על כך, אבל במציאות זה הדבר הכי רחוק מהן. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 7 באוק׳ 2006
eden1 כתב/ה: *********************************************** באחת השיחות הראשונות הוא מציע להפגש בבית מלון. עיניים מכוסות, לא רואים דבר. האם הוא מסוכן? האם היא מסוכנת כי הסכימה? האם היא סאבית מסוכנת אם הציעה את זה מעצמה? ************************************************ אי אפשר לדעת לפי התיאור הזה אם הוא "מסוכן" או לא. יכול להיות שהוא בסך הכל רוצה לממש פנטזיה, והוא בחור עדין ומתחשב ומקסים, ויכול להיות שהוא חלאה שלא יעצור גם אם היא תצרח מילת בטחון, בהנחה שבכלל יש לה כזו. אשר לה, זכותה להסכים, אבל עליה להבין כי היא נוטלת בכך סיכון. אם הפנטזיה שווה לה את לקיחת הסיכון הזו, רק היא יכולה לקבוע. ציטוט:
אחרי תקופת מה היא מציעה לו דברים, היא רוצה לטוס לגבהים, רוצה לחוות קשירות פומביות, אונס, צירופים חתכים. האם היא מסוכנת? האם סאבית עם הרס עצמי גבוה המסוכנת לעצמה היא סאבית מסוכנת? האם בכל מצב הדום הוא האחראי? האם יתכן כי הסאבית מסוכנת והדום לא? ************************************************* כל אדם עם יצר הרס עצמי הוא מסוכן לעצמו, מעצם ההגדרה (אגב, לא הבנתי מה כל כך נורא בלרצות לחוות קשירות פומביות, צירופים וכו'). האם היא מסוכנת גם לדום? רק כאשר היא אינה מסוגלת להכיר בתפקידה ובאחריותה לגבי המקומות אליהם הגיעו ומאשימה אותו בכל. האם הדום אחראי בכל מצב? אם הוא בחר בחירות שתרמו לסיטואציה, יש לו אחריות. זה לא אומר שהוא האחראי הבלעדי, וברוב המקרים של קשר מוסכם בין שני אנשים, לשניהם יש מידה מסוימת של אחריות. ציטוט:
איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן? איך יתכן כי דומים ישר נמחקים ונחסמים מכל אתר בלי הרבה בדיקות לעומת סאביות שלא? *********************************************** אני לא חושב שדומים ישר נמחקים ונחסמים. אשר לסאביות מסוכנות - כדי להשיב על השאלה הזו צריך קודם להגדיר מה בכלל נחשב "סאבית מסוכנת". מהתיאורים שתיארת כאן בפוסט נראה שמדובר בסאבית שמסוכנת בעיקר לעצמה, אם מתוך יצר הרס עצמי או מתוך פזיזות וחוסר אחריות. מלבד מתן מידע, אני לא סבור שביכולתנו לעשות יותר מדי. |
|
שפיץ רציני |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
שפיץ רציני • 7 באוק׳ 2006
eden1 כתב/ה: איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן?
מה השאלה? ביד חזקה ובזרוע נטויה! יש לארגן במִיָּדִי צבא דומים מסוקסים שיביא אותה בהכרזת מלחמה על כנופית הסאביות המסוכנות ויכה אותן שוק על ירך! |
|
prometheus(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
prometheus(שולט) • 7 באוק׳ 2006
The Big Bad Wolf כתב/ה: eden1 כתב/ה: איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן?
יש לארגן במִיָּדִי צבא דומים מסוקסים שיביא אותה בהכרזת מלחמה על כנופית הסאביות המסוכנות ויכה אותן שוט על ירך! אני מבקש להמנע מטעויות כאלה להבא, הכאה עם שוק דורשת מאמץ רב מידי, שוט הרבה יותר נח. ובכלל בתור שולטים אני חושב שאנחנו לא צריכים להכות אותן בעצמנו- נשלח את הסאביות להתאמץ במקומנו... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 8 באוק׳ 2006
ציטוט: אבל כל פעם שמשהו מזכיר אונס, זה מקפיץ לי
את הפיוז. צודקת. אונס אמיתי זה לא מין כפוי אן אפילו חצי-כפוי. זה לא 'תקע אותי חזק וזרוק אחרי זה'. אונס הוא פגיעה ואיומה, מוחלטת ונוראה בלב-ליבו של האדם - הריבונות שלו על גופו. פנטזיית אונס היא מה שמשחק פיינטבול הוא להיתקלות אמיתית. דומה... אבל כל-כך שונה. לא אונס. מה שבא, בא. מה שלא בא.. יבוא בשכנוע. מה שלא יבוא בשכנוע... ננסה פעם אחרת. |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
כמו שיש פסיכים יש פסכיות
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
הוא(שולט) • 8 באוק׳ 2006
פוסטים ארוכים, עמודים על גבי עמודים על דומים מסוכנים וסאביות מתקרבנות או נפגעות.
על התעללויות ועל סכנות. על חוקים הסכמים פחדים חששות.... ומתוך כל זה תהיות. *********************************************** באחת השיחות הראשונות הוא מציע להפגש בבית מלון. עיניים מכוסות, לא רואים דבר. האם הוא מסוכן? לא אלא אם פגע בה לאחר מכן האם היא מסוכנת כי הסכימה? האם היא סאבית מסוכנת אם הציעה את זה מעצמה? לא היא פשוט קלת דעת ************************************************ אחרי תקופת מה היא מציעה לו דברים, היא רוצה לטוס לגבהים, רוצה לחוות קשירות פומביות, אונס, צירופים חתכים. האם היא מסוכנת? לא אבל רצוי אלמנטים קשים לחוות כשהקשר עמוק וותיק האם סאבית עם הרס עצמי גבוה המסוכנת לעצמה היא סאבית מסוכנת? אין מקום להרס עצמי בבדסמ האם בכל מצב הדום הוא האחראי? אם הוא בכל זאת משתף פעולה עם פרטנרית עם הרס עצמי הוא לוקח על עצמו אחריות האם יתכן כי הסאבית מסוכנת והדום לא? ************************************************* איך ניתן להזהיר מפני סאביות מסוכנות או למגר אותן? איך יתכן כי דומים ישר נמחקים ונחסמים מכל אתר בלי הרבה בדיקות לעומת סאביות שלא? זה לא שונה כשבוחרים פרטנר / רית בודקים טוב טוב מה הסיפר שלה וגם אז לא תמיד יודעים הכל ושכחת לציין את המתחזות (עע אנה דוט קום) האובססיביות, אלו שמתקשות לשלוט בעצמן ואלו שעושות אוטינג כנקמה כלשהי |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
מילת ביטחון...
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
eden1 • 8 באוק׳ 2006
ואם הסאבית לא רוצה בשום אופן מילת ביטחון, זה הופך אותה למסוכנת?
מסוכנת לעצמה ולדומים שעושים לה סשנים וכאלה? האם מילת ביטחון זה מאסט בעיניכם? |
|