עוף חול |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
סאביות מתפנקות
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
עוף חול • 11 באוק׳ 2006
קראתי, הסתכלתי, חקרתי, בדקתי, ושוב קראתי והגעתי למסקנה אחת:
סאביות של שולטות הרבה הרבה יותר מפונקות מסאביות של שולטים... אני לא יודעת למה זה.. זה כבר שלב יותר מתקדם בחקירה... ואני לא יודעת ממה זה נוצר... אבל שאלתי את עצמי... הרי יש הרבה סאביות של שולטות שהן דו מיניות... אז למה דווקא שולטת? אולי יש הרגשה כאילו שולטת תהיה יותר רגישה לצרכים? יותר ותרנית? יותר רחמנית? ואולי זה אפילו נכון? מה אתם אומרים, אומרות? -חיילת- |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 11 באוק׳ 2006
אני לא חושבת שאת בהכרח צודקת, חיילת.
איימוש בובונית, למשל, מפונקת בטירוף... |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
עוף חול • 11 באוק׳ 2006
איימי_ כתב/ה: אני לא חושבת שאת בהכרח צודקת, חיילת.
איימוש בובונית, למשל, מפונקת בטירוף... חחחח יש יוצאות דופן מאמי }{ |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 11 באוק׳ 2006
חיילת טובה כתב/ה: איימי_ כתב/ה: אני לא חושבת שאת בהכרח צודקת, חיילת.
איימוש בובונית, למשל, מפונקת בטירוף... חחחח יש יוצאות דופן מאמי }{ אני האמא של המפונקות. הבייבי של המפונקות, כלומר... אבל לא, אני עדיין לא חושבת שאת צודקת. להיפך, ממה שאני ראיתי בעולם הזה, דווקא השולטות הן שקשוחות יותר מהשולטים, או שאולי זה רק נשים ששולטות בגברים? גברים הם מאוד עדינים איתנו, כי אחרי הכל, נשים הן יצורים שבריריים |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
עוף חול • 11 באוק׳ 2006
איימי_ כתב/ה: חיילת טובה כתב/ה: איימי_ כתב/ה: אני לא חושבת שאת בהכרח צודקת, חיילת.
איימוש בובונית, למשל, מפונקת בטירוף... חחחח יש יוצאות דופן מאמי }{ אני האמא של המפונקות. הבייבי של המפונקות, כלומר... אבל לא, אני עדיין לא חושבת שאת צודקת. להיפך, ממה שאני ראיתי בעולם הזה, דווקא השולטות הן שקשוחות יותר מהשולטים, או שאולי זה רק נשים ששולטות בגברים? גברים הם מאוד עדינים איתנו, כי אחרי הכל, נשים הן יצורים שבריריים לא יודעת... אני כמה שקראתי... ותאמיני לי קראתי... נראה כאילו הבננות של הבננות מרשות לעצמן קצת יותר... אולי הכוח הנשי עובד יותר טוב על נשים?? אני יודעת שהשולטים דווקא כן עדינים עם הסאביות אבל תמיד נראה שהבנות של השולטים יותר מחונכות.. אני הוזה?? -חיילת- |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
Madame T(שולטת) • 11 באוק׳ 2006
איימי_ כתב/ה: חיילת טובה כתב/ה: איימי_ כתב/ה: אני לא חושבת שאת בהכרח צודקת, חיילת.
איימוש בובונית, למשל, מפונקת בטירוף... חחחח יש יוצאות דופן מאמי }{ אני האמא של המפונקות. הבייבי של המפונקות, כלומר... אבל לא, אני עדיין לא חושבת שאת צודקת. להיפך, ממה שאני ראיתי בעולם הזה, דווקא השולטות הן שקשוחות יותר מהשולטים, או שאולי זה רק נשים ששולטות בגברים? גברים הם מאוד עדינים איתנו, כי אחרי הכל, נשים הן יצורים שבריריים מעניין מה שהעלית פה, חיילת טובה. לי אין ניסיון עם סאביות אלא רק עם סאבים, אבל רציתי לשאול אם את באמת חושבת שסאביות יותר מתפנקות עם השולטות מאשר סאבים? ואיימי, האם באמת נראה לך ששולטות הן אכן קשוחות יותר מהשולטים? וששולטים דווקא עדינים עם הסאביות שלהם? באמת עניין אותי לדעת שכך אתן חושבות. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
השולט אור(שולט) • 11 באוק׳ 2006
איך אפשר בכלל להכליל בהכללה גסה כל כך?
זה כל כך תלוי שולט/ת וסאבית. אני מכירה דומיות שהייתי מפחדת כדומית לפגוש בהן ברחוב חשוך, ואני מכירה דומים שהם הדבר הכי עדין ומתחשב שקיים. ולגבי הסאביות? הן מסובבות את הדומים ואת הדומיות על האצבע, ובתמורה לשפיות שניטלת מאיתנו, מרשים לנו להצליף לפעמים. אולי כדאי שתשאלי על סאביות יותר ותרניות, מבינות, סלחניות... יצא לך לראות פעם סאבית שנעלבה ממשהו? תקום הדומית שלא מזדהה איתי. 20 מדורי גיהנום הן מעבירות את ה"שולטות" שלהן. אין דבר מפחיד ומתסכל יותר מסאבית נעלבת. והרי "שליטה מלמטה" הפכה מזמן לשם קוד לזמן שבו מרשים לשולטים לשחק בשליטה. הזמן בו הסאבית משחקת את זה שהיא מאבדת שליטה כדי לקחת אותה בחזרה ולתת לנו סיבה להעניש. באמא שלכן נשים, בואו נדבר אמת, לפעמים, מרשים לנו לשלוט דומיות ותרניות, נו באמת. |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
עוף חול • 11 באוק׳ 2006
וואי וואי..
שליטה- יש דברים שברורים מאליהם, אבל אסור להגיד אותם בקול רם... הרי ברור ומובן לכולנושהדומיות/ים הם הסאביות/ים של הסאביות, אבל ששש לא מדברים על זה!! זה אחד מהדברים האלו, שברורים... אבל לי למשל ולשאר הסאביות אסור להגיד אותם בקול רם... בואו ואני אנסח לכולם פה את השרשור לפי אותו הרעיון מחדש: אחרי שבדקתי, וחקרתי, ראיתי וקראתי, אבחנתי את המצב כך: סאביות של שולטות מרשות לעצמן למנפלץ (לעשות מניפולציות), ולשלוט מלמטה, בתדירות גבוהה בהרבה מאשר הסאביות של השולטים... אולי הן מרגישות או חושבות שהדומיות פחות רגישות לשליטה מלמטה שלהן, וכתוצאה מכך פחות מיומנות בלהתמודד איתה, ונמנעות מלעצור אותה מאשר הדומים, שעוצרים את זה במקום... ואולי זה אפילו נכון (אני לא אמרתי את זה!!!, חס וחלילה וחס... אני בכלל לא חושבת ככה, אל תסתכלו עליי ככה) ועכשיו ברצינות... למדאם T: אני באמת חושבת שיש הבדל גדול בין החינוך שמעניק הדום לבין זה של הדומית... אני חושבת שאולי אפילו רק כלפי חוץ הסאבית של השולט היא יותר מחונכת מזאת של השולטת... רצות לי בראש הרבה סיבות לכך... אבל מחשש לחיי בפורום הזה אני נמנעת מלהעלות אותם כרגע את שיתווספו להם עוד כמה דעות מנציגי הפורום... -חיילת- |
|
פייה{O} |
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באוק׳ 2006
פייה{O} • 11 באוק׳ 2006
דיעה לא מבוססת בעליל:
אולי דומיות לסאביות פחות כבולות במוסכמות ומשחקי כבוד שדומים עלולים להיות יותר חשופים להם. (כלומר - דום ירצה לצאת גבר גבר עם הסאבית שלו בעוד שלדומית לסאבית אין את המודל הזה). דיסקליימר: כמובן שזו הכללה גסה וכאמור לא מבוססת. סתם רעיון. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 12 באוק׳ 2006
חיילת טובה כתב/ה: לא יודעת... אני כמה שקראתי... ותאמיני לי קראתי... נראה כאילו הבננות של הבננות מרשות לעצמן קצת יותר... אולי הכוח הנשי עובד יותר טוב על נשים?? אני יודעת שהשולטים דווקא כן עדינים עם הסאביות אבל תמיד נראה שהבנות של השולטים יותר מחונכות.. אני הוזה?? -חיילת- בובונית, את הוזה, שחבל"ז |
|