ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
הכלוב מלא באנשים המפיצים וירוסים וסוסים טרוייאנים
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
ממש גרוע(אחר) • 24 באוק׳ 2006
יש לתפוס את אותם רשעים/מרשעות אשר מפיצים פה וירוסים/מרגלים אחר אנשים /הורסים לאנשים את המחשב ---
ולהעמידם לדין!! לפי מה שקורה פה, לפי ההודעות, ואף לפי דבריו של השותף שלי, טכנאי מחשבים. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 24 באוק׳ 2006
מה????????? הסברים, עצות, אזהרות, משהו ??? ( לבורים שבינינו ) |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
Inside your head • 24 באוק׳ 2006
איך הם מפיצים את זה?
ע"י קישורים שהם שולחים? דרך אחרת אין להם! או שאני טועה? |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 24 באוק׳ 2006
אילו קישורים ?
אז, לפי מה שאני מבינה , ( וזה לא הרבה במחשבים..... ), לא לפתוח אף לינק ? כלובי- HELLLLLLLLLLLLLLLLLLP |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 24 באוק׳ 2006
מה? מפיצים סוסים טרוייאנים?! אמאל'ה! אבאל'ה! הצילו! מישהו אמר שהשותף שלו אמר שמלא אנשים פה מפיצים סוסים טרוייאנים! כלובי אני אתבע אותך!
או שאפשר פשוט להרגע, ובמקום לצאת בהצהרות שמאפיינות מכתבי שרשרת ילדותיים, ולא עושות דבר מלבד נזק תדמיתי לאתר, אפשר לשלוח אל כלובי הודעה פרטית ולשאול אותו אם הדבר קיים בכלל. אני מניח שהתשובה היא לא, כי אי אין אפשרות לשיתוף קבצים באתר, אבל כלובי מבין בזה יותר ממני. אגב, שכחת להוסיף בסוף ההודעה שלך ש"אם תפיצו אזהרה זו ל10 אנשים הוירוס לא יפגע בכם" או משהו בסגנון.... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
בינתיים אף אחד פה לא תבע את כלובי,
וספק אם מישהו אמר אימא ל'ה או אבא ל'ה, אבל שים לב לפרט מעניין. אתה מעיד על עצמך בפה במלא שאינך מבין בדבר יותר מדי, ועל סמך הבנתך רחבת יריעה זו, מנסה לגמד, לזלזל, ולתקוף את הדברים במחי יד. ממש מתוחכם |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
ממש מתוחכם
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
כלובי • 24 באוק׳ 2006
לקרוא כאלה דברים בפורום. בלי שום דוגמה, סימוכין.
בלי לנסות לפנות אלי עם העניין הזה, לשאול, להתריע - מי מפיץ, מה מפיץ - כדי שבאמת יהיה אפשר לעצור את זה. הרי זה לא מעניין "להתריע" כשאפשר להכפיש. אני לא הייתי מתייחס ברצינות לכזאת הודעה בלי לקבל קצת מידע יותר רלוונטי. אני לא חושב שהשרשור הזה במתכונתו הנוכחית ראוי לאיזו התיחסות רצינית. אבל בכל זאת אנצל את התגובה לעדכון במה שידוע לנו על כאלה דברים, וזה לא הרבה: בכל אופן אני לא קיבלתי שום מידע קונקרטי על טרויאנים / פריצות למחשבים של חברים באתר שנעשו דרך האתר. אי אפשר לפרוץ למחשב שלכם "דרך האתר" אלא אם כן שולחים לכם לינק שמוביל אתכם לעמוד שבו אתם נדרשים להתקין משהו, או אם אתם מחליפים כתובות מסנג'ר, מדברים ומקבלים קובץ או לינק מסוכן דרך שם. כמו כן חשוב מאד לא לאשר קבלת קבצים במסנג'ר בלי לדעת מה הם ומה מקורם. ההנחיה היא - אף פעם אל תתקינו או תאשרו שום דבר להורדה שאתם לא יודעים בדיוק מהו. אם הדפדפן שואל אתכם אם להתקין ACTIVE X או כל דבר אחר תבדקו טוב שאתם יודעים מה אתם מתקינים ומי הפיץ את זה. אלה הנחיות כלליות לגלישה בטוחה באינטרנט וכמובן שהן תקפות גם לאתר. אם קיבלתם לינק חשוד בהודעות פרטיות בכלוב או במסנג'ר מחבר באתר - חשוב שתדווחו לי, מי שלח ומה שלח בדיוק. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוק' 24, 2006 1:51 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 24 באוק׳ 2006
במילים אחרות, אני לא יוצא בהצהרות מבלי לדעת על מה אני מדבר? לדעתי זה דווקא מתוחכם.
אני מצטער על שהייתי קצת תוקפני, אבל אתה חייב להודות שתקפת את האתר בלי להסתמך על כלום, ומרגיז לראות תופעות כאלו. |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
ohad - m(אחר) • 24 באוק׳ 2006
עבד אינטימי יקר , אני לא הבנתי מהודעתו של עבודת מאסטר שהוא מבטל את מה שכתבת...להיפך
לפי דעתי הוא התכוון (ובצדק) שכותרת כמו "הכלוב מלא באנשים ש...." סתם משמיצה ומרתיעה (בוודאי כאשר אין שום הוכחה כזו) והיה אפשר לפנות לכלובי בהודעה פרטית . לגבי זה ששותפך טכנאי מחשבים, יכול להיות שהוא מוכשר וצודק אבל לי "טכנאי מחשבים" לא אומר כלום. אין לי נסיון כל-כך טוב איתם.... פגשתי הרבה שלא ידעו על מה הם מדברים תנסה לקרוא שוב את ההודעה של עבודת מאסטר בהומור..... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
הבהרה
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לאחר קריאת הדברים הנ"ל ובפרט של כלובי,
חשוב לי להדגיש שאכן אין לי יסוד מוצק לדברים, גם אינני טכנאי מחשבים כלל, והדברים כלל לא היו כלל בכדי להכפיש אלא יותר בגדר אזהרה כללית. כמו כן עיקר הכוונה הייתה למספר "אנשים", ולא על הפצה דרך אתר הכלוב עצמו, שכן אינני מומחה לגבי שיטות הפצת נגעים וירטואלים/תוכניות ריגול או כל דבר אחר, בהיאך הם מופצים אם דרך אתר אם דרך צ'ט/ הודעות/מסנג'ר וכדומה, בהיכן הם מתחבאין, וכנזכר לעיל. יחד עם זאת, עומד אני על דעתי כי ישנם אנשים/ נשים המשוטטים פה אשר מרגלים/מפיצים נגעים בכל שיטה אשר הם יודעים לנכון. |
|