שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שליטה אחרת
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
הוא אדון שלה
בכל פניה היא מכנה אותו בשם אדוני שומרת על כבודו מבקשת רשות כשהיא רוצה להביע את דעתה. ממלאת משימות שהוא נותן לה. מקבלת באהבה כאב שהוא מחליט להעניק לה. מעריצה אותו סומכת עליו יודעת שהיא רוצה לספק אותו ולהביא אותו לאושר את האדון המיוחד שלה. הם נמצאים בקשר יום יומי. יש להם שעות פגישה קבועות. במשך היום הוא שולח לה משימות והיא מבצעת הכל בהכנעה ויודעת שהוא כל הזמן בליבה כך הוא האדון הוירטואלי שלה והיא מתמסרת לו בכל ליבה. מה דעתכם על סוג כזה של שליטה וירטואלית? יש בזה עוצמות יש סיכוי לקשר כזה לשרוד ולהצליח בכלל? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2006
יש עוצמות, אבל אני לא חושבת שדבר כזה יכול לשרוד לאורך זמן... אלא אם כן- יש מצלמה? יש שיחות בטלפון?
במוקדם או במאוחר הם יהיו חייבים להפגש, או שזה ייגמר. יש בזה משהו לא אמיתי. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 6 בדצמ׳ 2006
יש בהחלט מצב כזה והייתי שמה פעם
ולפעמים זה יכול להיות מעולה אני מכנה את זה קולר הגנה. אבל לפעמים צריך גם את המגע האנושי למרות שקול מלטף יכול להיות לפעמים פיאלף יותר טוב מיד מלטפת |
|
שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: יש עוצמות, אבל אני לא חושבת שדבר כזה יכול לשרוד לאורך זמן... אלא אם כן- יש מצלמה? יש שיחות בטלפון?
במוקדם או במאוחר הם יהיו חייבים להפגש, או שזה ייגמר. יש בזה משהו לא אמיתי. =============================================== הוירטואליה כוללת גם מצלמה כי בלי זה האדון לא יוכל לראות את הסאבית שלו עושה את כל מה שהוא מטיל עליה. קשר כזה אם הוא נבנה טוב ומתאים לשני הצדדים יכול לדעתי להמשף זמן רב. מה גם שבקשר כזה באמת לא משנה הגיל של שניהם או מצבם המשפחתי. כל אחד חי את חייו ובמקביל מתמסר לצד הוירטואלי בזמנו החפשי. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 6 בדצמ׳ 2006
יכולה להיות התחלה נהדרת וביסוס קשר מצויין... אבל באיזשהו שלב, זה ייצטרך להפוך להיות אמיתי. אין מנוס מזה.
|
|
שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
Buttercupe כתב/ה: יש בהחלט מצב כזה והייתי שמה פעם
ולפעמים זה יכול להיות מעולה אני מכנה את זה קולר הגנה. אבל לפעמים צריך גם את המגע האנושי למרות שקול מלטף יכול להיות לפעמים פיאלף יותר טוב מיד מלטפת ================================================== הקול המלטף בטלפון יכול להוסיף המון לקשר מסוג זה. הרי אין הרבה מה להרגיש מלבד הקול ולכן משתדלים דרך הקול להעביר את כל העוצמות את כל הרגש. נסו לדמיין סאבית שגומרת לאדונה בטלפון, כל הקולות הנשמעים ברקע, כמה זה מענג אותו לשמוע את זה. |
|
שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: יכולה להיות התחלה נהדרת וביסוס קשר מצויין... אבל באיזשהו שלב, זה ייצטרך להפוך להיות אמיתי. אין מנוס מזה.
========================= למה אי אפשר להשאיר את הק'שר כמות שהוא? למה חייבים להעביר זאת למציאות? ואם תמומש המציאות אולי הם יגלו שאין משיכה אמיתית בינהם והכל יתפוגג? מה רע במשיכה ההדדית שהן יצרו בוירטואליה שלהם? |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
מניסיון..
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
dahanc(שולט) • 6 בדצמ׳ 2006
מהניסיון הצד הוירטואלי יכול לסחוף למחוזות מדהימים
אבל לא לאורך זמן...! הניסיון הראשון שלי היה מדהים...ורק לאחר חודשיים ניפגשנו ! אין ספק שלחוויה וירטואלית ייש עוצמה ! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 6 בדצמ׳ 2006
ציטוט: למה אי אפשר להשאיר את הק'שר כמות שהוא?
אפשר, אני מניח. אני יודע שאני הייתי מתחרפן. ציטוט: אם תמומש המציאות אולי הם יגלו שאין משיכה אמיתית בינהם והכל יתפוגג?
אולי. ציטוט: מה רע במשיכה ההדדית שהן יצרו בוירטואליה שלהם?
אין כל רע, וזה יהיה נחמד מאוד כל עוד זה יימשך. |
|
שם מתחתיו |
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
Re: מניסיון..
לפני 17 שנים •
6 בדצמ׳ 2006
שם מתחתיו • 6 בדצמ׳ 2006
dahanc כתב/ה: מהניסיון הצד הוירטואלי יכול לסחוף למחוזות מדהימים
אבל לא לאורך זמן...! הניסיון הראשון שלי היה מדהים...ורק לאחר חודשיים ניפגשנו ! אין ספק שלחוויה וירטואלית ייש עוצמה ! =============================================== ממילותיך אפשר לראות שחוית גם שליטה וירטואלי. שמחה לשמוע שגם פה ידעת לחוש את העוצמה והיופי שיש בסוד כזה של שליטה. לא תמיד המפגש הוא זה שמשדרג את החויה. גם בתוך קשר וירטואלי אפשר להגיע לחויות מדהימות. |
|