נוריתE |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
אני,שטיח קיר
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 16 בדצמ׳ 2006
אתה רשאי לדפוק אותי בכל כיוון ובכל צורה שבא לך
כי אתה חושב ש אני סמרטוט חסר דעה ורצון משלו ומי אני בכלל שאסתור את דעתך? אתה יכול להוציא לי את הנשמה לאט לאט עם התעללויות פיזיות ומנטליות ואני תמיד אגיד לך תודה ואבקש עוד. ואז אני אלך לספר לכולם שידעו גם הם. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 16 בדצמ׳ 2006
מתי לעזזל תבינו
שיש גבול לכל תעלול. ושלא "כל דבר הוא בסדר, כל עוד זה נעשה מהסכמה"... |
|
דלפי דולפת |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפי דעתי חסרות לך כמה מילים בלקסיקון הפרטי שלך, כמו:
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
דלפי דולפת • 16 בדצמ׳ 2006
די,
לא רוצה לא בא לי תפסיק. ואם זה לא עוזר פשוט לקום וללכת. תפסיקי כבר להטיח ערס על כל העולם בשעה שאת בעצמך לא יכולה להגדיר לעצמך ולבן זוגך מה את רוצה ולמה את שואפת במערכת היחסים אליה את כל פעם נכנסת מחדש ונכוות. אחרי 14 שנים (כהגדרתך) היגיע הזמן שתדעי אם זה מתאים לך או לו. ואם לא אז פשוט ללכת. מצטערת שאני תוקפת אותך בצורה כזאת. אבל הערס הזה יצא מכל החורים. |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 16 בדצמ׳ 2006
אולי שכל אחד ידחוף את האף שלו לתחת של עצמו
תנו לאנשים להתבטא כאן נמאס לקרוא את חוסר הפרגון שלכם צאו מהורידים . מישהי באה משתפת אותנו אין לכם מקום לחבק אותה אל תגיבו. אבל אל תהיו דוחים ומגעילים. ואולי בכלל היא לא מחפשת את החיבוק ה"חם " שלכם. |
|
דלפי דולפת |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
מצטערת על "שדחפתי את האף שלי"
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
אבל בפורום מותר להגיב. גם אם זה לא מחבק.
ולעצם העניין, קשה לי לקבל שבן אדם מבוגר בשביל איזו שהיא פנטזיה, או רצון לחיות בדרך מסויימת, נותן למישהו להביא אותו כמעט לאבדון מוחלט. ורגע לפני הנפילה היא מתעוררת, ואז הערס מתפרץ ויוצא ממנה. וכמו שאני רואה את זה, זה קרה בכל מערכת יחסים כלשהיא שהיתה עד היום ולא משנה עם מי. אני סובלת מזה שאני נטועה יותר מידי בקרקע. ובגלל זה התגובות שלי הם כאלה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
Re: מצטערת על "שדחפתי את האף שלי"
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 16 בדצמ׳ 2006
ורדית כתב/ה: ולעצם העניין, קשה לי לקבל שבן אדם מבוגר בשביל איזו שהיא פנטזיה,
או רצון לחיות בדרך מסויימת, נותן למישהו להביא אותו כמעט לאבדון מוחלט. ורגע לפני הנפילה היא מתעוררת, ואז הערס מתפרץ ויוצא ממנה. וכמו שאני רואה את זה, זה קרה בכל מערכת יחסים כלשהיא שהיתה עד היום ולא משנה עם מי. אני סובלת מזה שאני נטועה יותר מידי בקרקע. ובגלל זה התגובות שלי הם כאלה. זה לא רגע לפני הנפילה, זה שנים אחרי... יש דברים שלוקח זמן רב לעבד. והיא אינה היחידה שכמעט הגיעה לאבדון מוחלט בשל הפנטזיה. ישנם לא מעט עבדים ושפחות שחוו זאת. אני אחת מהם. |
|
דלפי דולפת |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
איימי
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
זה לא שנים.
זה בכרונולוגיה בכל מערכות היחסים שלה עד היום. ואני לא סובלת מהבנת הנקרא. |
|
נמש |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
Re: איימי
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
נמש • 16 בדצמ׳ 2006
ורדית כתב/ה: זה לא שנים.
זה בכרונולוגיה בכל מערכות היחסים שלה עד היום. ואני לא סובלת מהבנת הנקרא. את סובלת מחטא ההתנשאות... ההיבריס. מי שם אותך לנביא המוכיח בשער? מי שם אותך להטיף לה מוסר ולנתח את אישיותה? מה הפך אותך למומחית גדולה כל כך - האדון היחידי שהיה לך איתו קשר או אולי השכלתך בפסיכולוגיה וראית הנפש? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 16, 2006 11:08 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 16 בדצמ׳ 2006
ורדית כתב/ה: זה לא שנים.
זה בכרונולוגיה בכל מערכות היחסים שלה עד היום. ואני לא סובלת מהבנת הנקרא. אז אולי אני זו שסובלת מהבנה... כך או כך, לא נראה לי מתאים לנתח את מערכות היחסים של אדם כך, בפומבי. הדבר שהיה חשוב לי להדגיש, לגבי תגובתך, שבאטרקופ היא ממש לא היחידה שלא ידעה מתי לעצור. הרבה מאותם עבדים ושפחות פשוט מתביישים לדבר. אני, בניגוד לך, מבינה טוב מאוד כיצד הפנטזיה של להיות שפחה טובה וטוטאלית, כיצד הציות המוחלט לאדון, יכולים להביא לסף האבדון. מקנאת באנשים שמעולם לא נאלצו להתמודד עם בעיה זו. |
|
נמש |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
נמש • 16 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: ורדית כתב/ה: זה לא שנים.
זה בכרונולוגיה בכל מערכות היחסים שלה עד היום. ואני לא סובלת מהבנת הנקרא. אז אולי אני זו שסובלת מהבנה... כך או כך, לא נראה לי מתאים לנתח את מערכות היחסים של אדם כך, בפומבי. הדבר שהיה חשוב לי להדגיש, לגבי תגובתך, שבאטרקופ היא ממש לא היחידה שלא ידעה מתי לעצור. הרבה מאותם עבדים ושפחות פשוט מתביישים לדבר. אני, בניגוד לך, מבינה טוב מאוד כיצד הפנטזיה של להיות שפחה טובה וטוטאלית, כיצד הציות המוחלט לאדון, יכולים להביא לסף האבדון. מקנאת באנשים שמעולם לא נאלצו להתמודד עם בעיה זו. איימי, אין לך על מה להתנצל |
|