dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
על "דומים מסוכנים" ו"Sאביות Sדרתיות"...
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 17 בדצמ׳ 2006
"דום מסוכן, דום מסוכן"... זה מה שיוצא לי לקרוא לא מעט. לא מדברים הרבה על הצד השני של המשוואה. בדיוק כמו במדיה בעולם הונילי. אם גבר מטריד מינית אשה, עושים מזה מטעמים. אם אשה מטרידה, ספק אם זה יגיע בכלל לערוץ המקומי.
אז כן, יש גם סאביות , שפחות , נשלטות מסוכנות. הכרתי מספר לא מבוטל של "סאביות" שמשחקות בסאדיסטיות לא קטנה בצד השולט. יצא לי לדבר עם אותן סאביות תקופה לא מועטה. הן הבינו שאני מחפש משהו רציני. פרשתי את ליבי בפניהן, רק כדי לגלות שיש לי עסק עם סאבית סדרתית. במקרה הטוב הקשר הנ"ל ארך מספר שבועות. במקרה הפחות טוב - חודשים. מילא אם הייתי משדר רוח סטוציונרית לאויר. אך שידרתי, ואף ציינתי מפורשות שאני מחפש קשר רציני. שאני מחפש לבנות משהו אמיתי. לא דרשתי שום מחויבות, רק הצהרתי על כוונות וציפיתי להדדיות. להפך - זר לי ומוזר לי לראות לא מעט שולטים אשר מורים "לנשלטות שלהם" לציין בפרופיל "משויכת" ואף "מקולרת", לאחר היכרות בת מספר ימים ו/או שעות (!) Making long story short, מדובר בדפוס אשר חוזר על עצמו לא פעם. מכירים, מדברים, מתקרבים. מתחילים לפתח רגשות מסוימים כלפי הדמות בצד השני למרות שלא נערכה כל פגישה. עוברים לטלפון, מרגישים שיש התקדמות... ולאט לאט מנווטים לכיוון פגישה. דייט. עד כאן הכל טוב ויפה. מכאן והלאה הסיפור תופס גוון מעוות. בחלק מהמקרים אותה סאבית מתחילה לטפטף על חששותיה מהפגישה, דבר שהוא נורמלי לחלוטין. זה אכן יכול לרגש. זה אכן יכול קצת להפחיד, בכל זאת, בשורה התחתונה ועם כל הרגשות שהספיקו להתפתח, עדיין מדובר באדם זר. אני מרגיע ואף חולק איתה שגם אני דיי מתרגש. כן... קרה לי לא פעם, וזה חוזר על עצמו לעיתים, שיש לי בחילונת קטנה מההתרגשות. דיברת עם אדם שבועות/חודשים והנה סופסוף היום הגדול מגיע. אני מסביר שלא לחינם אנו נפגשים במקום ציבורי ולא בבית פרטי. "אפילו" הצעתי לאחת "מהנפשות הפועלות" להפגש ליד תחנת משטרה אם היא כה חוששת ממני לעזאזל, אפילו החתולות ברחוב לא מפחדות ולא בורחות ממני (אז שכלבה? ). Talk to the hand, דבר אל היד מה שנקרא... (דבר אל הייד/hyde ). בקיצר, לאט לאט בחלוף הזמן, אתה מבין שנפלת קורבן לסאבית סדרתית <בנימה של רפי גינת מ"כולבוטק">. בחלק מהמקרים היא כן מסכימה להפגש (ייפי!), קובעים "דייט לוהט", אשר באורח פלא נדחה, ונדחה, ונדחה כמו תקליט שבור. וכמובן שכל פעם יש תירוץ מושלם ועסיסי. ושוב, אתה מבין שנפלת קורבן לסאבית סדרתית, ושהמשך "הקשר" תלוי בכמה סבלנות יש לך למרוח בוירטואל. כי קשר אמיתי כבר ברור שלא יהיה פה. לאחר מספר שבועות, אני שם לב מרחוק שההיסטוריה חוזרת על עצמה (ע"ע "סדרתית"). אני קורא את הפרופיל של אותה אחת, את הבלוג. בחלק מהמקרים אף יצא לי לדבר עם הדומים הבאים אחרי, שנפלו קורבן לאותה סאבית סדרתית. נחשו מה... הסיפורים אותם סיפורים, הדפוס אותו דפוס, האכזבה אותה אכזבה, ושובל הדומים הפגועים רק מתארך ומתארך לו. כן, גם אנחנו בני-אדם, You know... ואם זה לא מספיק, אז לאחר מספר ימים/שבועות/חודשים, אתה שם לב שמישהי מהמלאכיות (של צ'ארלי?) עשתה שימוש לא אתי במידע שנידבת לה... בין אם זה שם פרטי, תמונה ועוד ועוד... אציין שאני לא מכליל ויכול באמת להיות שיש פה ושם יחידות סגולה שאולי באמת ביטלו דייטים עקב חוסר מזל משווע. אציין גם שדיברתי מנסיון אישי, ואין להשוות בין סאבית שנפגעה פיזית מדום מסוכן לבין המקרים הנ"ל (למרות שבטח גם זה קרה... דום שנפגע פיזית). אולי צריך לקיים סדנאות לדומים כמו שיש סדנאות לסאביות כיצד להזהר מדומים מסוכנים... לך תדע מה שמצחיק/עצוב זה שחלק מהדומים עדיין חיים בתקווה שאולי היא כן תשנה את דעתה. מקווים להתבדות וממשיכים בקשר המעוות הזה. חבר'ה, תודו בעובדות, תשנסו מותניים, תגידו יפה שלום. ולכל הפחות תנתקו כל מגע. חבל, עד שאתה מוצא מישהי מתאימה. מישהי שאתה מסתדר איתה, שמקבלת אותך ואתה אותה, מתברר שהיא Sאבית Sדרתית |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2006
שו? סאבית סידרתית???
דוקטור יקר, אם סאביות מסויימות הן לא החלטיות בקשר לגברים מסויימים (או אפילו הרבה גברים), זה כבר הופך אותן ל "סאביות סדרתיות"? יעני, מה סידרתי פה, ומה בעצם הבעיה? זה קורה לא פחות בוואניל, ולא קשור להיותה סאבית. מה שאמרת בקשר לשימושים הלא נאותים במידע, זה כבר עניין אחר, ולא בסדר, אבל לא מבינה את הקישור שעשית בין סאביות לא החלטיות לדומים מסוכנים וכו'... לדעתי הדוקטור סתם מחפש לעשות בלגנים (גונב לי את התפקיד? ) |
|
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
(בציניות)
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: שו? סאבית סידרתית???
דוקטור יקר, אם סאביות מסויימות הן לא החלטיות בקשר לגברים מסויימים (או אפילו הרבה גברים), זה כבר הופך אותן ל "סאביות סדרתיות"? יעני, מה סידרתי פה, ומה בעצם הבעיה? זה קורה לא פחות בוואניל, ולא קשור להיותה סאבית. מה שאמרת בקשר לשימושים הלא נאותים במידע, זה כבר עניין אחר, ולא בסדר, אבל לא מבינה את הקישור שעשית בין סאביות לא החלטיות לדומים מסוכנים וכו'... לדעתי הדוקטור סתם מחפש לעשות בלגנים (גונב לי את התפקיד? ) מה הקשר בין "דומים מסוכנים" לבין אנסים ונילים? למטרידנים? או לסתם אנשים וניליים לא אחראיים? זה קורה גם בוניל אני לא מבין את הקישור בין סתם אנשים לא אחראיים לבין היותם דומים. זה קורא לא פחות בוניל ולא קשור להיותם דומים. או ש... כן? הייתכן שהאיימי עושה אייפה ואייפה? וכן, שיט. Damn. עלית עליי. זו בעצם קונספירציה שתוכננה בקפידה במעבדות הסודיות של ג'ייקל אנד הייד בע"מ לגנוב לך את התפקיד. התסלחי לי איימיתי? נשיקה על הלחי וספאנק לתחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
Re: (בציניות)
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: איימי_ כתב/ה: שו? סאבית סידרתית???
דוקטור יקר, אם סאביות מסויימות הן לא החלטיות בקשר לגברים מסויימים (או אפילו הרבה גברים), זה כבר הופך אותן ל "סאביות סדרתיות"? יעני, מה סידרתי פה, ומה בעצם הבעיה? זה קורה לא פחות בוואניל, ולא קשור להיותה סאבית. מה שאמרת בקשר לשימושים הלא נאותים במידע, זה כבר עניין אחר, ולא בסדר, אבל לא מבינה את הקישור שעשית בין סאביות לא החלטיות לדומים מסוכנים וכו'... לדעתי הדוקטור סתם מחפש לעשות בלגנים (גונב לי את התפקיד? ) מה הקשר בין "דומים מסוכנים" לבין אנסים ונילים? למטרידנים? או לסתם אנשים וניליים לא אחראיים? זה קורה גם בוניל אני לא מבין את הקישור בין סתם אנשים לא אחראיים לבין היותם דומים. זה קורא לא פחות בוניל ולא קשור להיותם דומים. או ש... כן? הייתכן שהאיימי עושה אייפה ואייפה? יו אר סו פול אוף שיט!!! דום מסוכן הוא דום שעושה שימוש בכוחו ובאחריותו על הסאבית כדי לפגוע. לפעמים הפגיעה היא כתוצאה מרשלנות, ולפעמים מכוונת, מסאדיזם. ההבדל הגדול הוא שביחסי שליטה, השפחה מפקידה עצמה בידי אדונה, מה שלא קורה בווניל, וזאת מתוך הבנה שהוא ידאג לה, ולא יפגע בה. עכשיו אתה מדבר על סאביות לא החלטיות ומקשר אותן לסאביות מסוכנות??? או איזה קישור אתה עושה, כי האיימי מוחה קטן ובלונדיני, והיא קצת מתקשה לעקוב... ומותק, לא קיבלת רשות לתת לי לא נשיקה על הלחי ולא ספנק על התחת! אם כבר, אז תסתובב אתה! |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לדעתי הסאביות
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
קליבר(שולט) • 17 בדצמ׳ 2006
הן הכי מסוכנות ..
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
Re: לדעתי הסאביות
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
קליבר כתב/ה: הן הכי מסוכנות ..
|
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
WTF
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 17 בדצמ׳ 2006
טוב ילדים..
משנת 96 אני מצ'וטט ונפגש עם בחורות. היו מקרים שדיברנו ובאותו הערב נפגשנו היו מקרים שזאת הייתה ידידות מופלא היו מקרים של שנים של דיבורים ובפעם הראשונה שראיתי אותה תכלס היתה בחתונה שלה. יש הרבה מקרים הרבה דמויות נכון שיש גם הרבה נשים וגברים שיש להם רק בייצים ורטואליות שהם נקרא לזה גיבורים גדולים מאחורי המקלדת מממשים פנטזיה נקרא לזה יש הצלחות ויש אכזבות יש ויש. צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה פעם הייתי עושה כמו ג'אקל... משקיע בקשר, מדבר עם הבחורה ימים ושבועות בהודעות טרם הפגישה לומד להכיר אותה.. ידה ידה שטויות במיץ טופו.. תלמד מהנסיון שלי - ת'תופס מישהי , את תופסת מישהו.. דברו תכלס מה אתם מחפשים אם זה מסומן מבחינתכם כקשר X , נאמר ידידות וירטואלית, סבבי , דברו אם זה קשר פיסי, פאקינג תפגשו, שבו בבית קפה , תסתכלו אחד לשני בעיניים תרגישו את החשמל באוויר. סביר להניח שעד סוף הפגישה תדעו אם זה מתאים או לא. תפסיקו לשחק בקקה. תהיו פרקטיים. בינתיים יו קידס קיס אנד מייק אפ. ג'אקל תביא לאיימי ספנק בלחי ונשיקה בתחת והכל יהיה בסדר... |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
Re: WTF
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: ג'אקל תביא לאיימי ספנק בלחי ונשיקה בתחת והכל יהיה בסדר... (קונספרציה של הגברים, הא?!) |
|
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
Re: (בציניות)
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: יו אר סו פול אוף שיט!!! דום מסוכן הוא דום שעושה שימוש בכוחו ובאחריותו על הסאבית כדי לפגוע. לפעמים הפגיעה היא כתוצאה מרשלנות, ולפעמים מכוונת, מסאדיזם. ההבדל הגדול הוא שביחסי שליטה, השפחה מפקידה עצמה בידי אדונה, מה שלא קורה בווניל, וזאת מתוך הבנה שהוא ידאג לה, ולא יפגע בה. עכשיו אתה מדבר על סאביות לא החלטיות ומקשר אותן לסאביות מסוכנות??? או איזה קישור אתה עושה, כי האיימי מוחה קטן ובלונדיני, והיא קצת מתקשה לעקוב...
ומותק, לא קיבלת רשות לתת לי לא נשיקה על הלחי ולא ספנק על התחת! אם כבר, אז תסתובב אתה! כנראה שאת באמת קטנה ורכה כפי שרצית ציטוט: יו אר סו פול אוף שיט!!!
רק אם בא לי על ביזאר כבד מאמאל'ה ציטוט: דום מסוכן הוא דום שעושה שימוש בכוחו ובאחריותו על הסאבית כדי לפגוע. לפעמים הפגיעה היא כתוצאה מרשלנות, ולפעמים מכוונת, מסאדיזם.
אז לדלקם את יודעת. ייפי. א' - (והמוטיב הזה חוזר כאן לא מעט לאחרונה) להיות שפחה זה ממש החיים הטובים, מה. "אין לי בעיות ואין לי דאגות" שביג-דאדי-קול ישבור תראש וגם את הזין באותה הזדמנות ב' - אני לא יודע אם קראת עד הסוף, הן גם מתעללות, ככה על הדרך. הן גם מנצלות אותך לטובת הפנטזיה החולנית שלהן שהשד יודע מה היא. לשחק בכאילו? בשפחה ואדון? מורה ותלמידה? ציטוט: ההבדל הגדול הוא שביחסי שליטה, השפחה מפקידה עצמה בידי אדונה
עוד נקודה, איזו הפקדה ואיזה בטיח? הכל נשאר פנטזיה מעוותת. הן לא סאביות בדיוק כמו שהדום המסוכן לא דום. הוא נצלן בתחפושת. זין בדימוס. לא דובים ולא יער. לא כלבה ולא מלונה. דום מסוכן וסאבית סדרתית. קליבר, ציטוט: לדעתי הסאביות
הן הכי מסוכנות .. לא יודע אם "הכי". כמו כל בן אנוש. Devil Eyes, ציטוט: פעם הייתי עושה כמו ג'אקל...
משקיע בקשר, מדבר עם הבחורה ימים ושבועות בהודעות טרם הפגישה לומד להכיר אותה.. ידה ידה שטויות במיץ טופו.. תלמד מהנסיון שלי - ת'תופס מישהי , את תופסת מישהו.. דברו תכלס מה אתם מחפשים אם זה מסומן מבחינתכם כקשר X , נאמר ידידות וירטואלית, סבבי , דברו אם זה קשר פיסי, פאקינג תפגשו, שבו בבית קפה , תסתכלו אחד לשני בעיניים תרגישו את החשמל באוויר. אני מנסה כל מיני דרכים. לפעמים זה באמת מסתכם בימים בודדים ופגישה. לפעמים שבועות ולפעמים לפעמים חודשים. יש מספיק רציניות שנפגשתי איתן. אבל כפי שכתבתי, שמתי לב לתופעה מכוערת במהלך השנים. תופעת הסאבית הסדרתית. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
אני לא מבינה, דוקטור- מי שלא רוצה אותך היא "לא סאבית" או "לא רצינית"? אתה יודע, היכרות היא תהליך. לפעמים, במשך הזמן, מגלים דברים שפחות אוהבים בבן- אדם, שלא ראינו קודם, וזה גורם לנו לרצות בו פחות. לפעמים עדיין לא בטוחים, נותנים עוד צ'אנס... ולפעמים, כשמדובר בגברים שלא יודעים לקבל "לא" ברוח טובה, מבלי להתקיף ו/או לרדוף, אז לא אומרים "לא" ישר בפנים, אלא מניחים להבין את הרמז.
מה שאני לא מבינה, זה למה אתה היחיד שמתלונן על העניין הזה. למה אין פה אף דום אחר שמתלונן על "סאביות סדרתיות"? קשוט עצמך תחילה. חשבת אולי שייתכן שמשהו בהתנהלות שלך הוא לא בסדר? |
|