life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לידידה שלי
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
life of a poet(אחר) • 9 בינו׳ 2007
לידידה שלי
לפני ארבע שנים נפגשנו בפעם הראשונה, שנינו היינו אז מתחילים ונבוכים בעולם הבסד"מ. מאז, היו לי שמונה סאביות, הייתי כל סוג אפשרי של מאסטר, מאסטר רוחני, מאסטר סדיסטי, מאסטר כריזמטי, מאסטר מפנק. שגלתי והשתגלתי בכל חור אפשרי ( תרתי משמע ) ואת, את עדיין ביומרנות שלך, ההוא לא מתאים, ההוא ככה , ההוא למה, פה אני לא יודעת, פה אני לא בטוחה, אולי תייעץ, אולי כדאי כך, אל תייעץ, כן כדאי אחרת. זהו, אני לא יודע אם אני מבקר אותך, או אולי מבקר את עצמי. אבל זה מה שאני מרגיש, שיהיו לך חיים יפים, לי אין כוח יותר לקשר הזה. וילהם |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 9 בינו׳ 2007
וזה צריך להיעשות על-גבי פורום, למה בדיוק?...
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
זאלופון(שולט) • 9 בינו׳ 2007
מקבי כתב/ה: וזה צריך להיעשות על-גבי פורום, למה בדיוק?...
אחרת איך היינו יודעים שהוא היה מאסטר רוחני וכריזמטי ושגל בכל חור, תרתי משמע? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 9 בינו׳ 2007
זאלופון כתב/ה: מקבי כתב/ה: וזה צריך להיעשות על-גבי פורום, למה בדיוק?...
אחרת איך היינו יודעים שהוא היה מאסטר רוחני וכריזמטי ושגל בכל חור, תרתי משמע? זאלו- אתה גאון |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
איימי_ כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מקבי כתב/ה: וזה צריך להיעשות על-גבי פורום, למה בדיוק?...
אחרת איך היינו יודעים שהוא היה מאסטר רוחני וכריזמטי ושגל בכל חור, תרתי משמע? זאלו- אתה גאון תרתי משמע. עוד סוגיות שדורשות פתרון? אני מרגיש מואר. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
walking dead • 9 בינו׳ 2007
כן! הו זאלו המלך המנטאלי המואר והחכם... לי יש סוגיה!
בהינתן שרשור כה אופטופיק והזוי, באיזו מהירות (נא לפרט יחידת מידה) הוא ידרדר ויהפוך לעוד שרשור לכלוכים והשמצות? סתם תוהה, כי תמיד הייתי גרועה בפיזיקה. |
|
מUחדת |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
מUחדת • 9 בינו׳ 2007
ויליהם שייקספיר כתב/ה: לידידה שלי
לפני ארבע שנים נפגשנו בפעם הראשונה, שנינו היינו אז מתחילים ונבוכים בעולם הבסד"מ. מאז, היו לי שמונה סאביות, *הייתי כל סוג אפשרי של מאסטר, מאסטר רוחני, מאסטר סדיסטי, מאסטר כריזמטי, מאסטר מפנק. שגלתי **והשתגלתי בכל חור אפשרי ( תרתי משמע ) ואת, את עדיין ביומרנות שלך, ההוא לא מתאים, ההוא ככה , ההוא למה, פה אני לא יודעת, פה אני לא בטוחה, אולי תייעץ, אולי כדאי כך, אל תייעץ, כן כדאי אחרת. זהו, אני לא יודע אם אני מבקר אותך, או אולי מבקר את עצמי. אבל זה מה שאני מרגיש, שיהיו לך חיים יפים, ***לי אין כוח יותר לקשר הזה. וילהם * ודום מסוכן כבר היית? ** "תרתי המשמע" משמעו שגם אתה שוגלת בכל חור אפשרי? *** זה משפט של מאסטר סדיסטי, מאסטר רוחני או מאסטר מפונק שמישהי לא רוצה אותו אז הוא כותב לה מכתבי פרידה בפורום תחת איצטלה של "ידידה שלי"? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
free spirit כתב/ה: כן! הו זאלו המלך המנטאלי המואר והחכם... לי יש סוגיה!
בהינתן שרשור כה אופטופיק והזוי, באיזו מהירות (נא לפרט יחידת מידה) הוא ידרדר ויהפוך לעוד שרשור לכלוכים והשמצות? סתם תוהה, כי תמיד הייתי גרועה בפיזיקה. תראי, אני עושה כמיטב יכולתי, אבל אני לא יכול להבטיח תוצאות. עם קצת עזרה, אני בטוח שמהר מאד זה יקרה וליהודים תהיה אורה ושמחה, ששון ויקר, וביום ההוא יהיו משתגלין בכל חוריהן (תרתי), ואמרו אמן. |
|
כרמן |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
כרמן • 9 בינו׳ 2007
סלחו לי שאני לא מצטרפת לחגיגה.
אני אוהבת הומור אבל אני חושבת שבקטע הזה יש כאב. מה ההבדל הגדול בין הקטע הזה לבין קטעי השירה של "מחפשת דום" או "פניה לדום" או "מה הדום עשה לי"? מדוע קטע ספרותי כזה של חיפוש דום או פניה על דום ששיקר לגיטימי יותר מאשר קטע ספרותי של כאב מידידה שלא פגעה במתכוון אבל אוהבים אותה? רק כי כדי לקבל לגיטימציה לכתוב צריך שהשני או השניה יהיו או S O B או BITCH? כאילו שלא היו בפורום הבנים נגד הבנות עשרות פוסטים של סאביות שמספרות מה קרה בינן לבין זה שלא רצה להיות הדום שלהן או הדום שלהן או whatever. אם סאבית היתה כותבת פוסט דומה הייתם צוחקים ודורכים עליה כשכואב לה? אז הוא כתב שהשתגל בכל חור וניסה להיות מאסטר מנטלי, אינטלקטואלי מבקש, מפנק והוא לא מצא אושר ומבקש רק את ה"ידידה" שהוא מחכה לה כל הזמן. סאביות לא כתבו שמצצו, בלעו, הולקו הוצלפו ונחדרו והן מחכות לדום שהן לא מצליחות לשכוח? נכון שהדום שהן לא הצליחו לשכוח היה S O B אבל בגלל שאולי "הידידה" יכולה להיות באמת אישה מקסימה והוא אוהב אותה בגלל שהיא מקסימה אסור לו לאהוב ולכתוב? למה? כי הוא "שולט"? או רחמנא לצלן ניסה גם דברים שלא נאים לשולט? אני יודעת שאני פה נגד הקונצנזוס הכללי ואקבל הרבה ריקושטים שאסור לי להביע את דעתי אבל כתבתי לו עצה לפני כמה שעות בבלוג ולא שמתי לב שהוא פרסם גם פה. אני לא מכירה אותו וגם לא אכיר אבל קשה לי שדורכים על אנשים שכואב להם גם כשהם מוגדרים "שולטים". |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 9 בינו׳ 2007
כרמן כתב/ה: סלחו לי שאני לא מצטרפת לחגיגה.
אני אוהבת הומור אבל אני חושבת שבקטע הזה יש כאב. מה ההבדל הגדול בין הקטע הזה לבין קטעי השירה של "מחפשת דום" או "פניה לדום" או "מה הדום עשה לי"? מדוע קטע ספרותי כזה של חיפוש דום או פניה על דום ששיקר לגיטימי יותר מאשר קטע ספרותי של כאב מידידה שלא פגעה במתכוון אבל אוהבים אותה? רק כי כדי לקבל לגיטימציה לכתוב צריך שהשני או השניה יהיו או S O B או BITCH? כאילו שלא היו בפורום הבנים נגד הבנות עשרות פוסטים של סאביות שמספרות מה קרה בינן לבין זה שלא רצה להיות הדום שלהן או הדום שלהן או whatever. אם סאבית היתה כותבת פוסט דומה הייתם צוחקים ודורכים עליה כשכואב לה? אז הוא כתב שהשתגל בכל חור וניסה להיות מאסטר מנטלי, אינטלקטואלי מבקש, מפנק והוא לא מצא אושר ומבקש רק את ה"ידידה" שהוא מחכה לה כל הזמן. סאביות לא כתבו שמצצו, בלעו, הולקו הוצלפו ונחדרו והן מחכות לדום שהן לא מצליחות לשכוח? נכון שהדום שהן לא הצליחו לשכוח היה S O B אבל בגלל שאולי "הידידה" יכולה להיות באמת אישה מקסימה והוא אוהב אותה בגלל שהיא מקסימה אסור לו לאהוב ולכתוב? למה? כי הוא "שולט"? או רחמנא לצלן ניסה גם דברים שלא נאים לשולט? אני יודעת שאני פה נגד הקונצנזוס הכללי ואקבל הרבה ריקושטים שאסור לי להביע את דעתי אבל כתבתי לו עצה לפני כמה שעות בבלוג ולא שמתי לב שהוא פרסם גם פה. אני לא מכירה אותו וגם לא אכיר אבל קשה לי שדורכים על אנשים שכואב להם גם כשהם מוגדרים "שולטים". כרמן אני לחלוטין מסכימה ישר כוח |
|