בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם קמפיין שיווקי יוצר טרנד? מועדון הדנג'ן החדש.

המלט
לפני 17 שנים • 6 בפבר׳ 2007

האם קמפיין שיווקי יוצר טרנד? מועדון הדנג'ן החדש.

המלט • 6 בפבר׳ 2007
חברה טובה שלי אומרת שהיא יודעת לזהות טרנדים בהתהוות.
אני לעומתה לא ניחנתי בסגולות זיהוי מתקדמות כאלה -
וכשאני מואיל לזהות כבר טרנד, זה כבר כשהוא עמוק בכסף,
חי ובועט, ולאן שלא מסתכלים, הוא מסתכל אליך בחזרה.

בדסמ.

איפה שלא מסתכלים - בדסמ. בכיכובה המוחלט והיחידני של ילידת-בני-ברק
שגדלה-בבית-חילוני, שמעצבת-בגדי- פטיש-ועכשיו-היא-גם-בעלת-מועדון-הדנג'ן.
אכן, קמפיין שיווקי מרשים. וייאמר כבר עכשיו, כי למרות שאני מתיר לעצמי נימה סרקסטית,
אני באמת, מכל הלב, מאחל להנהלה החדשה של מועדון הדנג'ן את כל ההצלחה שהם
זקוקים לה, ושתהיה פרנסה, בשפע, ובכיף. ובכל זאת, בשביל פרנסה, צריך שיווק.

אני דווקא אהבתי את מעטפת הצללים הדקיקה שאפפה את הפרטיקה הבדסמית הציבורית עד כה.
כשלעצמי - המיסתוריות החלקית הזו, העירפול המתנדנד על ענפיו הגבוהים יותר והגלויים פחות
של עץ הטרנדים, הוא זה שיצר אוירה קצת אחרת. בשבילי, לכוון את הזרקורים על הבדסמ, ועוד
במהלך שיווקי אגרסיבי -- לא עושה חסד עם ה"קהילה", אלא להיפך. יש דווקא משהו קסום
בכאילו סודיות הזו - בעובדה שאתה קם בבוקר לעבודה ונילית עד כאב, אחרי לילה של מימוש
פנטזיות פרועות, ואף אחד לא מבין למה אתה בהיי. יש דווקא תחושה של בטחון בידיעה שבניגוד
גמור להומו-לסביים, הבדסמ אינו דורש כל הכרה -- לא חברתית, ולא משפטית. אין שום ארון
שצריך לצאת ממנו. כל זאת כמובן בהנחה, שהרוב הלא-קולני שותף לה -- שבדסמ הינו בראש
ובראשונה העדפה מינית. ( מי שחורט על דיגלו מושגים גדולים כמו "סגנון חיים" -- הוא יוצא מן
הכלל, לצורך הענין.) כל זה משתנה כאשר הבדסמ האפלולי, החצי-מיסתורי, קצת-אפל וגם קצת
פרטי שלי, מונח על שולחנות הקצבים של ynet ו nrg - שהם ללא ספק הרחוב המתלהם לפי כל
פרמטר. אותי באופן אישי, חשיפה כזו מרתיעה. אני מעדיף לבקר במועדון בדסמ שאינו משווק
את עצמו בטוקבקים. אני מאמין שיש יותר מהסוג שלי, מאשר מהסוג האחר.

ושוב -- המון הצלחה לטיצ'ר, פט, F ואמילי. כשתהיה תערוכת בגדים עם בגדי פטיש לגברים,
אבוא לקנות, כדי להוכיח את תמיכתי במובילי הבדסמ בישראל.
נולי
נולי • 6 בפבר׳ 2007
מילים בסלע.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2007
יאפ, יש משהו בדברייך, וסחטיין על האומץ- לדבר. להביע דיעה אחרת.
השפוט של דוויל
השפוט של דוויל • 6 בפבר׳ 2007
האם הקנאה מדברת ?
או שמה יש לך משהו באמת חשוב להגיד?
כי אם יש לך , אז אולי תציע משהו ?
שוטרת*
שוטרת* • 6 בפבר׳ 2007
בתור אחת שכן מאמינה שבדס"מ זה חלק ממהות, והשאיפה היא שסגנון החיים שטבוע בי יבוא לידי ביטוי 24/7 , אני לא כל כך מבינה את ההפרדה וההבדל שיצרת כאן , ואם טעיתי ולא נוצרה הפרדה אני אשמח שתתקן אותי.
אני , כמוך , גם לא אוהבת את חשיפת היתר הזו . לדעתי היא מיותרת ומביאה גל של ילדים סקרנים שבעיני משולים להמון מים , יותר מדי מים , שמטשטשים עד מעלימים את טעם התרכיז. נכון שחלק מהסקרנים האלו שייך לכאן ומגלה את זה דרך כתבה באתר כזה או אחר , אבל אם זה שווה את הדרך? לדעתי לא. ולדעתי מי ששייך , ימצא את דרכו , כך או אחרת.
איימי_​(נשלטת)
superman כתב/ה:
האם הקנאה מדברת ?
או שמה יש לך משהו באמת חשוב להגיד?
כי אם יש לך , אז אולי תציע משהו ?

מהיכרותי עם המלט, ממש לא נראה לי שהקנאה מדברת מגרונו, ומותר להביע ביקורת גם בלי "להציע משהו". לדעתי המלט מביע ביקורתו בצורה תרבותית ומכובדת.
השפוט של דוויל
השפוט של דוויל • 6 בפבר׳ 2007
אין לי בעיה עם ביקורת לשם הביקורת
יש לי בעיה עם ביקורת לשם הסתם...

גם לי יש ביקורת רבה על ההתמסחרות של העולם הזה
אך בניגוד לידידך המלט!
לא עשיתי זאת מעל דפי הפורום כדי לזכות בפרסום אלא דרך מכתב פרטי ואישי ביני ולבינהם.
ידידך המלט חוטא באותו חטא שהוא מאשים אותם...
תהום​(מתחלפת)

המלט....}{

תהום​(מתחלפת) • 6 בפבר׳ 2007
אני נוטה דווקא שלא להסכים עם דבריך היפים והלגיטימיים.

הרי חבריך לעבודה עדיין לא ידעו מה הסיבה שאתה מחוייך, גם אם יהיו אלף כתבות בכל מסגרת. זכותך לשמור על השושו בחייך הפרטיים, והפינה הזו לא תיפגע כתוצאה מהפרסומים בתקשורת.

אבל,
היה ובדרך מקרה כן היו נחשפות נטיותייך, בעולמנו כפי שהוא היום - החברה סביבך קרוב לודאי לא היתה מקבלת את זה יפה, ומגיבה בסלידה מהולה בחששות. אמנם הבדסם לא סובל מקיפוח מבחינה חוקית, אבל היחס של החברה, שנובע בעיקר כתוצאה מבורות גורם להרבה אנשים להסתתר הרבה יותר ממה שהם היו רוצים. לחלק טוב ונעים בארון, לחלק ממש לא. אתה יכול לראות לפי הטוקבקים לכתבות האלו שיש עוד דרך לעשות כדי להיחשב לגיטימיים.

מה שכן- אני יכול להבין את הסלידה מטרנדים... גם אצלי, אם משו נהיה פופולארי זה ממאיס אותו וישר מעורר אצלי חשדנות. icon_rolleyes.gif

אני חושב שהיתרונות שביחצון הקהילה הם :

א. חשיפה איטית ורציפה של הציבור הרחב לבדסם, כך שזה יחשב סטיה לגיטימית ונורמאלית.
ב. משיכת עוד אנשים לקהילה, שפירושה יותר זיונים לכולנו. icon_wink.gif

ולסיום רק חשוב לי להדגיש, שלמרות שאני חושב אחרת ממך, אני מעריך ומכבד את דעתך.
נוטים להתבלבל בעניין הזה לפעמים בפורום.... devilwitch.gif
איימי_​(נשלטת)
Venus in Furs כתב/ה:
פאק... עוד פעם הגבתי עם היוזר של תהום בטעות... wall.gif

חחח! באמת תהיתי מה נסגר עם תהום, שהפכה לגברית כל כך לפתע פתאום... icon_smile.gif