שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חושבת שאת מלכה???? רדי מהעקבים!!!

יהלום
לפני 17 שנים • 19 בפבר׳ 2007

חושבת שאת מלכה???? רדי מהעקבים!!!

יהלום • 19 בפבר׳ 2007
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3366460,00.html

כתבה בYNET שמוכיחה איך העקבים הנערצים הם פשוט עוד חלק מהשליטה הגברית בנו!
huan
huan • 19 בפבר׳ 2007
אני אוהב את השילוב של "מוכיחה" "כתבה" ו"ווינט"

המסקנה מלימודי נשים באופן כללי....זה "אם את מלכה אז תלכי ערומה, למרות שגם זה לא ממש יעזור כי גם זה אמצעי שליטה גברי"
יהלום
יהלום • 19 בפבר׳ 2007
חואן היקר,
אולי אחרי ערב שלם בו נעליך יהיו נעולות בעקבים, תבין בדיוק על מה אני מדברת icon_twisted.gif

ובשביל להגיע למסקנות מלימודי נשים צריך ללמוד אותם (ואותן כמובן!)
מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 20 בפבר׳ 2007
מקבי​(מתחלף) • 20 בפבר׳ 2007
ציטוט: המסקנה מלימודי נשים באופן כללי....זה "אם את מלכה אז תלכי ערומה, למרות שגם זה לא ממש יעזור כי גם זה אמצעי שליטה גברי"

נכון, ולצערי חשיבה דפיטיסטית כזאת (נשים חלשות, נשלטות על-ידי גברים, מושפעות על-ידי תכתיבים וכו' וכו') עדיין חזקה מאוד, וקיימת בעיקר בקרב חוגים פסאודו-פמיניסטיים (יענו, נשים שחושבות שהן פמיניסטיות אבל הן בעצם סתם כוסיות עם תסביכי נחיתות icon_razz.gif).
יהלום
יהלום • 20 בפבר׳ 2007
החשיבה שלי מאוד פשוטה,
ביום יום כמעט ולא תמצאו אותי על עקבים, פשוט כי זה כואב ולא נוח! משמע : פוגע בי!!!
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 20 בפבר׳ 2007
יהלום כתב/ה:
החשיבה שלי מאוד פשוטה,
ביום יום כמעט ולא תמצאו אותי על עקבים, פשוט כי זה כואב ולא נוח! משמע : פוגע בי!!!

צודקת בהחלט. בעבר (כשהייתי עדין צעירה ורעננה) עשיתי את הטעות הזאת והלכתי בנעלי עקב. מזה שנים שאני נעולת נעלי ספורט ביום-יום ויסלחו לי 'שוטרי' האופנה. אולי פחות אלגנטי, אבל הרבה יותר נוח ובריא לרגלים ולגב icon_cool.gif
מיכל המאלפת​(שולטת)
לפני 17 שנים • 22 בפבר׳ 2007
מיכל המאלפת​(שולטת) • 22 בפבר׳ 2007
אני לא מסוגלת בלי עקבים. באמת. יש לי הרבה זוגות נעליים, סנדלים ומגפיים על עקבים בגבהים משתנים, אבל על נעל שטוחה אני מרגישה שאני נופלת אחורה...
אני מרשה לעצמי לנעול נעלי התעמלות רק כאשר אני עושה ספורט, וזה מתוך חשש לבריאותי icon_smile.gif
ביום יום, גם אם אני צריכה ללכת הרבה - אין כמו נעלי העקב שלי.
או שאני מוזרה בטירוף, או שהשכלתי לקנות נעליים ממש, אבל ממש נוחות icon_smile.gif
האמפרי
האמפרי • 22 בפבר׳ 2007
יהלום,
תהום כבר פתחה פוסט בנושא ובו גם הבעתי את דעתי.
(ואז מה אם אין לי חיים, ואני יודע גם על קיומו של הפוסט הזה).

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=18311&highlight=
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 22 בפבר׳ 2007
מקבי כתב/ה:
ציטוט: המסקנה מלימודי נשים באופן כללי....זה "אם את מלכה אז תלכי ערומה, למרות שגם זה לא ממש יעזור כי גם זה אמצעי שליטה גברי"

נכון, ולצערי חשיבה דפיטיסטית כזאת (נשים חלשות, נשלטות על-ידי גברים, מושפעות על-ידי תכתיבים וכו' וכו') עדיין חזקה מאוד, וקיימת בעיקר בקרב חוגים פסאודו-פמיניסטיים (יענו, נשים שחושבות שהן פמיניסטיות אבל הן בעצם סתם כוסיות עם תסביכי נחיתות icon_razz.gif).

מעניין, עוד לא משעתי על גבר שחושב שיש פמיניסטיות כוסיות- הן בד"כ מתוארות על ידי הגברים כ"שמנות ושעירות עפ שפם ובלי חזייה עם שדיים נפולים נורא, לסביות שונאות גברים" icon_rolleyes.gif

מצד שני אולי זו דעתך כי הן לא באמת פמיניסטיות אלא פסאודו פמיניסטיות icon_biggrin.gif
cai
cai

לא צריך שום כתבה

cai • 22 בפבר׳ 2007
מאז שנעלי עקב הומצאו ידוע שזה לא בריא. הכתבה לא מחדשת שום דבר.
כולנו יודעות שזה לא בריא, מעטות הולכות עם נעלי עקב ביומיום בדיוק מהסיבה הזאת, אך מעטות עוד יותר מוכנות לוותר על התחושה הנהדרת שבנעליים מהממות עם עקב גבוה ביציאות או אירועים, וזה לא קשור לשום שליטה של גברים על נשים.