אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אשה יותר חזקה.

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 28 במרץ 2007

אשה יותר חזקה.

תגידו נשלטים הייתם רוצים שהמלכה שלכם תאנוס אתכם.קורא לכם ליפעמים שאתם רוצים את זה.
נניח תאורטי ויש אשה שתואמת את המראה שאתם מחפשים והיא יותר חזקה מימכם פיסית הייתם רוצים שהיא תכפה את עצמה עליכם?

אני בזמן האחרון חושב על זה הרבה .אני מת לחוש את הפחד שאני לא מסוגל להיתגוננן ואני נאלץ ליסבול את הטרוף שלה.הייתי רוצה שזה יראה כך שהיא ועוד שתיים יתנפלו עליי ובלי לדפוק חשבון יפילו אותי יקשרו ,ואז החלק המחרמן יקרעו מימני את בגדי בעצבים ובטרוף ואינסו אותי שלושתן.
אני מת שזה יקרה כמובן שזו שסיפרתי לכם עליה לא מסכימה כי היא אומרת שהיא מלכה ולא אנס..
1
1
לפני 17 שנים • 29 במרץ 2007

Re: אשה יותר חזקה.

1 • 29 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה:
תגידו נשלטים הייתם רוצים שהמלכה שלכם תאנוס אתכם.קורא לכם ליפעמים שאתם רוצים את זה.
נניח תאורטי ויש אשה שתואמת את המראה שאתם מחפשים והיא יותר חזקה מימכם פיסית הייתם רוצים שהיא תכפה את עצמה עליכם?

אני בזמן האחרון חושב על זה הרבה .אני מת לחוש את הפחד שאני לא מסוגל להיתגוננן ואני נאלץ ליסבול את הטרוף שלה.הייתי רוצה שזה יראה כך שהיא ועוד שתיים יתנפלו עליי ובלי לדפוק חשבון יפילו אותי יקשרו ,ואז החלק המחרמן יקרעו מימני את בגדי בעצבים ובטרוף ואינסו אותי שלושתן.
אני מת שזה יקרה כמובן שזו שסיפרתי לכם עליה לא מסכימה כי היא אומרת שהיא מלכה ולא אנס..

יש פרדווקס קטן...
שניכם רוצים... לא אונס....
תבקש פשוט סקס כוחני.
venus in our blood​(שולטת)

לרגע

venus in our blood​(שולטת) • 29 במרץ 2007
חשבתי שזה הולך להיות פוסט שמהלל ומשבח את היכולות והכישורים הטבעיים של האישה.
אויש, אני והשטויות שלי...
icon_rolleyes.gif
דוכיפת​(נשלט)

Re: לרגע

דוכיפת​(נשלט) • 29 במרץ 2007
נוגה כתב/ה:
חשבתי שזה הולך להיות פוסט שמהלל ומשבח את היכולות והכישורים הטבעיים של האישה.
אויש, אני והשטויות שלי...
icon_rolleyes.gif

זה בגדר אכסיומה:
האשה יותר חזקה
לכן גם לא התפתח דיון בקביעה שבכותרת,כי כל דיון מיותר עוד לפני שהתחיל icon_smile.gif
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 30 במרץ 2007
בילתי אפשרי?

10 מיתאמנות גו'דו לא יכולות לאנוס גבר?

איימי פעם הציע הצעה שאם אתה ישן ונשים יקשרו אותך ויעירו אותך זה לא אפשרי?

בכלל מספר נשים מופרעות לא יכולות לאנוס גבר כאשר הן מפתיעות אותו באות מוכנות עם אזיקים .
מהרגע שהוא קשור קורעות את בגדיו.זה לא בעייה.נכון הדבר שנשים בדרך כלל לא תוקפניות כמו גברים אבל יש מיעוט שמסוגלות ותאמין לי.ואני שאלתי את הגברים פה אם זה היה מוצא חן בעינהם או לא?
tch​(נשלט)

חד משמעית..

tch​(נשלט) • 30 במרץ 2007
לא!!!
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)

Re: חד משמעית..

tch כתב/ה:
לא!!!

אני מדגיש אונס מוסכם עם נשים שאתה הסכמת איתן רק שהן יפתיעו אותך.אני תמיד בעד הסכמה שלא חס וחלילה תחשבו דברים לא נכונים.
tch​(נשלט)

Re: חד משמעית..

tch​(נשלט) • 30 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה:
tch כתב/ה:
לא!!!

אני מדגיש אונס מוסכם עם נשים שאתה הסכמת איתן רק שהן יפתיעו אותך.אני תמיד בעד הסכמה שלא חס וחלילה תחשבו דברים לא נכונים.

אני מדגיש ,לא!!! ב -א' רבתי.
אבל אני זה אני,וכל אחד מה שעושה לו את זה.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 30 במרץ 2007
ציטוט: אני מדגיש אונס מוסכם עם נשים שאתה הסכמת איתן רק שהן יפתיעו אותך.אני תמיד בעד הסכמה שלא חס וחלילה תחשבו דברים לא נכונים.

אז זה לא אונס, זה גאנג-באנג כשהאשה הוחלפה בגבר.

ולא, לי אישית לא ממש בא על זה... אבל לך תדע, אולי לא חוויתי מספיק. icon_smile.gif
נולי
נולי • 30 במרץ 2007
אונס היא פעולה שנכפית על המעורב בה, אך בפרט מקובל להשתמש בה כדי לתאר כפיית יחסי מין. מכאן שאםאתה מסכים אין אונס אבל אם תתנגד יהיה.
סמנטיקה ותו לא.
השאלה אם שעה שאתה עקוד וחסום יחצו גבולות בלהט הרגע, מה אז?

אגב, זו פנטזיה מוכרת מאוד.