גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
איך " לעכל" את הדרישות האלו
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 4 באפר׳ 2007
אני מחפשת:
אם אתה - - מתחתלגיל 24 ומעל גיל 30 -מתחת לגובה 178ס"מ -שמן או מקריח - גס רוח וטיפש - כותב עם שגיאות כתיב או חסר סיגנון חבל שתטרח לשלוח לי הודעה . עדיפות לגברים גבוהים . ובעלי התמונות הפרטיות - נכון שאתם לא מציפים שאני אבקש ממכם לשלוח לי את התמונות ?! ואני לא כזאת איומה |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
Re: איך " לעכל" את הדרישות האלו
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
סיגלית(אחרת) • 4 באפר׳ 2007
WIZARD כתב/ה: אני מחפשת:
אם אתה - - מתחתלגיל 24 ומעל גיל 30 -מתחת לגובה 178ס"מ -שמן או מקריח - גס רוח וטיפש - כותב עם שגיאות כתיב או חסר סיגנון חבל שתטרח לשלוח לי הודעה . עדיפות לגברים גבוהים . ובעלי התמונות הפרטיות - נכון שאתם לא מציפים שאני אבקש ממכם לשלוח לי את התמונות ?! ואני לא כזאת איומה מזה הטימטומציה הזאת ???????????????????????????? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 4 באפר׳ 2007
babyloon כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אני מחפשת:
אם אתה - - מתחתלגיל 24 ומעל גיל 30 -מתחת לגובה 178ס"מ -שמן או מקריח - גס רוח וטיפש - כותב עם שגיאות כתיב או חסר סיגנון חבל שתטרח לשלוח לי הודעה . עדיפות לגברים גבוהים . ובעלי התמונות הפרטיות - נכון שאתם לא מציפים שאני אבקש ממכם לשלוח לי את התמונות ?! ואני לא כזאת איומה מזה הטימטומציה הזאת ???????????????????????????? זה גם- http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=18762 ולא רק |
|
monk |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
monk • 4 באפר׳ 2007
WIZARD כתב/ה: אני מחפשת:
אם אתה - - מתחתלגיל 24 ומעל גיל 30 -מתחת לגובה 178ס"מ -שמן או מקריח - גס רוח וטיפש - כותב עם שגיאות כתיב או חסר סיגנון חבל שתטרח לשלוח לי הודעה . עדיפות לגברים גבוהים . ובעלי התמונות הפרטיות - נכון שאתם לא מציפים שאני אבקש ממכם לשלוח לי את התמונות ?! ואני לא כזאת איומה אתה לא צריך לעכל, אלא לקרוא, ואז להחליט אם אתה עונה לקריטריונים הנ"ל או לא. מה לא ברור? |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
נמאס עם התפיסת תחת
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
המלכה ננה NNA • 4 באפר׳ 2007
מה לא ברור היא מחפשת משהו מסויים. בחור שקרוב אליה בגיל ובעל מראה ששייך לאיזה שהיא קטגוריה ,ועונה על דרישות שמתאימות לה .
למה אתה מוכן להיות עם כל אחת ? בכל גובה משקל וגיל? כי אם כן מצבך באמת חמור מותר לכל אדם להגדיר לעצמו {ולאחרים} מה מתאים לו , אין בזה שום דבר רע , להיפך זה חוסך את הטרחה למי שאינו מתאים. אין בזה שום טימטומזציה נמאס נמאס נמאס שכל פוסט ונושא פה הם איך אפשר לכסח מלכות ,על מי אפשר לרדת , מה מישהי עשתה לו נכון . יאלה לא מתאים לכם ,מעולה ,לכו לפיק אפ בר . מתאים לכם ,תזכרו פה הכללים נקבעים על ידי הבחורות . חלק יראו לכן לא נחמדים, חלק יראו לכם לא הוגנים ,אולי כמה יראו לכם מטומטמים ,אבל ככה זה פה ומי שלא מתאים לו יכול להתכבד ולחפש לעצמו פורום אחר . מה באמת מה רצית שהיא תכתוב? אני מבקשת שכולם יפנו אלי גם אם הם נמוכים ממני זקנים מידי ואין שום סיכוי שיהיה משהו ? למה כדי שאתה תחשוב שהיא נחמדה וחכמה ? לא מתאים לך תעבור הלאה. די להתלונן סתם ולהמציא בעיות איפה שאין !!! |
|
המלכה ננה NNA |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
במחשבה שניה
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
המלכה ננה NNA • 4 באפר׳ 2007
גם אני לא עוברת בקריטריונים שלה ואף אחד שאני מכירה לא עובר .
אבל זכותה לחפש . |
|
הפיראט |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
הפיראט • 4 באפר׳ 2007
באמת מזעזע. איך היא לא לוקחת כל אחד , ולו בזכות העובדה המרשימה שיש לו זין כנוע בין הרגלים?
איך לעכל ? פשוט מאוד. תפנימו את העובדה כי יש אנשים מסויימים עם דרישות , שאנשים גסי רוח או טיפשים , או חסרי קלאס , לא ממש עונים על הקריטריונים שלהם. אגב, מה שעשה פותח שירשור זה , נחשב בהחלט לגסות רוח וטיפשות. |
|
נולי |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
נולי • 4 באפר׳ 2007
גם הניסוח של ה ל א מעודן כל כך....
אם כי אני תומכת בננה. |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
Shimmy(נשלט){Vents} • 4 באפר׳ 2007
לא הבנתי.
חייבים לשלוח?לכל אחת? יש עונש למי שלא שולח? נראית לך בררנית? דלג. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
Re: נמאס עם התפיסת תחת
לפני 17 שנים •
4 באפר׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 4 באפר׳ 2007
המלכה ננה NNA כתב/ה: מה לא ברור היא מחפשת משהו מסויים. בחור שקרוב אליה בגיל ובעל מראה ששייך לאיזה שהיא קטגוריה ,ועונה על דרישות שמתאימות לה .
למה אתה מוכן להיות עם כל אחת ? בכל גובה משקל וגיל? כי אם כן מצבך באמת חמור מותר לכל אדם להגדיר לעצמו {ולאחרים} מה מתאים לו , אין בזה שום דבר רע , להיפך זה חוסך את הטרחה למי שאינו מתאים. אין בזה שום טימטומזציה נמאס נמאס נמאס שכל פוסט ונושא פה הם איך אפשר לכסח מלכות ,על מי אפשר לרדת , מה מישהי עשתה לו נכון . יאלה לא מתאים לכם ,מעולה ,לכו לפיק אפ בר . מתאים לכם ,תזכרו פה הכללים נקבעים על ידי הבחורות . חלק יראו לכן לא נחמדים, חלק יראו לכם לא הוגנים ,אולי כמה יראו לכם מטומטמים ,אבל ככה זה פה ומי שלא מתאים לו יכול להתכבד ולחפש לעצמו פורום אחר . מה באמת מה רצית שהיא תכתוב? אני מבקשת שכולם יפנו אלי גם אם הם נמוכים ממני זקנים מידי ואין שום סיכוי שיהיה משהו ? למה כדי שאתה תחשוב שהיא נחמדה וחכמה ? לא מתאים לך תעבור הלאה. די להתלונן סתם ולהמציא בעיות איפה שאין !!! צודקת לגמרי וכל מילה נוספת מיותרת. וויזרד לא נמאס לך כל פעם להתלונן על משהו אחר? GET A LIFE |
|