THE NO LIMIT |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
No Limit - SILVER METAL FETISH PARTY - יום שישי 11/5/07
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
THE NO LIMIT • 8 במאי 2007
THE SILVER TRAIN IS COMING
The No Limit Fetish Club
Present Silver Metal Fetish Party
בתוכנית הערב:
ברחבת הבמה המרכזית - Miss Tory המדהימה & reaper במופע המחשמל: כלתו של ריפרשטיין במתחם של Queen Yasmin תענוגות השליטה והכניעה. ברחבי המועדון מתקנים ואביזרים לשימושכם והפליי רום שלנו. כיבוד קל להנאתכם יוגש ברחבי המועדון. אזוריי מוזיקה שונים, ברחבת הריקודים המרכזית מוזיקת מיין-סטרים ובפליי רום שלנו ה - Music Machine לרשותכם ועל פי בחירתכם. המעוניינים להוסיף מוזיקה על פי טעמם למערכת אנא פנו בהודעה פרטית ל - reaper. הכניסה בדרס קוד בלבד. והערב כל הנוצץ הרי הוא דרס קוד, וכל המרבה הרי הוא משובח כסף, זהב, שחור, עור, ויניל, אביזרי מתכת ולבוש מתכתי, שרשראות, סיכות, ברזל ואזיקים מינימום דרס קוד: שחור. אנא כבדו את קוד הלבוש במקום ולא להגיע בג'ינס. פתיחת דלתות בשעה 23:00. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
D M Dogy(מתחלף) • 8 במאי 2007
הפלטינה שיש לי ברגל זה גם נחשב?
מעניין לראות את הממלכה של יסמין הולך להיות ערב הורס |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
אלון ב(נשלט) • 8 במאי 2007
dogy כתב/ה: הפלטינה שיש לי ברגל זה גם נחשב?
מעניין לראות את הממלכה של יסמין הולך להיות ערב הורס זה בסדר דוגי גם שיני הזהב שלך נחשבים |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
Lady S(שולטת) • 8 במאי 2007
טוב ברור שאני באה....
רק שאין לי כל כך מה ללבוש רעיונות למישהו??? |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 8 במאי 2007
dogy כתב/ה: הפלטינה שיש לי ברגל זה גם נחשב?
מעניין לראות את הממלכה של יסמין הולך להיות ערב הורס אכן, השבוע המסיבה תהיה מאוד מיוחדת כלומר : עיצוב, תאורה ובעיקר ערב של תענוגות ופעילות של שליטה וכניעה עד השעות הקטנות של הלילה ועוד ... ליידי S , בכל בגד את תמיד יפה ומיוחדת ולכל בגד שחור אפשר להוסיף שרשרת כסופה יפה על המתניים ותכשיטי כסף. |
|
studentit(שולטת){1303} |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
כל הנוצץ דרס קוד
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
studentit(שולטת){1303} • 8 במאי 2007
ללידי S וכל מי שעוד אין לו משהו נוצץ במלתחה...
מתברר שהקיץ הזה נפלנו על טרנד נוצץ במיוחד. סיור בחלונות הראוה גילה שמישהו חשב עלינו ליום שישי הקרוב. יש המון פריטים נוצצים, בכסף וזהב ולא ביוקר! מספיק לשלב חגורה מוזהבת או גופיה עם הדפס נוצץ - יש גם ב- 20 -50 ש"ח. מישהיא לחשה לי שיש עכשיו חזיות מוזהבות ב 50 ש"ח זה יכול ללכת ממש טוב עם חצאית מוניל . יש שרשראות שתולים על הגינס ב 3 ש"ח כמה כאלו על מכנסי עור שחורים יכול להיות ממש מדליק ובפינת עשה זאת בעצמך...... קופסת סיכות ביטחון - שאפשר לשים על חולצה שחורה במקומות אסטרטגיים במיוחד.. מיכל של ספרי כסף או זהב יכול להפוך ז'קט שכבר רצינו להפטר ממנו למדליק או אפילו זוג נעלי פלטפורמה שהיה בדרך לפח (רק אל תגידו לי שלא מיצבתי כאן טרנד חדש). 2 קופסאות של משחות איפור בצבעים זוהרים ב10 ש"ח עם מסקינטייפ במקומות ספורים - יכול להיות מ ה מ ם! ומי שבאמת לא יכול בלי קצת כאב - קופסת נעצים ....והיתר אני משאירה לדמיון היצירתי |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
Reaper • 8 במאי 2007
אורלי, מצאתי לך עבד |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
reaper כתב/ה: אורלי, מצאתי לך עבד מה איתי??? אני גם רוצה.... אבל אני רוצה שיפחה לא עבד...... |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
Re: כל הנוצץ דרס קוד
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
studentit כתב/ה: ללידי S וכל מי שעוד אין לו משהו נוצץ במלתחה...
מתברר שהקיץ הזה נפלנו על טרנד נוצץ במיוחד. סיור בחלונות הראוה גילה שמישהו חשב עלינו ליום שישי הקרוב. יש המון פריטים נוצצים, בכסף וזהב ולא ביוקר! מספיק לשלב חגורה מוזהבת או גופיה עם הדפס נוצץ - יש גם ב- 20 -50 ש"ח. מישהיא לחשה לי שיש עכשיו חזיות מוזהבות ב 50 ש"ח זה יכול ללכת ממש טוב עם חצאית מוניל . יש שרשראות שתולים על הגינס ב 3 ש"ח כמה כאלו על מכנסי עור שחורים יכול להיות ממש מדליק ובפינת עשה זאת בעצמך...... קופסת סיכות ביטחון - שאפשר לשים על חולצה שחורה במקומות אסטרטגיים במיוחד.. מיכל של ספרי כסף או זהב יכול להפוך ז'קט שכבר רצינו להפטר ממנו למדליק או אפילו זוג נעלי פלטפורמה שהיה בדרך לפח (רק אל תגידו לי שלא מיצבתי כאן טרנד חדש). 2 קופסאות של משחות איפור בצבעים זוהרים ב10 ש"ח עם מסקינטייפ במקומות ספורים - יכול להיות מ ה מ ם! ומי שבאמת לא יכול בלי קצת כאב - קופסת נעצים ....והיתר אני משאירה לדמיון היצירתי אלופה אלופה אלופה את נ ה ד ר ת !!!!! אני כבר מחר רצה לקניות.... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
לפני 17 שנים •
8 במאי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 8 במאי 2007
איזה דרס קוד מגניב!!!
(וככה אם הקאובוי שוב יגיע בלי דרס קוד כשהחנויות כבר סגורות אני פשוט אעטוף אותו בנייר אלומיניום מהמטבח ) |
|