סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הרחבת גבולות השולט : שאלה לאדונים וגבירות.

מאסטר מיינד​(שולט)
לפני 17 שנים • 30 ביולי 2007

הרחבת גבולות השולט : שאלה לאדונים וגבירות.

מאסטר מיינד​(שולט) • 30 ביולי 2007
לא רק לנשלטים יש גבולות רכים וקשיחים, גם שולטים לא יעשו הכל ולא יאהבו כל סוג פעילות וקשר, ומעבר לגבולות הקשיחים יש לכל אחד מאתנו גבולות רכים, כאלה שטרם נחקרו.

אבל בעוד שהנשלטים נהנים משולט שמעניינו להרחיב את גבולותיהם הרכים ולפרוץ להם דרך חדשה, השולטים צריכים לעשות זאת בעצמם, ולהביא את עצמם לגלות מחוזות חדשים.

והשאלה היא:

איזה גבול שהיה לך הצלחת לפרוץ או להרחיב?
עינבר

Re: הרחבת גבולות השולט : שאלה לאדונים וגבירות.

עינבר • 30 ביולי 2007
אם נתאלם מהאידיאה של המושג הרחבת גבולות, אז אתם בעצם שואל :
"האם עשיתם ב BDSM משהו שלא רציתם לעשות או שלא בא לכם בקלות?"

האקט הספציפי הוא פחות רלוונטי, לעניות דעתי, כי הגבולות הם אישיים.
מה שמעניין הוא הרגע שבו אתה מחליט לעשות את זה בפעם הראשונה.

לפעמים זה קשור לאומץ, כמו להתגבר על פחד קהל ולעשות סשן פומבי
ולפעמיים זה פשוט קשור לפרטנר, מצאת מישהו שאתה רוצה לעשות איתו,
אולי בגלל שעצם קיומו מאתגר אותך לפרוץ למקומות חדשים לך,
ואולי אתה אוהב אותו שתרצה להגשים לו פנטזיה שלא טבעית לך.

ואז פתאום אתה חווה רגשות כאלה, שהם התמצית של החיים, לטוב ולרע.
Tish Adams
Tish Adams • 30 ביולי 2007
גבולות נועדו להימתח.
אישית, אני יכולה לומר שהגבולות שלי נמתחו בשנים האחרונות.
השאלה ממה מורכבים הגבולות שלך, אם מעקרונות בלבד או גם דברים שאינך נמשכ/ת אליהם.
עקרונות אינם משתנים בדר"כ, משיכה משנה צורה וכיוון מידי פעם.
וזה גם עובד הפוך, דברים שחשבנו שאנחנו נמשכים אליהם פתאום במציאות נראים א-מיניים.
נילי ונילי
נילי ונילי • 30 ביולי 2007
הבעיה שלך היא שאתה שואל שולטים בלבד ובגלל זה אתה נופל לטעויות טפשיות.

נשלטים. לא. אוהבים. ששוברים. להם. את. הגבולות. כל .פעם. מחדש.

די כבר עם השטות הזו. נמאס.
בוא, חמודיל'ה, בוא שב לדודה נילי על הברכיים ותן לי ללמד אותך משהו קטן-

לא חייבים לפרוץ גבול כל פעם מחדש.
לא צריך ללכת על הקצה כל יומיים. תנו קצת מנוחה, באמשל'כם.
למה לערער גבולות כל שני וחמישי?

אפשר לעשות סשן חיובי, מחזק, בונה, עם שלושה ספאנקים וארבע צביטות פטמה, גם מבלי לשבור גבולות ומבלי לערער את השפיות של הסאב שלך ועדיין שהוא יהיה כייפי לשני הצדדים.

מUחדת
מUחדת • 30 ביולי 2007
מאסטר מיינד כתב/ה:

אבל בעוד שהנשלטים נהנים משולט שמעניינו להרחיב את גבולותיהם הרכים ולפרוץ להם דרך חדשה, השולטים צריכים לעשות זאת בעצמם...

איך היו אומרים חז"לינו?
וואלה יופי.

אתה באמת מאמין שמישהו מסוגל לעשות זאת בעצמו למישהו אחר מבלי שהשני, לכל הפחות, רוצה בכך?

איזה אומללות, הא?
גם להרביץ, גם לקשור, גם לחשוב על מילת ביטחון, גם לקרוא דיווח יומי משמים, גם ליישם טכניקות לעינוי פטמות פיני שעובר עכשיו ברשת וכולם עושים- אז מוכרחים, גם להרחיב וגם לפרוץ.
ועוד לא הזכרנו את הפירוק וההרכבה הנחוצים.

ונילי כתבה יפה:
נשלטים. לא. אוהבים. ששוברים. להם. את. הגבולות. כל. פעם. מחדש.

וגם כלבות מנוסות לא הולכות כל הזמן על גגות לוהטים.
huan
huan • 30 ביולי 2007
שאלה מצחיקה, במיוחד מכיוון שהיא מתיחסת לבדסמ ולשלוטים בפרט כאילו אדם המרחיב את ההכירות שלו עם עצמו - בעצמו, הוא מקרה כל כך נדיר ומתיחס לדברים כל כך בנאליים כמו אקטים בדסמים.

גבולות לא נועדו להיפרץ, למען האמת אין לי מושג מי האידיוט שהמציא את המיתוס הזה (הוא היה קיים עוד לפני 4 שנים כשרק הצטרפתי). גבולות מציינים את קצה יכולתו של אדם, ןאצל אדם המכיר את עצמו קצה גבול יכולת הוא קצה גבול יכולת, ומחיר בעבור מעשה הוא מחיר בעבור מעשה. סאן צו כבר אמר פעם בסיפרו המפורסם שמנהיג טוב יוצא לקרב רק אחרי שהקרב כבר נוצח (סילחו לי על הציטוט הלא מדוייק) ציטוט זה רלוונטי לנושא במובן של אתה לא עושה משהו ללא ההכירות המעמיקה עם עצמך לגבי כך שאתה יכול לעשות זאת ועם הידע של איזה מחיר אתה עלול לשלם על מעשה זה - ואז או שהגבול קיים, או שהוא לא היה קיים מלכתחילה - ואם הוא לא היה קיים כלל רק אז ניתן לפנות למלאכת פריצתו - שכן פריצת גבול קיים תידרוש מחיר כבד מאוד, במידה עם בכלל תצליח. האדם החכם באמת הוא הזה שיודע את מיגבלותיו והדבר נכון גם לשולטים וגם לנשלטים.

מה שמעניין אותי באמת זה לא מי הוא ה"גבר גבר" שפרץ יותר גבולות אלה למה לכל הרוחות הוא הרגיש את הצורך הזה, האם אילו לא היו גבולות כלל וסתם לא היה לו מושג מי הוא ומה הוא? לחץ חברתי? כי ככה כולם עושים? פיתרון של דיסוננס קוגנטיבי? קינאה בנשלטים של "למה להם מגיע שיפרצו להם גבולות, ומה אני עז?"

אני מבין שאני לא שולט, והנקודות שהעלתי לא ממש עונות על השאלה של מאסטר מיינד ועם זאת אילו נקודות רלוונטיות המצריכות מחשבה
מאסטר מיינד​(שולט)

אי הבנת הנקרא

מאסטר מיינד​(שולט) • 30 ביולי 2007
מישהו, ולא אחד בלבד כאן, מתקשה בהבנת הנקרא:

א. שאלה שמופנה לקבוצת אנשים שיש לה איזה שהוא מכנה משותף לא תישמע רלוונטית למישהו שאיננו בקבוצה הזו. אם שאלה לא נראית למישהו מחוץ לנמענים המוזכרים בכותרת מעניינת, רלוונטית לחיים שלו או לחיים על כדור הארץ בכלל - מי מכריח אותו להגיב?

ב. בשום מקום לא אמרתי שגבולות נועדו להיפרץ, ובפרט לא שכל גבול נועד להיפרץ. מי שלא מבדיל בין גבולות רכים ובין גבולות קשים מתבקש לא להגיב על שאלה שעושה הבחנה כזו ולהראות שלא קרא או שלא הבין מה קרא.

ג. קצת מצחיק שבהמשך ל"התקפה" מצד משמר-הגבול בנוסח: לא רוצים שתפרצו גבולות, באה "התקפה" מצד ה"אין-בכלל-גבול" בנוסח "מה אתה רוצה, כל אחד פורץ את הגבולות שלו כל הזמן". לא נראה לכם שבין זה לזה יש רווח גדול שבו אדם מרגיש רצון להשתנות בעניין שנחשב על ידו מחוץ לתחום, עושה מאמץ להשתנות, ומשתנה בסופו של דבר?

לסיכום: - השאלה עדיין ממתינה לתשובות ענייניות מצד מי שהיא מדברת אליו.
נוריתE
נוריתE • 30 ביולי 2007
לא צריכים ולא חייבים ללכת למקומות שלא רוצים ללכת
וזה מכוון לכולם משני צידי השוט.

אם אדון "מרחיב" גבולות של נשלטת או פורץ אותם, הרי כולם אומרים ,זה התפקיד שלה לציית לו ולכל גחמה ורצון שלו
אבל אם נישלטת מנסה חלילה, "להרחיב" את הגבולות של האדון שלה ולהביא אותו למקומות שהיא רוצה והוא לא היה בהם או שהוא לא רוצה
אז הרי זה"שליטה מלמטה"

מוסר כפול ותו לא
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 30 ביולי 2007
השאלה שלך ברורה ונהירה הייתה גם טרם ההסבר הנוסף.
אני מבין את כוונתך ועם זאת מסכים עם חואן שהגבולות שאנחנו מציבים בפני עצמנו כשולטים הם אלו שאנחנו מציבים בפני עצמנו כבני אדם. אישית איני הכתובת לשאלה כיוון שהגבולות שהצבתי, אם בגלל מיקומם הקיצוני ואם בגלל בסיס מוסרי שלהם, עודם כאן ועודם איתנים. להערכתי מצבם זה גם לא עתיד להשתנות.