שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפנטזיות האפלות , הנסתרות והסוחפות של עבד

Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 31 ביולי 2007

הפנטזיות האפלות , הנסתרות והסוחפות של עבד

Queen Yasmin​(שולטת) • 31 ביולי 2007
תיאור אחד הסשנים מחיי היום יום ...

ציטוט :
היום שבת בבוקר, יום קיץ חמים בליל אמש תכננתי ללכת ולתפוס קצת שמש / שיזוף , מנוחה על חוף הים. לאחרי שיחת טלפון נודע לי כי למלכתי היו תוכניות אחרות לניצול היום.
"בוקר טוב עבד" נשמע קולה הקשוח והסמכותי מעברו השני של הקו. "יש לך בדיוק 30 דקות להתייצב למרגלות רגליי וחסר לך שתאחר אפילו בשניה" ! לא הספקתי אפילו להוציא מילה לפני שהקו התנתק.

לקח לו כמה שניות ארוכות להתאפס וכשתפס את משמעות השיחה קפץ מהמיטה, צילצל לחבר וביטל את המפגש המתואם מליל אמש. במהירות נכנס למקלחת קרה ומהירה, התלבש בחיפזון ותוך 10 דקות היה כבר בתוך המונית בדרכו לממלכתי שלשמחתו נמצאת רק במרחק של כ-15 דקות. חשש לאחר כי מלכתו ( אנוכי ) ידועה בקפדנות והוא היה מודע למה שיקרה במידה ויאחר. בשבת בבוקר התנועה קלה והמונית הגיעה ליעדה תוך 14 דקות כך שנשארה לו דקה להגיע לפתח דירתי. טיפס במהירות במדרגות וצילצל בפעמון כשלבו פעם בחוזק שלרגעים חשב שהוא עומד להתפוצץ. הדלת ניפתחה ולעיניו נתגלתה מלכתו בכל הדרה ויופייה. לבושה בחצאית ויניל שחורה וצמודה לגופי ומחוך ויניל אדום חשוף. רגליי נעולות במגפי עור שחור מבריק בעלי עקב דק שמגיעות עד כמעט הברך. שיערי אסוף בקפידה , עיניי מאופרות חזק ושפתיים באודם אדום, ציפורניי ארוכות בצבע אדום . מבטי היה סמכותי וקשוח . העבד מכיר טוב טוב את המבט הזה ומיד קיבלאת ההרגשה שהיום הזה עומד להיות ארוך וקשה. " שלום עבד, כנס אמרתי בקול מתון " נכנס למזדרון כאשר הדלת נטרקת מאחוריו. לא הספיק להתאפס כאשר סטירה מצלצלת נחתה על פרצופו..."שכחת את מקומך עבד?" כרע ברך מולי.. מיד!" נשמעה הפקודה. עשה כמצווה וכרע ברך מולי . המלכה נעמדה לפניו כאשר דואגת לדרוך בחוזקה על אצבעותיו ולמחוץ את ידיו לריצפה. "על המגפיים יש קצת אבק. תוציא את לשונך ותתחיל להבריק אותם. אני רוצה שיבריקו כמו ראי" . מיד התחיל ללקק ביסודיות לאורך כל המגף הימני ולאחר כמה דקות הרגיש משיכה בשערותיו והמלכה דחפה את פניו למגף השמאלי. עברו עוד כחמש דקות עד שנתקבלה הפקודה להפסיק. בזמן הליקוק המלכה לא ירדה מעמידתה על ידיו, דבר שהקשה עליו להתכופף ולהגיע למגף אבל מלכתו אף פעם לא היתה ידועה כאחת שתעשה לך את החיים קצת יותר קלים. כשאני מחליטה על עשיית אקט מסויים הוא יעשה לפי דרכי הקשוחה בלבד ללא פשרות. החובה שלו היא להתאמץ בכל כוחותיו להשביע את רצונותיי. "אתה תדאג להשביע את רצוני המוחלט בכל זמן ובכל דרך שאקבע ללא ויתורים או פשרות ואני אדאג שתעשה זאת בצורה הטובה ביותר" על תנאי זה עמדתי שיתחייב בפניי לפני שאסכים לקבל אותו כעבדי תחת חסותי ושליטתי המלאה.
לאחר כ-10 דקות של ליקוק אינטנסיבי פקדתי עליו להפסיק ולזחול אחרי לסלון היכן שהתיישבתי בכורסה הרחבה והורתי לו לחלוץ את מגפי ולהסניף את כפות רגליי. "עסה ביסודיות את רגלי העייפות" ציויתי עליו. לאחר כמה דקות של עיסוי מהנה ומרגיע התחלתי להשתעשע ולהתעלל בו כאשר אני משתמשת ברגלי לחנוק אותו בכל מיני צורות. הורתי לו לפתוח את פיו ולמצוץ כל בוהן עמוק ובתאווה. בשלב מסוים הפלתי אותו על גבו, נעמדתי מעליו ודחפתי את כל כף הרגל בעוצמתיות לתוך פיו. החזקתי אותו כך עד שהתחיל להתפתל בחוסר מנוחה ואז הוצאתי את כף הרגל ועליתי עליו כאשר רגל אחת על החזה והרגל השניה לוחצת על גרונו . "סגוד לכף רגלי, נשק בהתלהבות עבד" פקדתי. התעללתי בו כך בערך 10 דקות כאשר אני עומדת על פרצופו, חזהו, ומועכת את אשכיו בעמידה עליהם. ירדתי ממנו ומיד תפסתי את אשכיו בידי. "קצת סי.בי.טי. לא יזיק לך" והתחלתי לגלגל את אשכיו בין אצבעותי, מועכת, לוחצת, ושורטת ללא רחמים. הוא התפתל מצד אל צד בנסיון להשתחרר מהאחיזה שלי אז החלטתי לאחוז בו והתיישבתי במלוא העוצמה על פניו כאשר אפו ממש נלחץ בפי הטבעת של ישבני וידיו משותקות תחת כובד בירכי. כדי להגביר את עוצמת העינוי טיפטפתי טיפות שעווה על אשכיו ואיבר המין עד שכוסו לגמרי. לאחר כמה דקות, שכנראה נראו לו כשעות של עינויים, קמתי מעליו והורתי לו לזחול למקלחת כדי לשטוף את השעווה מעליו לפני שיתחיל לזהם את דירתי. בזמן שהתקלח הורדתי את בגדי ונשארתי רק עם תחתוני החוטיני. חזרתי למקלחת שם חיכה לי העבד על בירכיו כפי שציוותי עליו. נעמדתי מולו כאשר ראשו מגיע לגובה שדי וריח הבושם שנדף מהם מסחרר לו את החושים. התקרבתי אליו קמעה עם חיוך קל וזדוני כדי שיריח ויסניף את ריח הניחוח. לאט לאט התחלתי להניע בקלילות את שדי על פניו והרגשתי איך הוא מתאמץ להתאפק למרות שכבר היה מיוחם מתחילת הסשן אבל יודע שאינו יכול להתפרק ללא רשותי. העובדה שאני שולטת על חושיו וצרכיו המריצה אותי לגרות אותו ביתר עוצמה. בזמן ששדי השתעשעו בפניו רגלי שיחקה באיבר מינו שהיה זקור ואשכיו שוודאי כאבו מרוב נפיחות.

המשך יבוא ...
Black Roses
Black Roses • 31 ביולי 2007
מחכה להמשך icon_wink.gif
Queen Yasmin​(שולטת)
Queen Yasmin​(שולטת) • 31 ביולי 2007
לפתע הצמדתי בחוזקה את ראשו בין שדיי השופעים ולחצתי בתנועת חניקה כוחנית. כך החזקתי אותו במשך שניות ארוכות שבהן התפתל וניסה לשאוף אויר. שיחררתי אותו לכמה שניות ושוב הלחצתי את פניו. לאחר כארבע לחיצות עוצמתיות וכוחניות ציויתי עליו לזחול אחרי לספה בסלון. תפסתי את ראשו בשערותיו והנחתי אותו על קצה הספה. "אני רוצה לעשן סיגריה עבד ואתה תעבוד בעינוג ישבני" וללא מילה נוספת התישבתי בקלילות על פניו ופקדתי עליו להתחיל לנשק את ישבני וללקק את פי הטבעת ביסודיות כי חשקה נפשי ברימינג ארוך ומהנה. כל זמן העישון התעללתי בפיטמות חזהו, צבטתי, שרטתי, סובבתי בחוזקה בין אצבעותי ולסיום העברתי את קצה הסיגריה עליהם כדי שירגיש את החום הלוהט. אני חייבת להודות שליקוק ישבני נעשה בהתלהבות דבר שהעמיק את הסאבספייס והזון שהייתי בו. הגיע הזמן להעמיק גם את שלו ויש לי בדיוק את הדבר המתאים לכך. "שאר במקומך ועל תזוז עד שאחזור" פקדתי עליו. תוך דקותיים חזרתי עם הסטראפון הכפול שלי וללא מילה תפסתי את אפו בצביטה חזקה כדי לאלץ אותו לפתוח את פיו. "פתח רחב" סיננתי בין שיניי, וכשפתח דחפתי את הסטראפון ונעלתי את הרצועה מאחורי ראשו. טיפסתי מעליו ולאט לאט הורדתי את עצמי לכיוון פניו. לפי מבטיו הרגשתי שריח מיציי מסחרר אותו לגמרי ובמיוחד שאסרתי עליו להתפרק. התגרתי בו כך במשך מספר דקות. ראיתי שחזהו עולה ויורד בנשימות עמוקות בכל ירידה שלי עליו והתעללות זו גרמה לי לסיפוק עצום. כוח השליטה שלי עליו והידיעה שאני יכולה לעשות בו כרצוני תמיד מטריף את חושיי. לאחר כ-10 דקות של התעללות בלתי פוסקת ירדתי מעליו ושיחררתי את פיו מהסטראפון – אבל לא לגמרי. הגיע הזמן לשבור עוד גבול אצלו והחלטתי לעשות הכרה בין ישבנו לסטראפון שלי. "זחל אחרי לסטודיו" הוריתי לו בקול סמכותי ונוקשה. לכשהגענו ציוותי עליו להתכופף מעל שרפרף הספנקינג החדש שלי וקשרתי את ידיו ורגליו ללולאות הצמודות לשרפרף. לכשסיימתי לקשור אותו הצמדתי את הסטראפון למותני וחיזקתי את החגורה מאחור. עם חיוך זדוני ומשעשע נעמדתי צמוד לפניו ונתתי לו כמה שניות להסניף את ריח הניחוח של בית מזבחי. לפי תנועותיו הרגשתי שהוא מתאמץ לשלוט בעצמו. "עכשיו עבד, הגיע הזמן שתלמד ותתאמן למצוץ זין כי אני הופכת אותך היום לזונה האישית שלי" וללא מילה נוספת דחפתי את הסטראפון לפיו. הרגשתי שהוא מנסה להתנגד אבל גם לכך הייתי מוכנה. בידי החזקתי קיין חדש, עשוי מעץ באמבו משובח שגורם לכאב לא קל, שקיבלתי במתנה לפני כמה ימים. ללא אתראה מוקדמת התחלתי להצליף על ישבנו ומהר מאוד שוכנע לעשות כרצוני והתחיל למצוץ את הסטראפון לפי תנועות החדירה שלי. התחלתי באיטיות כדי לתת לו להתרגל אבל לאחר מספר דקות הגברתי את הקצב עד שנכנסתי למין אקסטזה של זיון בשילוב של הצלפות. כשראיתי את הסימנים האדומים שהקיין השאיר על ישבנו חיוך רחב התפשט על פני. "התחת שלך היה לבן מדי. עכשיו יש לו את הצבע שאני אוהבת. ובנוסף הוא חם ושורף ומוכן לחדירה" הצהרתי בקול שימחה. כאן יש לציין שעבדי אמר לי באחת משיחותנו שזיון בסטראפון זה אקט משפיל עבורו ואיננו מסוגל לחוות אותו. אני, כשולטת היחידה במערכת הבדסם שלנו, החלטתי באותו הרגע שאני אשבור את הגבול הזה בהזדמנות הראשונה – והזדמנות זו היא היום, ועכשיו, רק שעבדי לא ידע על תוכניתי לזיין אותו. אני מוכרחה להודות שהצפייה לביצוע הפטיש הזה ריגשה אותי מאוד והוסיפה המון ל"זון" המטורף שבו כבר הייתי. הוצאתי את הסטראפון מפיו ונתתי לו כמה דקות לנוח ולשאוף קצת אויר בזמן שאני עסקתי בשימון יסודי של פי הטבעת שלו. עבדי ניסה להתחנן שלא אבצע בו את זממי אבל אני בשלי ומתעלמת מתחנוניו. לאחר כדקה של תחנונים הפסיק כי ידע ששום דבר לא יעזור. כשאני מחליטה על משהו שום דבר, או אף אחד, לא ישנה את דעתי. כדי להרגיע אותו נתתי לו כדקותיים ליטוף חובבני של ישבנו שהיה חם מאוד מההצלפות שספג. מכיון וזו הפעם הראשונה שעבדי עובר חוויה זו ופי הטבעת אינו רחב מידי עבור סטראפון, החלטתי קודם להשתמש באצבעותי ולאחר מכן בפלאג לא גדול במיוחד. התחלתי בחדירה של אצבע אחת ולאט לאט הוספתי עוד אצבעות. עבדי נאנח וגנח אבל אני בשלי המשכתי עד שכל ארבעת האצבעות חדרו בקלילות. מיד החלפתי את האצבעות בפלאג והתחלתי לחדור בתנועות של זיון ממשי.....פנימה, החוצה, פנימה, החוצה בקצב גובר. דקות ארוכות עברו עד שהתעייפתי והפסקתי. הייתי מסופקת מלראות אותו סופג את מה שכפתי עליו. שוב ההרגשה של שליטה מלאה עפפה אותי וגרמה לי אושר בל יתואר. שיחררתי אותו מהשרפרף ופקדתי עליו ללכת להתקלח ולחכות לי שוב על ארבע באמבטיה. בזמן שהתקלח התישבתי על כסא מלכותי והדלקתי סיגריה כשהרגשת רוגע וסיפוק עוטפת אותי, אבל, יש עוד אקט אחד שחביב עלי לפני שאני שולחת אותו לדרכו. לכשסיימתי לעשן נכנסתי לאמבטיה כשהעבד מחכה על ארבע כפי שפקדתי עליו. "כנס ושכב על ריצפת המקלחת עם פה פתוח רחב"
לאחר שנכנס ונשכב טיפסתי מעליו וללא מילה התחלתי למלות את פיו בשמפניה מלכותית שמתתי לשחרר ממני. התכופפתי לכיוונו, תפסתי את אוזנו הימנית, ובמשיכה עזה הצמדדתי את פניו לבית מזבחי.
"נגב אותי לאט וביסודיות" לשונו ליקקה הלוך וחזור, למעלה ולמטה במשך דקות ארוכות ומהנות. תוך כדי הליקוק ראיתי שהוא כבר לא יכול להתאפק ורציתי למדוד עד כמה אוכל למתוח אותו. התחלתי לשפשף את איברו ברגלי בצירוף מעיכה של אשכיו שהיו כבר נפוחות. הוא התחיל להתפתל ולהתאנח אבל לא נתתי לו את האפשרות להפסיק לענג את מלכתו אפילו לשניה. הרצון לגרות אותו עד קצה היכולת השתלט על יצרי והגברתי את חוזק השיפשוף תוך שאני מזהירה אותו שלא יעיז לגמור ללא קבלת רשות ממני. קצב נישמתו התגבר והרגשתי שהוא בקצה היכולת " אינני יכול להחזיק יותר מלכתי...אנא ממך..." אמר בקול תחנונים....ואז נתתי לו את הסימן ותוך שניות גמר בהתפוצצות שעדייין לא חווה. " תודה רבה לך מלכתי על חוויה נהדרת והזכות הגדולה לשרת אותך. עכשיו אני יכול אפילו להתמודד עם ההשפלה המנטאלית של הזיון והסטראפון" אמר בקול עייף אבל מרוצה.

המשך יבוא ...
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 1 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 1 באוג׳ 2007
לאחר שסיים להתקלח שוב, התלבש ויצא למסדרון שם חיכיתי להיפרד ממנו. עבדי ירד על בירכיו ונישק את שני כפות רגלי לפני שהוריתי לו לעמוד. נתתי לו חיבוק קל והוספתי: "עמדת יפה במשימות שקבעתי להיום. לכשאקרא לך שוב אדאג לשבור עוד גבולות ונכפיל את סף הכאב שלך. יש לך מספר ימים להתכונן פיזית ונפשית. ועד להפעם הבאה...הייה שלום!"

זה לא הסוף ,נסו לדמיין מה מצפה לעבד ...
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 1 באוג׳ 2007
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

עודדד !

}}{{
Queen Yasmin​(שולטת)
Queen Yasmin​(שולטת) • 1 באוג׳ 2007
היום יום שלישי בבוקר, שבוע ימים מאז שהתעללתי בעבדי להנאתי, וההרגשה מיוחדת שאני מקבלת כאשר אני מרגישה את הצורך ל"התפרק" מלחצי היום יום החלה לעטוף אותי. מיד עשיתי החלטה מנטאלית ליזום עוד "מפגש לצורך שעשועי המלכה" לאחר שאסיים את הפעילות היומית הרגילה שלי. כמדי בוקר התחלתי בבדיקת אי-מיילים וכשפתחתי את רשימת הדואר האלקטרוני מיד צץ לעיניי אי-מייל שסימן "דחוף" היה צמוד אליו ושמיד זהיתי שהוא מעבדי. חיוך קל של סיפוק עלה על שפתי. העבד למד להיות צייתן ולמלא את הוראותי ביסודיות. לאחר פגישתנו הראשונה לפני מספר חודשים נתתי לו הוראה חד משמעית שאומרת שרק אני יוזמת את המפגשים ולכן עליו תמיד להיות מוכן לקבלת שיחת טלפון ממני. באם יש לו את הצורך לדבר איתי עליו לשלוח קודם אי-מייל ולהסביר את מבוקשו. פתחתי את האי-מייל וקראתי את תוכנו שאמר:

" שלום לך הוד מעלתך המלכה. מבקש את סליחתך על ההפרעה אבל קרה דבר נפלא ואני חייב לבצע אותו עוד השבוע ונחוצה לי תשובתך במהירות האפשרית בהגרלה שנערכה אתמול בחברה בה אני עובד זכיתי בשני כרטיסים להפלגה סוף שבועית מחיפה לאיי יוון שמתקיימת בסוף שבוע זה (בעוד יומיים, מחמישי עד יום ראשון) והדבר הטבעי ביותר עבורי הוא להציע לכבודה את התענוג הזה. באם את פנויה ורצונך לנוח, להתענג ולהתפנק יהיה לי כבוד גדול באם תעני בחיוב. ממתין לתשובתך המהירה באי-מייל או בשיחת טלפון. בתודה וסגידה מראש, עבדך הנאמן."

המשך יבוא ...
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 1 באוג׳ 2007
יאאא!

נו נו מהררררר icon_smile.gif
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 2 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 2 באוג׳ 2007
עיניי נפקחו לרחבה וליתר ביטחון קראתי את האי-מייל שוב. "וואוו....איזו הזדמנות מצויינת שאסור לי להחמיץ" הרהרתי לעצמי..." לא רק שאני מרגישה צורך דחוף לשינוי מחיי היום יום בצורת מנוחה ותענוגות, זוהי הזדמנות נדירה לערוך גיוון רציני וקיצוני בכל מה שקשור לתוכנית האילוף של עבדי ולשבירת גבולותיו. המוח הבדסמי והיצירתי שלי נכנס למהלך גבוה וכל מיני סיטיואציות משעשעות ותעלולים חדשים החלו לרוץ במוחי הפעיל. הרמתי את השפורפרת וחייגתי את מספרו החסוי והמיוחד רק לי: "בוקר טוב" נשמע קולו מהצד השני של הקו. "בוקר אור עבד. זה עתה פתחתי את הודעתך ושמחתי מאוד לקרוא את תוכנה. מזל טוב לשנינו על הזכיה. זוהי הזדמנות מצויינת עבורך לפנק ולענג את מלכתך במשך 3 ימים רצופים בדרכים שלא חלמת עליהם או ביכולתך אפילו לדמיין. אני מציעה שתכין את עצמך מנטאלית ופיזית לסוף שבוע שלעולם לא תשכח. באיזו שעה עלינו להיות בנמל בחיפה?" שאלתי. "בשעה 9:30 בוקר הוד מעלתך" ענה. "תאסוף אותי ממלכתי בשעה 7:30 בבוקר בדיוק וכאשר אפתח את הדלת אני רוצה לראות אותך בתנוחה הרגילה של עבד לפני מלכתו" וניתקתי את השיחה. בדימיוני כבר יכולתי לראות את הבעת פניו המפוחדת לאחר מה ששמע ממני והנאתי היתה גדולה. אחד הגבולות שהבחנתי שעבדי עדיין חלש בהן, וזקוק לאילוף אינטנסיבי, הן השפלות מנטאליות ופיזיות, גם פרטיות ולבטח פומביות. החלטתי, שכחלק מתוכנית האילופים והעינויים, שבסופה יהפך לרכושי המלא והבלעדי, לא אסכים שלעבד אישי שלי יהיו גבולות או מילת ביטחון וזו הזדמנות לשבור אותן, לחדד את כניעתו הטוטאלית, ולבחון עד כמה רחוק אני יכולה להוביל אותו. אני מכירה מספיק טוב את תגובותיו לכאב פיזי ומנטאלי ויכולה להבחין ולשפוט מתי להפסיק כל עינוי מבלי לגרום לרכוש העתידי לנזק כל שהוא, מנטאלי או פיזי.

המשך יבוא ...
דוכיפת​(נשלט)
לפני 17 שנים • 2 באוג׳ 2007
דוכיפת​(נשלט) • 2 באוג׳ 2007
אופססס
גרבצה
בזזינה
ברדונהההההה
גרררררררר
בררררררררר

נעתקו המילים מגרוני..
גם הנביחות..