SideWinder |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
שלום לפורום. סיפור אמיתי קצר
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
SideWinder • 7 באוג׳ 2007
לפני כחצי שנה הכרתי משהי, בשנות ה 30 לחייה. נאה, מצחיקה ונכה רגשית.
הייתי מעוניין בה. לאחר פרידה מדומה שלה ממני, עלתה לי הג'ננה והחלטתי לעשות מעשה שכך היה: קבעתי איתה מתחת לביתה בשעה ספציפית -אם את לא שם אני ממשיך לנסוע וממשיך הלאה, ברור?!- בשעה היעודה היא חיכתה כמובן, עלתה לרכב, אמרה שלום עם חיוך ונסענו. כמובן שלא עניתי לה. במהלך הנסיעה היא ניסתה לפתוח בשיחה ולשאול לאן נוסעים אך נענתה -סתמי ת'פה, הקול שלך עושה לי רעש באוזן.- קצת לפני המקום עצרתי, הוצאתי כיסוי עיניים וחבל ותוך מאבק קצר וחסר סיכוי היא הייתה נתונה למרותי. הגענו למקום המיועד שמשקיף על העיר, הורדתי והושבתי אותה על הרצפה. פקדתי עליה ליישר רגליים לפנים. חלצתי לה את המגפיים (הסקסיות) והגרביים והצמדתי את כפות רגליה היחפות אחת לשנייה. הוצאתי שוט. -עכשיו תקשיבי ותקשיבי טוב, את מתחילה לדבר!! על הכול!! כל הבעיות והשיבושים שיש לך בראש הדפוק שלך, לא חוסכת ממני שום פרט. העיניים שלך קשורות כדי שלא תחפשי הבנה או סימפטיה מצדי לדברים שאת אומרת.- הידיים שלה היו קשורות סתם בשביל לראות אותה ככה בכיף שלי. הצמדתי ביד אחת את שתי רגליה ובשנייה כיוונתי את השוט -ואם נדמה לי שאת לא אומרת את האמת, אפילו אם אני טועה, תענשי- 2 הצלפות על רגליה גרמו לה לפלוט זעקת כאב ולהבין. הבינה. דיברה על הכול, רק ביקשה שלא אחזור על כך שוב כי זה ממש כואב. לא הבטחתי שום דבר. המסכנה פחדה, עדיין לא הכירה אותי ממש ולא הייתה בטוחה אם לא אפגע בה באמת. בסופו של הערב שחררתי אותה והתנשקנו ארוכות. חזרנו להיות זוג... |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: שלום לפורום. סיפור אמיתי קצר
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
עינבר • 7 באוג׳ 2007
האמת שלפעמים כבר נמאס לי מהתגובות הטרחניות שלי,
אבל רק כדי להזכיר לעצמי שאני איפה אני חיה, אני כותבת. BDSM נעשה בהסכמה, בסיפור לא הייתה הסכמה, BDSM בא לספק את 2 הצדדים, אם להנות את 2 הצדדים, בסיפור מתוארת הפחדה של אישה, באמצעים אלימים. אם הכותרת הייתה "סיפור קצר", הייתי פשוט נהנית מהפנטזיה. אם זה באמת אמיתי, הייתי מציעה לך לקרוא קצת ולעשון חשבון נפש, לפני שתתחיל לעשות BDSM אמיתי. |
|
SideWinder |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
SideWinder • 7 באוג׳ 2007
תודה על התגובה עינבל.
היא נהנתה מזה, זה הדליק אותה וזה הגיע לה. עובדה חזרנו "להיות". בשום אופן לא הייתי גורם לה לנזק כלשהו. ודרך אגב נפרדו דרכנו לא מזמן. |
|
פייה{O} |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
תהיה
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
פייה{O} • 7 באוג׳ 2007
מה חשבת שיקרה?
שפעם אחת של דיבורים, בכפייה, עם מישהו שהיא כנראה לא מכירה ממש טוב, יפתרו לה תסביכים ובעיות של 30 שנה? |
|
לא ספציפית |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לא ספציפית • 7 באוג׳ 2007
זה כל כך לא בדסמ
אם תמשיך " לשחרר" נשים בשיטה הזו כנראה שתמצא את עצמך עצור במשטרה בבוא היום ובקיצור : יא מתלהב |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
walking dead • 7 באוג׳ 2007
potential כתב/ה: ודרך אגב נפרדו דרכנו לא מזמן.
מה? איך זה יכול להיות ? נשגב מבינתי כיצד סיפור כה רומנטי ונוגע ללב לא מסתיים בחתונה, 2.7 ילדים ובית בישוב קהילתי פסטורלי. |
|
לא ספציפית |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לא ספציפית • 7 באוג׳ 2007
free spirit כתב/ה: potential כתב/ה: ודרך אגב נפרדו דרכנו לא מזמן.
מה? איך זה יכול להיות ? נשגב מבינתי כיצד סיפור כה רומנטי ונוגע ללב לא מסתיים בחתונה, 2.7 ילדים ובית בישוב קהילתי פסטורלי. ספירט , הוא רומז שהוא פנוי |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
walking dead • 7 באוג׳ 2007
emilya כתב/ה: free spirit כתב/ה: potential כתב/ה: ודרך אגב נפרדו דרכנו לא מזמן.
מה? איך זה יכול להיות ? נשגב מבינתי כיצד סיפור כה רומנטי ונוגע ללב לא מסתיים בחתונה, 2.7 ילדים ובית בישוב קהילתי פסטורלי. ספירט , הוא רומז שהוא פנוי ברור לגמרי, סתם הייתי חייבת להקניט |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: תהיה
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
זאלופון(שולט) • 7 באוג׳ 2007
פייה כתב/ה: מה חשבת שיקרה?
שפעם אחת של דיבורים, בכפייה, עם מישהו שהיא כנראה לא מכירה ממש טוב, יפתרו לה תסביכים ובעיות של 30 שנה? "דום ופסיכולוג" זה ה"קצין ודוקטור" החדש. נראה לי שזה מה שהוא חשב שיקרה. |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
electro-z • 7 באוג׳ 2007
מעציב
|
|