נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
31 באוג׳ 2007
מזל טוב לירדן המלכה הכי מדהימה....
לפני 17 שנים •
31 באוג׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 31 באוג׳ 2007
ירדנוש מה אוכל לאחל לך? את כל האושר שבעולם,את החיים הכי יפים,את השמש והשמיים הזוהרים? אני יודעת שזה לא התאריך העברי,אבל מבחינתי נולדת היום,וללא רצוני,שבתי מהעבודה,והיידים כתבו בלי הפסקה.
אוהבת אותך בתור חברה,אישה ובריה מקשיבה,אני הייתי רוצה שתגשימי את כל החלומות שלך,(כאילו שנשארו כאלה,למי שקורא אותך,המבין יבין) ,שתמיד תחייכי לעולם,כי הוא בודאי מחייך לך כל הזמן,שהשנים יעברו באושר ואהבה....ונשיקות לסיפוק שלך,ששומר תמיד עליך..ואוהב....... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
31 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 באוג׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 31 באוג׳ 2007
מזל טוב ויומהולדת שמח
|
|
sweet_risk |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
מזל טוב ירדנוש
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
sweet_risk • 1 בספט׳ 2007
ירדנוש
מזל טוב חברה יקרה שלי, על הקשר בינינו אני שמחה כל יום מחדש. כך שבעצם את סוג של מתנה עבורי... אז מה אוכל לאחל לך? אאחל לך שלא תשתני לי, כי כך בדיוק אני אוהבת אותך. מלאת חיים, מלאת הומור, קשובה, רגישה, מעניקה, מגוננת, מפתיעה, ומקסימה. וכשצריך נוזפת ומעמידה במקום. חברה יפה שלי, אני מאחלת לך אושר, אהבה, ושמחה. מאחלת לך המון חיוכים, ורגעים בלתי נשכחים. לכל השאר את כבר תדאגי לבד... סומכת עלייך. המון המון המון מזל טוב ! אוהבת אותך בדיוק כמו שאת. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
גם אני מאחל ..
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
קליבר(שולט) • 1 בספט׳ 2007
עוד הרבה שנים של אושר בריאות וכושר לירדן
|
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
הייתי כאן • 1 בספט׳ 2007
ירדנוש
מזל טוב ענקי ממני תמשיכי להנות מהחיים כפי שאת יודעת לעשות המון אהבה. |
|
יערה46 |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
יערה46 • 1 בספט׳ 2007
מזל טוב והרבה אושר
תמשיכי לשתף אותנו בחוויותייך |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
יום הולדת שמח...
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
Brida(נשלטת){DDDOM} • 1 בספט׳ 2007
שתמשיכי לעשות חיים,
ולעשות לכולנו ריגושים, שתמשיכו להנות (ולענות), עד 120, שתהיה לך שנה מלאת אהבה, אושר, בריאות והצלחה בהכל... }{ |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
מזל טוב למקסימה בנשים *ירדן*
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 1 בספט׳ 2007
שתלכי תמיד קדימה בראש מורם
שכל יום שתתעוררי תהיה לך הפתעה חדשה שיום המחר יהיה יותר שמח מיום האתמול שהאושר יציף אותך תמיד ללא מנוח שתזכי להגשים את כל חלומותיך בגלגול הזה שלא יחסר לך אף יום חיוך ושמחת חיים אני מאחלת לך לפ הא"ב: אריכות ימים,בריאות,גדלות נפש,דבקות במטרותיך,הצלחה,ותרנות במידת הצורך,זכות לב,חכמה,טוב לב,ידידים רבים,כנות,למידה מעשירה,מזל,נדיבות,סקרנות,עושר, פיקחות,צבירת ידע,קבלת החיים בחיוך,רדיפת צדק,שלווה,תמורה לעמלך וכל מה שתבקשי לעצמך לו יהי... מזל טוב מקסימה שכל חלומתייך התגשמו שתצליחי תמיד ותשאפי תמיד ללכת בדרך המלך (גם של הסיפוק שבכאב שלך חחח ) ושכל רגע בחייך יהיה כמו הרגע הזה שמחתי ושמחה להכיר אישה מדהימה כמוך בכל מובן המילה.... |
|
helany(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לסמבטיון/ירדן מזל טוב חיום ההולדת.
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
helany(מתחלף) • 1 בספט׳ 2007
לאשה היפה השנונה המתוקה.ברכות מעומק הלב .מי יתן ופרי עטך לא ידום .ומילותיך יזינו את בלוגייך עד תום.דמיונך כמעיין המתגבר.וקולמוסך את חויותיך מתאר.בלוגייך מעבר לכל דמיון.ולעיתים נראה לי כמו חלום.המשיכי בכתיבה ספקי את הסחורה יש לך גרופי גדול הממתין בפינה.... מאחל לך ולבן זוגך עד מאה כעשרים בריאות אושר ועושר והמון המון כיופים.
|
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 1 בספט׳ 2007
מזל טוב ירדנוש.
לחיים מאושרים, מלאים ריגושים, סערות הצלחות ואהבות. |
|