מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אונס מוסכם מראש.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2007
אני רוצה לדון בזה ולא רק במקרה של סאביות שרוצות שאדונן יאנוס אותן.
מצידי על נשלטים מתחלפים ואפילו שולטים או שולטות שהיו רוצים להיות בתפקיד הקורבן חסר האונים. אני מדגיש מרצון ולא חס ושלום אונס אמיתי.שאני משתמש במילה אונס זה כדי להכניס יותר דרמה בפוסט. אני אספר קצת על עצמי בנושא הזה אני מוכן להיות גם שולט וגם נשלט. האמת שנשלט זה קצת מפחיד עדיין אני אהיה חייב לענות על הסקרנות הזאת. האונס אצלי זה הפעלת כוח ללא הרמת יד. כן לתפוס את הנשלטת בידיה להכניע אותה כמו בהאבקות ללא הכנסה של מכה ללא הרמת יד ללא סטירות או אגרופים רק הכנעה כמו השתלטות ואז בשיא לקשור אותה שהיא כבר לא מסוגלת להתנגד אלא נתונה לשליטה שלי המוחלטת. לקרוע את בגדיה ואת ההמשך אתם כבר יודעים. אותי מעניין יש אנשים שחוו את זה על בשרם? יש אנשים שחושבים לעשות את זה. גברים שנאנסו על ידי מלכתם מה עשיתם כדי לאפשר למלכה שלכם לנצח בהאבקות שהרי נשים פחות חזקות? אם למישהו בא לספר את תוכן הפנטזיה שלו זה יהיה מעניין. חוץ מיזה שאתם רואים אונס בסרט כזה על פעם שרואים ביקתה והגבר מכופף את הבחורה קדימה לשולחן ומזיין אותה חזק,זה עושה לכם משהו? עם מי אתם מזדהים עם האנס או הנאנסת? שאתם רואים אונס בסרט אתם רוצים שיפסק או יתארך? אישה אונסת אישה זה מגרה אתכם? |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
נוריתE • 7 באוק׳ 2007
אמוץ,דבר קטן,
אם זה אונס הרי שזה לא מוסכם מראש(זה פחות או יותר בקצרה ,חלק מההגדרה החוקית) ואם זה מוסכם מראש אז זה כבר לא אונס אלא רק עוד משחק בידסימי אקסטרימי.ואם זה ישנם כאלו שאין להם בעיה ,זה מקובל. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Buttercupe כתב/ה: אמוץ,דבר קטן,
אם זה אונס הרי שזה לא מוסכם מראש(זה פחות או יותר בקצרה ,חלק מההגדרה החוקית) ואם זה מוסכם מראש אז זה כבר לא אונס אלא רק עוד משחק בידסימי אקסטרימי.ואם זה ישנם כאלו שאין להם בעיה ,זה מקובל. אני יודע שזה מקובל פה.אני רוצה לדעת על אנשים שעברו חוויה כזו מדהימה. אני משתמש במילה אונס רק כדי להלהיט את הרוחות. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
המלט • 7 באוק׳ 2007
אמוץ כתב/ה: Buttercupe כתב/ה: אמוץ,דבר קטן,
אם זה אונס הרי שזה לא מוסכם מראש(זה פחות או יותר בקצרה ,חלק מההגדרה החוקית) ואם זה מוסכם מראש אז זה כבר לא אונס אלא רק עוד משחק בידסימי אקסטרימי.ואם זה ישנם כאלו שאין להם בעיה ,זה מקובל. אני יודע שזה מקובל פה.אני רוצה לדעת על אנשים שעברו חוויה כזו מדהימה. אני משתמש במילה אונס רק כדי להלהיט את הרוחות. אז לך תלהיט את הרוחות במקום אחר |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מוץ אני פשוט באלם ממך סורי.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני המלאך • 7 באוק׳ 2007
עם אתה חושב שאונס זה מצחיק אז לא.
אונס זה לא בהסכמה בכלל. וזה לא קשור לשליטה כלל. בחורה לא אומרת לגבר בוא תאנוס אותי. איפה אתה חיי נשמה. אני עברתי את זה על בשארי וכלל לא מתביישת מי שצריך לתבייש זה אנס. וחבל שהעולם שלנו נירא כך. אונס אין לבחורה שליטה היא לא יכולה להחלית עם היא רוצה או לו רוצה. שם אף אחת כבר לא שואל אותה אז על איזה שליטה אתה מדבר. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Re: מוץ אני פשוט באלם ממך סורי.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני כתב/ה: עם אתה חושב שאונס זה מצחיק אז לא.
אונס זה לא בהסכמה בכלל. וזה לא קשור לשליטה כלל. בחורה לא אומרת לגבר בוא תאנוס אותי. איפה אתה חיי נשמה. אני עברתי את זה על בשארי וכלל לא מתביישת מי שצריך לתבייש זה אנס. וחבל שהעולם שלנו נירא כך. אונס אין לבחורה שליטה היא לא יכולה להחלית עם היא רוצה או לו רוצה. שם אף אחת כבר לא שואל אותה אז על איזה שליטה אתה מדבר. מתוקה קודם תירגעי ,בודאי שאין הכוונה לאונס. בודאי שזה רק בין שני אנשים שיש בינהם הסכמה לביים. זה בעצם מין כוחני פראי מוסכם.אני בכלל לא צוחק על אונס. אך יש לא מעט שעושים ומדברים על פנטזיות נקרא להן כוחניות. שהן הרבה פחות כואבות מסשנים מדיקלים. בגלל זה ציינתי שזה בהסכמה. לא מעט סאביות מדברות במובן שלעשות את זה בכאילו עם השולט שלהן. אני לא המצאתי את הגלגל. את מרחיקה לכת במה שתארת כי יש והיו שרשורים שמדברים על הנושא בצורה המוסכמת. אני גם ציינתי שגם כנשלט הייתי רוצה לחוות את החוויה עם מישהי שאני אוהב או מכיר. אילו הייתי יודע שהפוסט יגרור תגובה כזו לא הייתי פותח ,אפשר לעצור פה והוא לאט לאט יעלם. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני אני מתנצל שפתחתי את הפוסט.
הסיבה לזה שבעבר היה פוסט כזה רק על נשלטות ואני שאלתי במובן הרחב . הנה הקישור: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=20181 |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אמוץ אין לך על מה לבקש סליחה.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
ומה שקשור באונס אותי זה כלל לא מעניין.
מה לעשות שיש אנשים והני אדם חולה נפש. אני לא אשמה. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Re: אמוץ אין לך על מה לבקש סליחה.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני כתב/ה: ומה שקשור באונס אותי זה כלל לא מעניין.
מה לעשות שיש אנשים והני אדם חולה נפש. אני לא אשמה. התכוונתי בני אדם.. שחושבים שלאנוס או לשחק משחק של אונס. זה מצחיק או נותן הורגזמה. אז לא זה כלל לא מצחיק ובתוח שלא אותי.לא בגלל שעברתי אונס בעצמי מאוד קשה לא בגלל זה. בגלל שאנשים האלה הם מסכנים חלשים .שיש להם מחלה מאוד קשה. וחבל שבדמ"ס משתמש בזה לקטע של משחק או שליטה. מי שאונס אין לא רחמים לא לעצמו ולא לאחרים הוא חולה נפש סוטה. |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
האמפרי • 8 באוק׳ 2007
שמים בקשו רחמים.
|
|