צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דו"ח חניה

Anakin
לפני 17 שנים • 17 בנוב׳ 2007

דו"ח חניה

Anakin • 17 בנוב׳ 2007
שלום.

זקוק למעט עזרה, בעצם הרבה בביטול דו"ח חניה בתל אביב.

בדו"ח טעו בצבע המכונית.

האם טעות זו מספיקה לביטול הדו"ח ? ואיך בכלל עושים את זה ?

תודה על העזרה
Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 17 בנוב׳ 2007
Josephin​(לא בעסק) • 17 בנוב׳ 2007
למיטב זכרוני אתה צריך לשלוח העתק של הדוח עם מכתב שבו תרשום את ההשגות שיש לך לגבי הדוח .
אם זה יבוטל בגלל טעות ברישום צבע המכונית, מאוד בספק, אילו המספר היה שגוי ,היה לך סיכוי לבטל את הדוח.
מה שכן, עם מדובר בדוח חניה שלא ניתן לך ביד ואודבק על חלון הרכב ,אם לא תשלם את הקנס המקורי.
כאשר יגיע לך הודעה על כפל קנס , תמיד תוכל לטעון שלא ידוע לך על הדוח היות ולא קיבלת אותו , אז ימירו את כפל הקנס לתשלום המקורי , שוב זה רק דחיה לתשלום הדוח , ויש בזה סיכון מסויים.
שלם בדואר וזהו .
Anakin
לפני 17 שנים • 18 בנוב׳ 2007

תודה

Anakin • 18 בנוב׳ 2007
תודה על ההתיחסות.

עד כמה שידוע לי יש חובה שכל הפרטים במסמך יהיו מדויקים.
האם אמרת מנסיונך האישי, או שאת יודעת כי הסיכוי נמוך בזכות אולי השכלה רלוונטית ?

תודה
Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 18 בנוב׳ 2007
Josephin​(לא בעסק) • 18 בנוב׳ 2007
סיכוי מאוד קלוש שהדוח יבוטל בגלל טעות ברישום צבע הרכב , ידע מקצועי, אין לי רשיון
בבקשה icon_smile.gif
Anakin
לפני 17 שנים • 19 בנוב׳ 2007

:-)

Anakin • 19 בנוב׳ 2007
icon_smile.gif
המפקדת​(לא בעסק)
המפקדת​(לא בעסק) • 19 בנוב׳ 2007
אם היתה שם טעות במספר הרכב, היה לך סיכוי טוב לביטול הדוח.

אתה יכול לנסות לשלוח ערעור לעריית ת"א, יש לך את מספר הפקס שלהם מאחורי הדוח.
רוב הסיכויים שיסרבו לביטול, אבל לא מזיק לנסות...
jem's
jem's • 19 בנוב׳ 2007
אני חושב שזאת עילה לביטול דו"ח אבל
צריך לבדוק מהם הקריטריונים לקבלת הדו"ח ומזה אפשר לגזור איך אפשר לבטל אותו
אם צריך כמה וכמה סימנים מזהיים , את כולם ולא את חלקם , אז יש לך עילה לביטול הדו"ח
אבל אם מספיק סימן זיהוי אחד , אי אפשר לבטל את הדו"ח

לדעתי האישית אם דורשים סימנים מזהים כניראה שצריך אותם
אם היו רוצים רק את מספר הרכב היו דורשים מהפקח לרשום רק את אותו המספר ולא את צבע ואת סוג הרכב

לדעתי שווה לבדוק
never

לדעתי - אל תגיב על הדוח שהונח על השמשה

never • 19 בנוב׳ 2007
אני לא מדברת מתוך ידע מבוסס אבל לדעתי כדאי שלא תגיב כלל לדוח שהוצמד לשמשה אלא שתחכה לדוח בדואר ואז תתהה מולם "איזה דוח?, על מה אתם מדברים? יודעים כמה זמן לא הייתי שם?" ובלה בלה אחרים.

אם תגיב על הדוח שהוצמד לשמשה לא תוכל לטעון שהפקח התבלבל במספר הרכב (שהוא מזהה מספק) אלא שסתם התבלבל בכתיבה, הרי לא הגיוני שהוא מעופף עד כדי כך שגם הצמיד את הדוח לרכב אחר בטעות..

אם יש אפשרות לבטל דוח רק בגלל שיש טעות טכנית, את זה אפשר לבדוק מול הרשויות בעילום שם או בפורומים שעוסקים בזה (הנה אחד בתפוז למרות שמנהל הפורום לא ממש מורגש שם..http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1713)

אני לא מסכימה עם הטענה שאם היתה טעות במספר הרכב המצב היה שונה. באופן דומה לטעות בצבע הרכב, יתכן שטעה בספרה אחת במספר הרישוי וצדק דוקא בצבע..

אגב, למיטב ידיעתי, הדוח הראשון שנשלח בדואר עומד על הסכום המקורי ולא ישר מוכפל.. מסתמך על ההנחה שלא קיבלת את הדוח שהוצמד לשמשה (סה"כ זה לא מקום מוגן)

בהצלחה!
jem's

Re: לדעתי - אל תגיב על הדוח שהונח על השמשה

jem's • 19 בנוב׳ 2007
never כתב/ה:
אני לא מדברת מתוך ידע מבוסס אבל לדעתי כדאי שלא תגיב כלל לדוח שהוצמד לשמשה אלא שתחכה לדוח בדואר ואז תתהה מולם "איזה דוח?, על מה אתם מדברים? יודעים כמה זמן לא הייתי שם?" ובלה בלה אחרים.

אם תגיב על הדוח שהוצמד לשמשה לא תוכל לטעון שהפקח התבלבל במספר הרכב (שהוא מזהה מספק) אלא שסתם התבלבל בכתיבה, הרי לא הגיוני שהוא מעופף עד כדי כך שגם הצמיד את הדוח לרכב אחר בטעות..

אם יש אפשרות לבטל דוח רק בגלל שיש טעות טכנית, את זה אפשר לבדוק מול הרשויות בעילום שם או בפורומים שעוסקים בזה (הנה אחד בתפוז למרות שמנהל הפורום לא ממש מורגש שם..http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1713)

אני לא מסכימה עם הטענה שאם היתה טעות במספר הרכב המצב היה שונה. באופן דומה לטעות בצבע הרכב, יתכן שטעה בספרה אחת במספר הרישוי וצדק דוקא בצבע..

אגב, למיטב ידיעתי, הדוח הראשון שנשלח בדואר עומד על הסכום המקורי ולא ישר מוכפל.. מסתמך על ההנחה שלא קיבלת את הדוח שהוצמד לשמשה (סה"כ זה לא מקום מוגן)

בהצלחה!

הבעיה תהיה אם וכאשר צולמה המכונית . מה שלפי דעתי הם עושים היום , וככזו הוא לא יוכל לטעון לזה שהוא לא היה שם באותו הזמן