מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
הקדשה לשירני המדהימה והמתוקה!
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 22 בינו׳ 2008
איזה כוח יש לבחורה הזו רבאק!!
זה מתחיל מיזה שאת שירני בחורה אינטילגנטית וחכמה מאוד. אפשר לנהל איתך שיחות מגוונות על כל נושא. חוץ מיזה את יפה בטרוף.הגוף שלך מדהים.גם פנים וגם גוף .מבט שלך חזק ומשתק.אי אפשר לשלוט בך .את נשלטת אחרת את לא נשלטת רגילה. את לא סמרטוט את אשה מכובדת .יש לך כשרון לנהל ולתפוס יוזמות . יש לך בטחון גבוה מאוד .לא ראיתי נשלטות אחרות ובכלל גם וניליות עם בטחון אמיתי. כי אצלך זה במעשים ולא בדיבורים.את טובה יש לך אכפתיות לאנשים שלא בהכרח קרובים אלייך. אני גם מבין שבאת לעולם הזה מיתוך פתיחות או סקרנות. את אחת הנשים הכי שפויות שהכרתי.אין לך שריטה בנפש . את מהזרם הבדסמי השפוי שבא ממקום חזק ובריא. אני מקדיש לך שיר .באהבה מימני!! http://www.youtube.com/watch?v=6WPl8DaQYdk |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 23 בינו׳ 2008
יש לי עוד משהו להקדיש לך!
http://www.youtube.com/watch?v=ybXXWIOXRnk |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 23 בינו׳ 2008
אז שירני היא המועדפת החדשה שלך, אמוץ?
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 25 בינו׳ 2008
שירני אני מקדיש לך שיר שכתבתי בעבר מתוקה!
צידה המתוק של בת חווה: בפאתי עיר או כפר יש אישה שנושאת את צלמה ואת דמותה של בת חווה חותם הבריאה מרות ההקרבה לעיתים בתוגה של אכזבה בניה ובנותיה בראש מעיינה ערכם עולה על ערך גופה וערך נפשה תגן בעוז על ילדיה אפילו במחיר של מעטה יסורים עד מוות תשכם להורגו של זה שמבקש את בניה להרוג אם נבצר מימנה לעת הזו לטפל בילדיה לא תחדל בראשה המחשבה אף לא לרגע קט כי פרחיה חשובים יותר מהכל המחשבה שנשגבת אל על מותירה אותה חזקה מאפשרת לה לחזור במהרה לאיתנה צלקת שהותירה אמה שלה,חווה צלקת ההקרבה חותמת שהוטבעה בגופה הרך ובנפשה הגיבורה |
|
שי ר ני |
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
שי ר ני • 25 בינו׳ 2008
דקה אני הולכת להסמיק
ו}}}{{ טנקס מתוק |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 25 בינו׳ 2008
שירני אני אוהב אותך !
לפעמים זה כואב.לעמוד מולך זה בעצם להסתכל על יצירה מושלמת שהטבע יצר. המראה שלך שנשגב למרומים . הניחוח שלך שמתפזר סביב סביב.הטעם המתוק שלך ממש כדבש הדרים טהור. אני אוהב אותך ! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
26 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
26 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2008
שירני לשלטון!!
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
27 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
27 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 בינו׳ 2008
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 29 בינו׳ 2008
אי אפשר שלא להתאהב בך !
המבט שלך הוא חזק .את מסוגלת לקרוא את הבנדם ולחדור לראשו בקלות. יש משפט שמרבים לומר "יופי זה לא הכל" אכן נכון המבט שלך מעבר ליופיו הוא חזק בעל כוח השפעה. את מודעת לכוחך ולא עושה בו שימוש רע .את טובה בלב .את שירני לא מנצלת איש. אף על פי שבכוחך לארגן לעצמך 10 עבדים שינקו את ביתך יקנו לך קניות יסיעו אותך כמלכה אמיתית. את אמיתית .את באת לקהילה מרצונך איך אומרים בסבבה. אין לך מטענים של טראומות אין לך שריטה . זו אחת הסיבות שאת טובה.טוב לך ולכן את טובה לאנשים. את הבחורה הכי שפויה שהכרתי וחכמה עד רמות גבוהות ביותר . את מלאת חוש הומור מבריקה . היה אכפת לך מאותה אשה זקנה שאספה אוכל מהזבל ואת יודעת שירני על מה אני מדבר. את קמת ומיד עזרת לה . זה מעשה של אומץ ויכולת לעזור לזולת. את גיבורה .את תקומי להושיט יד לעזור לחלש מימך. את לא מתנשאת כמו היפות הרעות האלה. אם כל זה שאת נראת מדהים אין פה בכלל מקום להתבלבל את לא שוכחת שיש אנשים שלא נפל מזלם ואם את יכולה את תעזרי בכל כוחך. |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 29 בינו׳ 2008
fucking fuck
|
|