המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
נמאס לספר ולשמוע על המסיבות של הלימיט & אורלי!!!
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 28 ביוני 2008
נמאס לספר ולשמוע על המסיבות של הלימיט & אורלי!!!
נמאס להגיד שהמוסיקה היתה משובחת ושהאווירה היתה מדהימה, נמאס לדווח על האנשים הצבעוניים ועל האווירה המינית המחשמלת, על הסשנים בפליירום ועל אווירת הקנקיות שבמקום. נמאס אבל אין ברירה... אין ברירה כי אתמול היתה מסיבת מומולדת ללימיט. אין ברירה כי הרחבה היתה מוצפת באנשים עליזים שרקדו לעצמם למוות כאילו אין מחר. אין ברירה כי התלבושות היו ססגוניות ומושקעות במיוחד. אין ברירה במיוחד כי אורלי נראתה יפה מתמיד (כהרגלה). אין ברירה כי זכיתי בתחרות התחפושות (מקום ראשון). אין ברירה כי ורוניקהFM גורתי המדהימה זכתה בפרס(במקום השני). אין בריריה כי עכשיו יש לי קולר ושוט חדשים ואיכותים פרי עבודתו של מאסטר אלונזו האחד והיחיד! אפרורו אלונזו, שחגג יומולדת- מזל טוב איש יקר!!! בקיצור, נמאס להגיד לכם תודה צוות מדהיםםםםםםם אבל בכל זאת... תודה תודה תודה! שלכם, המלכהFM וגורתה ורוניקהFM |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
וואלה הייתי שם.
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
קטסטרופה{Adonai} • 28 ביוני 2008
נשבע לכם.
היא צודקת הפמית הזו, כל מילה - סלע. |
|
קים(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
מסכימה עם כל מילה
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
קים(שולטת) • 28 ביוני 2008
היה ערב משובח...
לא שמתי לב שהשעה כ"כ מוקדמת בבוקר (: אורלי!! את מדהימה!!!!! |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Re: וואלה הייתי שם.
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 28 ביוני 2008
קטסטרופה כתב/ה: נשבע לכם.
היא צודקת הפמית הזו, כל מילה - סלע. לפעמים אני מרגישה אותך שאני כותבת קטה..... יש לך הסבר מדעי לכך?! |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 28 ביוני 2008
אין דברים כאלו, מה קרה ? מה השתנה ? מה אתם חושבים את עצמכם ?
לא לא אין דברים כאלו, לאחרי 3 חודשים של מנוחה ארוכה מגיעה למועדון ומה אני רואה ? אתם, כן כולם ... כל כך יפים , עליזים רוקדים ומפזזים, שותים וצוחקים, יושבים ,עם כוסות שמפניה וודקה, בקרדי ועוד ... אני שותה sex on the beach ( המשקה המסחרר והממריץ בהמלצתו של ריפר ) סיגר בפה, קצת מנענעת לצלילי המוזיקה של ענת גלעד התותחית ועל הבמה , כן בשבילי במיוחד סשן שחירמן הטריף לי ת'צורה , הכניס אותי לזון מטורף והבחור שחום עם ישבנו החשוף בחוטיני בא לי ממש טוב ... זרמתי , השתחררתי, היה לי טוב , היה לי כיף כי מזמן לא נהנתי כך ... כמה יחס גרררררררררררררררררררררררר ... חיבוקים ונשיקות גררררררררררררררר ... אורלי אחרי sex on the beach וודקה עם רד בול השמפניה שלך ממש באה לי טוב הרגע התעוררתי ועדיין לא יכולה להתאושש ואף לזכור את כל השמות של אנשים המיוחדים והאהובים שלא ראיתי זמן רב. וואו ... אי יאי יאי כל הסשנים על הבמה מיאו מיאו ... גיריתם וחירמנתם לי ת'צורה בטרוף , אני אוהבת לראותכם , ריפר אוהבת אותך איש , רונה מקסימה וסקסית, 009 השובב , אינך משתנה ורק משתבח עם השנים JUE את מיוחדת וכל הנשלטים הנהדרים שלכם. המלכה קרן, ניקי 666 ועבדי MJ חברתכם נעמה לי עד מאוד ועוד הרבה הרבה אנשים , תחסכו ממני להזכיר את כל השמות ותסלחו לי כי אני עוד בסטלה תודה מיוחדת לאחת והיחידה הגדולה מכולם - האלילה אורלי , זה היה ערב בלתי נשכח ! מי שלא בא הפסיד וכן ירבו ! |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
סבבה
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 28 ביוני 2008
באמת.
אבל אתם לא יכולים להסתפק בפוסט אחד של שיבוחים?... |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Re: סבבה
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
קטסטרופה{Adonai} • 28 ביוני 2008
עלומה כתב/ה: באמת.
אבל אתם לא יכולים להסתפק בפוסט אחד של שיבוחים?... מה זה שיבוחים? ובכלל, למה את לא פותחת פוסט שיבוחים עלי? חצופה. |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
Re: סבבה
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 28 ביוני 2008
קטסטרופה כתב/ה: עלומה כתב/ה: באמת.
אבל אתם לא יכולים להסתפק בפוסט אחד של שיבוחים?... מה זה שיבוחים? ובכלל, למה את לא פותחת פוסט שיבוחים עלי? חצופה. אני אגיד לך למה. ניסיתי להגיד לך שלום אתמול, אבל יש סביבך מלא אנשים, אז אני בטוחה שכבר יפתחו לך פוסט ולא אצטרך להתאמץ. אם זה היית אתה, איך אפשר לזהות בתאורה שכזאת... |
|
מאותגר |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
מאותגר • 28 ביוני 2008
היה כיף. שמחתי שהצלחתי להגיע אחרי היעדרות ארוכה. היה שווה להגיע.
תודה למארגנים המדהימים ואמן שהמסיבות רק ימשיכו להתעלות ולהשתבח |
|
NUMB |
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
28 ביוני 2008
NUMB • 28 ביוני 2008
מעולה
מסיבה מעולה אנשים יפים מוזיקה מוצלחת שאפו! |
|