מסושן עונג |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
שלוסר והאמא השולטת
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
מסושן עונג • 11 בדצמ׳ 2008
ראיתם את זה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637009,00.html למרות שמדובר באדם חשוך שרק מחפש כותרת (ובמקרה הזה גם הצליח להשיג), לא יכולתי להתעלם מדבריו אני לא יודע מה לגבי הומו, אבל זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את הדעה שילד שרואה אמא דומיננטית (דווקא אחת שלא הצליחה לתעל תכונה זו לכיוון הבדסמ, אם אפשר בכלל לדבר במונחים כאלה) יהפוך לאישזהו סוג של סאב... מצד שני, אם העובדה נכונה סטטיסטית, אולי זה פשוט מכיוון שהילד ירש את תכונות האבא, שיש סבירות גבוהה שהוא סאב בעצמו... |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
11 בדצמ׳ 2008
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
לא יודע אם יש לזה קשר, זה נשמע כאילו כזה הגיוני אבל ראוי להיזהר ממלכודות היגיון שכאלו שלרוב מוכיחות את עצמן כלא הגיוניות.
אם זה עוזר אני יכול להעיד על עצמי שדווקא באתי מבית שבו האב היה דומיננטי יותר... נ.ב כתבה משעשעת תמיד תהיתי מי מאחורי כל הגרפיטי הזה |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Re: שלוסר והאמא השולטת
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 12 בדצמ׳ 2008
מסושן עונג כתב/ה: ראיתם את זה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637009,00.html למרות שמדובר באדם חשוך שרק מחפש כותרת (ובמקרה הזה גם הצליח להשיג), לא יכולתי להתעלם מדבריו אני לא יודע מה לגבי הומו, אבל זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את הדעה שילד שרואה אמא דומיננטית (דווקא אחת שלא הצליחה לתעל תכונה זו לכיוון הבדסמ, אם אפשר בכלל לדבר במונחים כאלה) יהפוך לאישזהו סוג של סאב... מצד שני, אם העובדה נכונה סטטיסטית, אולי זה פשוט מכיוון שהילד ירש את תכונות האבא, שיש סבירות גבוהה שהוא סאב בעצמו... כשהוא יפסיק להסתכל למטה בתשדירים שלו - אולי וגם אז רק אולי אקשיב למה שיש לו לומר |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Morticia • 12 בדצמ׳ 2008
חבל שאלו הם הדברים
ואני המואשמת בהיותי פמינסטית יכולה להיות דוברת מכובדת יותר בשם האגודה לזכויות הגבר. כמובן שאני לא זה ולא זו סתם אישה המכירה בנשיותה ולא שוכחת את חשיבות הגבר בנושאים כמו למשל... משפחה צריכים להמציא מילה מקבילה לסירוס כי זה מה שנשמע לי שהוא עושה לנשים והומוסקסואליות לפעמים נמצאת בגנים למה לחפש אשמים? שבת שלום והמשך יום נעים |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Morticia • 12 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה: אם זה עוזר אני יכול להעיד על עצמי שדווקא באתי מבית שבו האב היה דומיננטי יותר... אגב, אני מוצאת בזה הגיון מסוים באותה המידה ילד לאם כנועה יכול לקחת את הצד שלה ולגדול אחרת מאביו ואולי עם כל הכבוד להורים אנחנו אינידיבידואלים ויש כל מיני אנשים והסברים... למה לחפש אשמים? |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Tame • 12 בדצמ׳ 2008
כן, ברור שבהבאת דוגמה נגדית ניסיתי להראות שהכל אפשרי וחבל סתם להלביש נטייה מינית על אופן גידול הילדים במשפחה או על אופיים של ההורים. פתאום כולם מאוד פרויידיאנים כשהם לא יודעים להסביר משהו...
|
|
מסושן עונג |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
מסושן עונג • 12 בדצמ׳ 2008
Morticia כתב/ה: Tame כתב/ה: אם זה עוזר אני יכול להעיד על עצמי שדווקא באתי מבית שבו האב היה דומיננטי יותר... אגב, אני מוצאת בזה הגיון מסוים באותה המידה ילד לאם כנועה יכול לקחת את הצד שלה ולגדול אחרת מאביו ואולי עם כל הכבוד להורים אנחנו אינידיבידואלים ויש כל מיני אנשים והסברים... למה לחפש אשמים? תמיד סיקרן אותי לדעת אם אנחנו נולדים סאבים/דומים או מתעצבים ככה במהלך חיינו. זה מעניין, כי לגבי הומוסקסואלים יש כמה כאלה שקשה לי להאמין שזה לא טבוע בהם גנטית, בעוד שלגבי המשיכה לבדסמ קשה לי להכריע אפילו לגבי עצמי... |
|
מסושן עונג |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
מסושן עונג • 12 בדצמ׳ 2008
Blondie the good כתב/ה: כשהוא יפסיק להסתכל למטה בתשדירים שלו - אולי וגם אז רק אולי אקשיב למה שיש לו לומר זה מה שמפריע לך בבן אדם ההזוי הזה?!?! בדיוק היום נזכרתי שהוא קרא בתשדירים להקמת ועדה לחקירת ה"קונספירציה" ברצח רבין "כי רק כך נצליח להעיף את האליטה השמאלנית-פמיניסטית מהשלטון אחת ולתמיד..." |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Blondie the good(מתחלף) • 12 בדצמ׳ 2008
מסושן עונג כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: כשהוא יפסיק להסתכל למטה בתשדירים שלו - אולי וגם אז רק אולי אקשיב למה שיש לו לומר זה מה שמפריע לך בבן אדם ההזוי הזה?!?! בדיוק היום נזכרתי שהוא קרא בתשדירים להקמת ועדה לחקירת ה"קונספירציה" ברצח רבין "כי רק כך נצליח להעיף את האליטה השמאלנית-פמיניסטית מהשלטון אחת ולתמיד..." אוי נכון! גם אני נזכרתי בזה עכשיו. הפמינסטיות הארורות האלו רצחו את רבין! עכשיו אני מתלבט למי להצביע - לשלוסר או למרזל http://uk.youtube.com/watch?v=YyP9PxYYHt0&feature=related לפחות את התשדיר שלו מצאתי |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
12 בדצמ׳ 2008
Morticia • 12 בדצמ׳ 2008
בקיצור, סתם בנאדם ממורמר ואכול שנאה עצמית.
Another one bites the dust... יופי שולה |
|