Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
1 בינו׳ 2009
מוות כתאונת חניקה והתאבדות של החונק
לפני 15 שנים •
1 בינו׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 1 בינו׳ 2009
אדם מברידג'פורט, פנסילבניה, שחברתו מתה כתוצאה מתאונת חניקה (לפי מסקנת חוקר מקרי המוות) התאבד.
לסיפור המלא - http://www.timesherald.com/articles/2008/12/30/news/doc4959bb15d40b1307881298.txt ג'יי וייסמן כותב, בתשובה לשאלה בנושא באתר FetLife: ...
I'm actually currently in Philadelphia and I can tell you that the local community is shocked and grieving over the very sad incident referred to in the link above. From what I can gather, the deceased were local people who were known and liked. It's a major blow and a tragic loss. ... |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
ועוד מקרה
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Bent • 12 בספט׳ 2011
הפרטים לא ברורים, המוות ברור לחלוטין.
משחק חניקה בחבל נוסף הסתיים במוות. http://au.news.yahoo.com/thewest/a/-/world/10235267/italian-student-killed-in-sex-game-gone-wrong/ נ.ב. מפורסם למען המודעות וללא שיפוט לחלוטין. |
|
Red Leaf |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Red Leaf • 12 בספט׳ 2011
מה הפלא, גם סמים וגם אקסטרים - זה לא מפתיע שזה נגמר ככה.
אם כבר משחקים בחניקה, ובמיוחד עם חבל(כשהקשר/לולאה) צריך להיות רחוקים מהגוף במידה מספקת, והלחץ שצריך להיות להיות מופעל על הצוואר צריך להיות מאוד נמוך. שלא לדבר על רמת הרגישות,עדינות ופיכחות הדרושה למשחקים כאלה. אי אפשר לשחק ממש בקצה ולהתפלא שדברים מסוג זה קורים. חניקה עם חבל זה אקט מאוד מסוכן ושקל מאוד לשגות בו, ולמזלם של רבים, עד כמה שידוע לי, המידע לא כל כך זמין או נגיש. על אחת כמה וכמה בשילוב עם חומרים נרקוטיים, וסמים בפרט. בדסמ וסמים לא הולכים ביחד - וזו עוד דוגמא שמאוששת את מה שרבים טוענים. |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Mary Jane • 12 בספט׳ 2011
Red Leaf כתב/ה: ...
בדסמ וסמים לא הולכים ביחד - וזו עוד דוגמא שמאוששת את מה שרבים טוענים. תלוי בסוג הסם ובהשפעתו על המשתמש, וכן בטיב הפעילות הבדסמ. בפעילות אקסטרימית או כזו המערבת סכנת חיים ודאי שיש להיות פיכח, אך רוב הפעילויות אינן כאלו. נראה לי שמבין הסמים הפופולרים צריכת קנאביס, אלכוהול וקוקאין באופן מדוד ומידתי לסיטואציה אינה מסוכנת, בייחוד אם מדובר באדם שמורגל בכך. אך כאמור הדבר תלוי בנסיבות. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
nomorenomore • 12 בספט׳ 2011
טוב, סמים לא הולך טוב עם שום דבר, לא ?
|
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Mary Jane • 12 בספט׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: טוב, סמים לא הולך טוב עם שום דבר, לא ?
זה כבר עניין של גישה לחיים : ) |
|
Grey / Green |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
Grey / Green • 12 בספט׳ 2011
הם הולכים יופי עם תקליט של פינק פלויד וזיונים, למשל.
|
|
דון דרישות גבוהות |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
כל
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
דון דרישות גבוהות • 12 בספט׳ 2011
הכבוד!!!
אם מדובר באנשים כ"כ טיפשים, כל הכבוד שעד היום הם נשארו בחיים! הטיפשות הורגת, אבל כנראה לא כ"כ מהר |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 12 בספט׳ 2011
מעתיקה לפה תגובה ישנה שלי משרשור נוסף של הזהרה על חניקות נמאס לי לכתוב את אותם הדברים בכל פעם שהנושא עולה http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=319229 "איכשהו חניקה הפכה להיות ה"ענת קם" של הבדס"מ. יש המון מאמרים על כמה חניקה מסוכנת והם נורא מפחידים, באמת. אבל, חניקה כשעושים אותה בטוח - מהנה, מגרה וגורמת לריגוש ששום דבר אחר לא גורם. היתה לי שיחה ארוכה עם נרולוג (אחרי שחנקתי אותו) שהסביר לי שזה באמת מסוכן אבל לאורך זמן ובתנאים מסויימים. להוציא מאמר שמשהו מסוכן נורא פשוט, תחפשו מאמרים על ריטלין, או אפילו על נהיגה באופנוע. מכירה את התאוריות, מכירה את כל המנופפים בדגל ו עדיין חונקת, המון שנים. מכירה אנשים שחונקים גם המון שנים. וחוץ ממאמרים מאיימים פה לא נתקלתי מעולם בתאונת חניקות. לאומת זאת נזקים מסוגים אחרים יש פה הרבה. הנזק היחיד שנגרם לי מחניקות זה שנשברה לי ציפורן במהלכה. " |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בספט׳ 2011
שלגי • 12 בספט׳ 2011
בטי בום כתב/ה: מעתיקה לפה תגובה ישנה שלי משרשור נוסף של הזהרה על חניקות נמאס לי לכתוב את אותם הדברים בכל פעם שהנושא עולה http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=319229 "איכשהו חניקה הפכה להיות ה"ענת קם" של הבדס"מ. יש המון מאמרים על כמה חניקה מסוכנת והם נורא מפחידים, באמת. אבל, חניקה כשעושים אותה בטוח - מהנה, מגרה וגורמת לריגוש ששום דבר אחר לא גורם. היתה לי שיחה ארוכה עם נרולוג (אחרי שחנקתי אותו) שהסביר לי שזה באמת מסוכן אבל לאורך זמן ובתנאים מסויימים. להוציא מאמר שמשהו מסוכן נורא פשוט, תחפשו מאמרים על ריטלין, או אפילו על נהיגה באופנוע. מכירה את התאוריות, מכירה את כל המנופפים בדגל ו עדיין חונקת, המון שנים. מכירה אנשים שחונקים גם המון שנים. וחוץ ממאמרים מאיימים פה לא נתקלתי מעולם בתאונת חניקות. לאומת זאת נזקים מסוגים אחרים יש פה הרבה. הנזק היחיד שנגרם לי מחניקות זה שנשברה לי ציפורן במהלכה. " אני איתך מותק! אוהל מחאה, מישהו? |
|