Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
מזל טוב prince of dream, אדון מדהים שלי!
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 3 במרץ 2009
יום הולדת שמח אדון אהוב שלי!
אני מאחלת לך בכל לבי שתהיה מאושר כי זה העיקר בחיים שתהיה בריא ושתשמור על עצמך כפי שאתה עושה כל יום שתהיה עשיר אך לעולם אל תשכח מי אתה שתגשים את המשאלות והחלומות שלך אך שתמיד יהיה לך למה לשאוף שהדרך שלך תהיה קלה ומהנה אך מלווה באתגרים שתצליח בכל דבר שתעשה אך שזה לא יהיה יותר מידי קל כדי שתוכל להנות מההצלחה והכי חשוב אדון מדהים שלי, שתמשיך להיות מי אתה כי אין אדם שהוא יותר טוב, חכם, מקסים, חתיך, יפה, מתוחכם, נסיך, אצילי, שנון, מצחיק ושולט ממך עבורי ותמיד תזכור שאני אוהבת אותך המון וסוגדת לך תמיד אז אדון שלי, תהנה היום, תשמח היום ותנצל את היום הזה כפי שאתה מנסה לנצל כל יום בחייך שולחת חיבוקים, נשיקות, ליקוקים וירידה על הברכיים עם נשיקה על היד אוהבת אותך ורק אותך סוגדת לך ורק לך נכנעת לך ורק לך מעריצה אותך ורק אותך, בלו- וייס, שלך ורק שלך! |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 3 במרץ 2009
מזלטוב!
|
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
חחח
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Homelander(שולט) • 3 במרץ 2009
תודה רבה בלו-וייס יקרה על הברכה היפה שהספקת כבר לפזר
ותודה לך מור, הזריזה על המקלדת |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Tobias(אחר) • 3 במרץ 2009
מזל טוב גבר גבר
שתמיד תגלגל פגיעה קריטית שכל יום יהיה פורים שתפגוש ערפד אמיתי(מהסוג הנחמד) שהחרב שלך תהיה עם הפלוס הכי גדול(ונגד דרקונים!) שבאפי תתחתן עם רוקי ותהיה הצגה כפולה של ערפדים בביריות. ושתהיה לך שנה מוצלחת ונהדרת מכל הבחינות }{ |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
חחח,
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
אהבתי
מלבד שדחפת לי שם את רוקי בכל הסיפור... ידידי הטוב, אני לא רוצה ערפדים בביריות באיזה מופע, אני רוצה ערפדיות בביריות, זה צריך להיות מראה יפה באיזה מופע (וכאן הדגש). ואני לא מאמין בערפדים מהסוג הנחמד ככה זה, גזען אני. תודה אחי! |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Re: חחח,
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
נוריתE • 3 במרץ 2009
princeOFdream כתב/ה: אהבתי
מלבד שדחפת לי שם את רוקי בכל הסיפור... ידידי הטוב, אני לא רוצה ערפדים בביריות באיזה מופע, אני רוצה ערפדיות בביריות, זה צריך להיות מראה יפה באיזה מופע (וכאן הדגש). ואני לא מאמין בערפדים מהסוג הנחמד ככה זה, גזען אני. תודה אחי! (היצצתי, אבל...אם כבר ) מזל טוב איש May all of your wishes will come true |
|
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
מיאו!
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
"שבאפי תתחתן עם רוקי ותהיה הצגה כפולה של ערפדים בביריות"
אחחחחחחחחח אנשים פשוט לא מבינים.... באפי שייכת לספייק!!!!!! כמה שאני אוהבת את רוקי, אין על ספייק! אלוהים, בא לי שוב מופע של חלום ליל קייץ שמשלב באפי ורוקי בכנס של עולמות.... ולגבי ערפדיות בביריות... הממ... מה מעניין בערפדיות עם ביריות??? |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Re: חחח,
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Buttercup כתב/ה: princeOFdream כתב/ה: אהבתי
מלבד שדחפת לי שם את רוקי בכל הסיפור... ידידי הטוב, אני לא רוצה ערפדים בביריות באיזה מופע, אני רוצה ערפדיות בביריות, זה צריך להיות מראה יפה באיזה מופע (וכאן הדגש). ואני לא מאמין בערפדים מהסוג הנחמד ככה זה, גזען אני. תודה אחי! (היצצתי, אבל...אם כבר ) מזל טוב איש May all of your wishes will come true THANKS אחלה תמונה! וערפדיות בביריות... את יודעת מה מעניין בהן. אפילו הצעת לקנות לי אחת שנוכל לשים בכלוב כסף. |
|
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
הממ....
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
לא יודעת... מופע של ערפדיות בביריות לא עושה לי את זה....
אבל אכן הצעתי לקנות לך אחת שתעשה לך מופע פרטי בנוגע לכלוב של כסף- רעיון שלך! אני מרחמת על המסכנה... כסף... כואב... לא חבל? |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
Re: הממ....
לפני 15 שנים •
3 במרץ 2009
בלו וייס כתב/ה: לא יודעת... מופע של ערפדיות בביריות לא עושה לי את זה....
אבל אכן הצעתי לקנות לך אחת שתעשה לך מופע פרטי בנוגע לכלוב של כסף- רעיון שלך! אני מרחמת על המסכנה... כסף... כואב... לא חבל? כאב זה כל הקסם. אבל לפני שזה יהפוך לנושא בלייד והסטיות שלו; נסיים את הדיון הזה כאן. |
|