Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
LOU REED - BERLIN
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
Dunbar{Supreme93} • 28 ביוני 2009
LOU REED - BERLIN
CAROLINE SAYS I Caroline says that Im just a toy She wants a man, not just a boy Oh, caroline says, ooohhh, caroline says Caroline says she cant help but be mean Or cruel, or oh so it seems Oh, caroline says, caroline says She say she doesnt want a man who leans Still she is my germanic - - queen Yeah, shes my queen The things she does, the things she says People shouldnt treat others that way But at first I thought I could take it all Just like poison in a vial Hey, she was often very vile But of course, I thought I could take it all Caroline says that Im not a man So shell go get it catch as catch can Oh, caroline says, yeah, caroline says Caroline says moments in time Cant continue to be only mine Oh, caroline says, yeah, caroline says She treats me like I am a fool But to me shes still a german - - queen, ooohhh, shes my - - queen, ya ... Queen, hey baby, shes my queen CAROLINE SAYS II Caroline says As she gets up off the floor Why is it that you beat me It isnt any fun Caroline says As she makes up her eyes You ought to learn more about yourself Think more than just i But shes not afraid to die All her friends call her alaska When she takes speed, they laugh and ask her What is in her mind What is in her mind Caroline says As she gets up from the floor You can hit me all you want to But I dont love you anymore Caroline says While biting her lip Life is meant to be more than this And this is a bum trip But shes not afraid to die All her friends call her alaska When she takes speed, they laugh and ask her What is in her mind What is in her mind She put her fist through the window pane It was such a funny feeling Its so cold in alaska Its so cold in alaska Its so cold in alaska |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 28 ביוני 2009
ברלין ללא ספק אחד מהאלבומים המושלמים, הכואבים, הציניים, והמקוריים בתולדות הרוק.
קראתי איפשהו לא מזמן שכשהוא יצא הוא נתקל בדווקא בביקורות פושרות עד צוננות. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
גם אני קראתי את זה, לקח 10 שנים עד שהתחילו להעריך.
כל האלבום הוא סיפור סאדו-מאזוכיסטי כאוב, עצוב וטראגי בין זוג נשוי. לו ריד הכיר טוב את העולם הזה. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
אנדרפוט • 28 ביוני 2009
צ'רנוחה, לפחות תתרגם יא עצלן. מה עכשיו לקרוא אנגלית באמצע הלילה.
אלבום מעולה, אחד ההכי טובים שלו אני שמעתי אותו מיד אהבתי אותו, לא יודע למה לקח לעולם 10 שנים. לפי מה ששמעתי ללו ריד היתה חברה רייצ'ל שממש ממש התעללה בו קשות, פיזית נפשית ובדסמית. רייצ'ל היתה בלונדינית מדהימה סקסית ומפתה, וחוץ מזה היא גם היתה גבר. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
28 ביוני 2009
כן, הקטע עם הגבר עשה גם לי טרן אוף
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
Morticia • 29 ביוני 2009
זה מה שנקרא A Real Queen
אלבום מעולה, חולה על לו ריד, ונוס צודק בשימוש במילה ציניות - יש בו הרבה ציניות וכאב... ויופי... וקסם... ובעולמנו המופלא אני דווקא לא מאוד מתפלאת שלקח שנים כדי להעריכו כראוי זה קורה הרבה עם הדברים הכי טובים... תודה על הציטוט |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
אנדרפוט • 29 ביוני 2009
אגב, מעניין שיש באלבום עוד שיר על קרוליין שבו דווקא היא אישה מוכה, גם השיר הזה מתחיל עם קרוליין אומרת. אני לא שומע אפילו גרם ציניות באלבום הזה, רק כנות רגישה ופגיעה. פופ איכותי ביותר.
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 29 ביוני 2009
אנדרפוט כתב/ה: אגב, מעניין שיש באלבום עוד שיר על קרוליין שבו דווקא היא אישה מוכה, גם השיר הזה מתחיל עם קרוליין אומרת. אני לא שומע אפילו גרם ציניות באלבום הזה, רק כנות רגישה ופגיעה. פופ איכותי ביותר.
הוא העתיק את שני השירים.... וואי, באמת לא היה לך כוח לקרוא אנגלית באמצע הלילה, אה? לגבי הציניות (או הסרקאזם) אני יכול להביא מאה דוגמאות, אבל אסתפק באחת. בשורות האחרונות של "קרוליין אומרת 2" הוא מתאר איך היא "מעבירה את אגרופה דרך אדן החלון" , ושזו היתה תחושה מצחיקה/מוזרה, ומילותיו מעוטרות בשורה של פעמוני רוח קיטצ'יים. |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
29 ביוני 2009
electro-z • 29 ביוני 2009
אחד האלבומים המבריקים בכל הזמנים
ובהחלט פסגת יצירה של לו ריד תמיד מביא דמעות לעינים גם אם אינך יודע מדוע |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
30 ביוני 2009
אנדרפוט • 30 ביוני 2009
ממש בעסה, אמן כל כך מסוכסך עם עצמו, אלבום כל כך מחוספס תובעני ובועט - זוכה פה לשרשור של הסכמה מקיר לקיר, כאילו מדובר באיזה מייקל ג'קסון מזורגג., כואב הלב שאין פה שום מאום מסערת הרגש של ריד והאלבום הזה.
אני גם בדמעות כשאני שומע את ברלין, בגלל שהוא כל כך יפה שאני פשוט מתבעס שלא אני כתבתי אותו. |
|