Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
מנטרות
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
Gentlewhip(שולט) • 3 ביולי 2009
כתבתי בבלוג שלי מנטרה שראויה לנשלטת לדעתי:
ככל שאני סופגת כאב מאדוני גופי מתחסן ואני מתקרבת יותר לעבר מטרתי: הכניעה המוחלטת ככל שגופי סופג כאב נשמתי מייחלת לאדוני לאהוב לשרת להתמסר לציית אני נכנעת לכאב בהנאה ובסיפוק אני מתמסרת לאדוני בגופי ונשמתי הוראות:לשנן מנטרות אלה כל יום כ 30 פעמים מה דעתכן?? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 3 ביולי 2009
P: זה אומר במהלך סשן?...
|
|
חור מלא משמעות |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
חור מלא משמעות • 3 ביולי 2009
כתבת את הדבר בבלוג, לא?
מדוע הרגשת צריך לפרסם את "המנורה" בפורום אחרי הפרסום הפרטי? יש לי מנטרה לא קשורה לעניין , סתם "מנטרה שעברה לי בראש - "יש אנשים רודפי פרסום" |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 3 ביולי 2009
מממ... אני לא מחזיקה מכאב במיוחד. חושבת שיש משהו קל בכאב. נכון שניתן לספוג כאב מתוך התמסרות, אבל זו לא מהות ההתמסרות, לדעתי. מהות ההתמסרות היא לא בסשן, כי אם יום- יום, שעה- שעה, וזה הרבה יותר קשה.
כמובן- דיברתי כאן על כאב פיזי, במהלך סשן. מקווה שהבנתי נכון. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 ביולי 2009
נשמע כמו משהו ש"שולט" היה כותב.
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 ביולי 2009
חור מלא משמעות כתב/ה: כתבת את הדבר בבלוג, לא?
מדוע הרגשת צריך לפרסם את "המנורה" בפורום אחרי הפרסום הפרטי? יש לי מנטרה לא קשורה לעניין , סתם "מנטרה שעברה לי בראש - "יש אנשים רודפי פרסום" אני באופן אישי לא חסידת שיטת "שמור את זה לבלוג". הבלוג הוא המקום לכתוב ככל העולה על רוחך. הפורום הוא המקום לפנות לציבור בנושא הנראה לך מעניין ולבקש תגובות / להגיש רעיון שלדעתך יהיה מעניין לדון בו לעיני "כל". אם מישהו חושב שדבר מה שהוא כתב מתאים לשניהם, אין סיבה לא לפרסמו בשניהם. |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
Gentlewhip(שולט) • 3 ביולי 2009
חור מלא משמעות כתב/ה: כתבת את הדבר בבלוג, לא?
מדוע הרגשת צריך לפרסם את "המנורה" בפורום אחרי הפרסום הפרטי? יש לי מנטרה לא קשורה לעניין , סתם "מנטרה שעברה לי בראש - "יש אנשים רודפי פרסום" אכן חור ללא משמעות כתבתי כדי שמי שלא ראתה זאת בבלוג אולי תרצה להביע דעתה |
|
האזוקים |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
האזוקים • 3 ביולי 2009
amy כתב/ה: מממ... אני לא מחזיקה מכאב במיוחד. חושבת שיש משהו קל בכאב. נכון שניתן לספוג כאב מתוך התמסרות, אבל זו לא מהות ההתמסרות, לדעתי. מהות ההתמסרות היא לא בסשן, כי אם יום- יום, שעה- שעה, וזה הרבה יותר קשה.
כמובן- דיברתי כאן על כאב פיזי, במהלך סשן. מקווה שהבנתי נכון. מסכימה איתך |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
נוריתE • 3 ביולי 2009
אזוקה כתב/ה: amy כתב/ה: מממ... אני לא מחזיקה מכאב במיוחד. חושבת שיש משהו קל בכאב. נכון שניתן לספוג כאב מתוך התמסרות, אבל זו לא מהות ההתמסרות, לדעתי. מהות ההתמסרות היא לא בסשן, כי אם יום- יום, שעה- שעה, וזה הרבה יותר קשה.
כמובן- דיברתי כאן על כאב פיזי, במהלך סשן. מקווה שהבנתי נכון. מסכימה איתך בנות בכללי אני מסכימה איתכן אבל האמת כשתרגישו כאב אמיתי מה הוא אתן כבר "תחזקנה" קצת יותר לגבי המשמעות שלו בתהליך ההתמסרות כולו. |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
Re: מנטרות
לפני 15 שנים •
3 ביולי 2009
נוריתE • 3 ביולי 2009
Gentlewihp כתב/ה: כתבתי בבלוג שלי מנטרה שראויה לנשלטת לדעתי:
ככל שאני סופגת כאב מאדוני גופי מתחסן ואני מתקרבת יותר לעבר מטרתי: הכניעה המוחלטת ככל שגופי סופג כאב נשמתי מייחלת לאדוני לאהוב לשרת להתמסר לציית אני נכנעת לכאב בהנאה ובסיפוק אני מתמסרת לאדוני בגופי ונשמתי הוראות:לשנן מנטרות אלה כל יום כ 30 פעמים מה דעתכן?? ולך שוטעדין הגוף לא אמור להתחסן ,במקסימום סף הכאב עולה או שסף הנשיאה עולה ואז הגוף "דורש" יותר ויותר כאב בכדי לקבל את האנדורפינים שלו. מעבר לזה.. נשיאת הכאב העולה וגובר ממש לא באה בהתאמה לסף ההתמסרות העולה או שלא ההתמסרות באה מהנפש לא מהגוף נשיאת הכאב היא רק עוד דרך אחת מדרכים רבות להראות ולתת,התמסרות וכניעה וכבר אמרו חכמים ממני ללב הבט ואל תפן ליצר... |
|