סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דומיננטית רכה

pik
pik
לפני 15 שנים • 30 ביולי 2009

דומיננטית רכה

pik • 30 ביולי 2009
כן, זה בלי סתירה. רוצה דומיננטית שיודעת לקבל הערצת גופה כולל כל השירות, שתעשה זאת בהתמסרות ובסבלנות ותתענג על היותה נערצת ומלוקקת.
ובחלומי את נשכבת על המיטה בםיסוק רגליים וידיים וזזה רק להביע תענוג, נותנת את עצמך למשרת התענוגות שלך. אני ממלא את רצונותיך בהכנעה וניגש בלשוני לאן שמבטך מוביל את לשוני ומזדרז לרצות ולענג אותך ביסודיות.
מה רע ?
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 30 ביולי 2009
ציטוט: בקיצור אתה מחפש זיון!

בניגוד לכל השאר, שסקס ממש לא מעניין אותם. icon_rolleyes.gif
בלוסום​(לא בעסק)

Re: דומיננטית רכה

בלוסום​(לא בעסק) • 30 ביולי 2009
pik כתב/ה:
כן, זה בלי סתירה. רוצה דומיננטית שיודעת לקבל הערצת גופה כולל כל השירות, שתעשה זאת בהתמסרות ובסבלנות ותתענג על היותה נערצת ומלוקקת.
ובחלומי את נשכבת על המיטה בםיסוק רגליים וידיים וזזה רק להביע תענוג, נותנת את עצמך למשרת התענוגות שלך. אני ממלא את רצונותיך בהכנעה וניגש בלשוני לאן שמבטך מוביל את לשוני ומזדרז לרצות ולענג אותך ביסודיות.
מה רע ?

שטעית קצת בפורום - לך לבנות על הבנים...
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

pik כתב/ה:
מה רע ?

שום דבר! נשמע אחלה.

אגב, סתם שאלה, אם מגרד לה האף, מותר לה להזיז את היד בשביל לגרד? אני לא בטוחה אם זה נחשב בתור תענוג.
נולי
לפני 15 שנים • 31 ביולי 2009

נולי • 31 ביולי 2009
חתולונת1607 כתב/ה:
pik כתב/ה:
מה רע ?

לא לא. הוא מחפש דומיננטית ממושמעת. אז כאן זה הפורום לממושמעות, או שיחפש מלכה בתשלום.
הרי הוא דורש ממנה התמסרות,.קובע את ההתנוחה, אוסר עליה לנוע, הוא דורש שתתן את עצמה, הוא מדמין לו את רצונותיה על פי תנועת עיניה ועל כן הוא בפורום הנכון לגמרי.
Beta Male
Beta Male • 31 ביולי 2009
לא הבנתי כלום ממה שהולך פה
איפה הדומיננטיות או הסאבמיסיביות שלה? זהבאמת נראה כמו סקס די רגיל בימינו
חוץ מזה יפה אמרה נולי
גוליבר​(שולט)

גוליבר​(שולט) • 31 ביולי 2009
נולי כתב/ה:
חתולונת1607 כתב/ה:
pik כתב/ה:
מה רע ?

לא לא. הוא מחפש דומיננטית ממושמעת. אז כאן זה הפורום לממושמעות, או שיחפש מלכה בתשלום.
הרי הוא דורש ממנה התמסרות,.קובע את ההתנוחה, אוסר עליה לנוע, הוא דורש שתתן את עצמה, הוא מדמין לו את רצונותיה על פי תנועת עיניה ועל כן הוא בפורום הנכון לגמרי.

כן, נמאסו כבר כל הנשלטים שרוצים כל מיני דברים מהשולטות שלהם. מה זה, למשל, "בחלומי"? אתה נשלט! ממתי יש לך זכות לחלומות? מה זה "לא לזוז"? אולי היום דווקא כן בא לה לזוז? אולי היום לא בא לה שתלקק אותה? אולי היום בא לה דווקא ללקק אותך? ומה זה בדיוק "רוצה דומיננטית"? אולי לא בא לה להיות דומיננטית? אולי היא דווקא רוצה להישלט? אתה תקבע לה אם להיות דומיננטית או לא? ולמה "דומיננטית" ולא "דומיננטי", בעצם? אולי בא לה בכלל להיות גבר רומנטי, שרמנטי, צולע ויגע בן 72? אתה תקבע לה מי היא תהיה?

גועל נפש.
עינבר
לפני 15 שנים • 1 באוג׳ 2009

מובן ששום דבר לא רע בפנטזיה או רצון

עינבר • 1 באוג׳ 2009
שמתי לב שהיה מי שמיהר לכתוב שרצון שלך לא מספיק סוטה או לא עונה לכללי הBDSM הישראלי
והרי לא ברור בכלל האם מדובר בשליטה נשית או גברית או שאולי אין כאן מספיק BDSM בכלל.

למרות זאת אני מאמינה שהם יסכימו איתי שזה אחלה שיש לך פנטזיה יפה שכזאת,
וזה בכלל לא רע, שליטה או לא שליטה, ונהדר אם תמצא פרטנרית להגשמה ונחמד גם אם לא.