SUB D(נשלט) |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
האם כדי להיות בטופ רצוי לבוא מהבוטום ?
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
SUB D(נשלט) • 14 בספט׳ 2009
השאלה מופנית לכולם, האם לדעתכם שולט , יהיה שולט טוב יותר לאחר שחווה את הצד השני כנשלט ? יודע מה מרגיש הנשלט, מבין אותו טוב יותר?
האם לדעתכם אופי דומיננטי וראש קינקי לכשעצמם מספיקים בכדי להיות שולט טוב ? |
|
שוטרת* |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
טוב, כנראה שהמון לא יסכימו איתי כאן
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
שוטרת* • 14 בספט׳ 2009
לדעתי האישית- כן מוחלט.
בגדול, זה עוזר להבין מצב נפשי בצורה טובה יותר, תוך הזדהות. מהבנת המצב הנפשי יוצאת הנגזרת של להמשיך או לעצור. יותר מההבנה הלוגית, יש את הבנה הריגשית. זה יוצר אומדן ריגשי של עד כמה רחוק אפשר ללכת ומתי לעצור ולא להקשיב לתחנוניו שתמשיך (שוב, בתנאי שאתה יודע לראות, ולא דרך העיניים רק, מה באמת עובר עליו, ולא שאולי אתה רואה את עצמך דרכו. לכל אחד כושר ספיגה שונה). כי אפשר להבין תחושת חוסר אונים, אי אפשר להרגיש אותה.אפשר לנסות על עצמך הצלפה מהשוט החד, על מנת להבין את עוצמת ההצלפה, אי אפשר להרגיש מה עובר על המוצלף בהצלפה המאה ואחת אפשר לוגית להבין למה צריך (בחלק מהמקרים) אפטרקייר, אי אפשר להרגיש למה ועד כמה. זה לא שאני חושבת ששולט יהיה טוב רק באקטים הספציפיים שהוא עבר, אני חושבת ששולט טוב הוא שולט שיודע מהי ההרגשה של הכאבה/פחד/הנאה, ולא משנה באיזו דרך הוא למד להרגיש את זה. אחרת, מדובר בשולט טכני, עם מלת ביטחון של ירוק-צהוב-אדום, (ירוק-סבבה לי, צהוב-לא סבבה לי ,אתה על סף כרטיס אדום, אדום- אתה בחוץ), בלי היכולת להרגיש באמת מה עובר הנשלט. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בספט׳ 2009
אני חושבת שזה לאו דווקא הכרחי. אני לא חושבת ששולט שלא נשלט מעולם לא יכול להיות שולט טוב. זה עניין של חושים. מה גם שחווית איבוד/מסירת שליטה היא שונה מאדם לאדם, אני יכולה לחשוב שאני מבינה איך נשלט אחר מרגיש ולטעות בגדול.
עם זאת, בהחלט יש לזה ערך מוסף. ככל שאדם חווה יותר גוונים של הקשת, כך יותר קל לו להבין אחרים. באופן אישי אני מרגישה שזה כן מקל עלי, שזה פותח לי את הראש. לא כל כך בגלל שאני בהכרח יודעת מה עובר עליו - הרבה פעמים הוא חווה את זה שונה ממני. מה שזה כן עושה זה שומר עלי מפני התנשאות. וזה לא מעט. מבחינתי זה בונוס רציני. עם זאת ייתכנו בהחלט דומים מופלאים ומדהימים, שלא היו מסוגלים להישלט ולו לשניה אחת. הכרתי על בשרי אחד כזה מה גם שיש אנשים שהמחשבה על כך שהשולטת שלהם יכולה להישלט מקלקלת להם את כל הכיף. מעניין מה הם חושבים על זה. |
|
השפוט של דוויל |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לדעתי האישית
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
השפוט של דוויל • 14 בספט׳ 2009
בעולם של הגדרות ....
לא! מי שהיה נשלט תמיד ישאר נשלט. זה באופי שלו ואני לא מדבר על פעם אחת שקיבל הצלפה בתחת, אלא על לחיות באמת כנשלט ,אי אפשר אחכ להגיד שאני שולט, זה לא עובד ככה. זה כמו סיגריות,גם עם הפסקת לעשן,גם אחרי 30 שנה כל פעם שתראה מישהו מעשן תרצה שאיפה מהסיגריה - זה בדם שלך. מי שנכנע פעם אחת,תמיד יכנע שוב במיוחד למשהו מיני וממכר. לדעתי שולטת שחוותה את הצד הנשלט קודם, לא משנה כמה רעה,כלבה,מלכה סאדיסטית היא תהיה איתך,בסופו של דבר בגלל שהיא פעם כבר הייתה למטה,היא גם תחזור בסוף להיות למטה... |
|
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Re: לדעתי האישית
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
superman כתב/ה: בעולם של הגדרות ....
לא! מי שהיה נשלט תמיד ישאר נשלט. זה באופי שלו ואני לא מדבר על פעם אחת שקיבל הצלפה בתחת, אלא על לחיות באמת כנשלט ,אי אפשר אחכ להגיד שאני שולט, זה לא עובד ככה. זה כמו סיגריות,גם עם הפסקת לעשן,גם אחרי 30 שנה כל פעם שתראה מישהו מעשן תרצה שאיפה מהסיגריה - זה בדם שלך. מי שנכנע פעם אחת,תמיד יכנע שוב במיוחד למשהו מיני וממכר. לדעתי שולטת שחוותה את הצד הנשלט קודם, לא משנה כמה רעה,כלבה,מלכה סאדיסטית היא תהיה איתך,בסופו של דבר בגלל שהיא פעם כבר הייתה למטה,היא גם תחזור בסוף להיות למטה... קודם כל, אתה מדבר על דרך חיים לעומת התנסות. היכרות עם התחושה נותנת לך ערך מוסף בתור שולט. אבל להתנסות במשהו לא אומר שהוא מגדיר אותך. דבר שני, אני לא מסכימה אתך גם במהות הדברים. אתה אומר שזה לא עובד ככה, אבל זה דווקא כן ומאד עובד ככה. וגם מי שהייתה מסוגלת להישלט עד כלות, לא בהכרח אומר שהתמכרה לזה. שאלתי מה יגידו אלה שקשה להם לדמיין את השולטת שלהם כנשלטת. אני מניחה שסיפקת לי תשובה אחת. יכול להיות שמי שצריך להאמין שהדמות היא שלמה, שהשולטת שלו היא שולטת במהותה, בהגדרתה כאדם, יתקשה לקבל דואליות. לדעת שהיא מסוגלת להיות למטה הורס את התדמית שלה. וגם - כשיודעים כמה זה ממכר, קשה להאמין שמישהו יכול להפסיק האם יש משהו במה שאמרתי? |
|
השפוט של דוויל |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
בדיוק!!!
וכן מין הסתם אני מדבר על אורח חיים ולא על קטע חד פעמי. אני בהחלט חושב שיש לזה קשר ישיר לדמות שהנשלט תופס מהשולטת שלו ולדעת שהיא הייתה נשלטת קצת הורס.... אני לא יודע מה ההתמכרות שלך,כל אחד וההתמכרות שלו, בסופו של דבר זה אופי של בנאדם,ואם יש לו אופי שמוכן להיות נשלט לתקופה מסויימת אז לדעתי זה מה שהאופי שלו האמיתי. חוצמזה שיש בזה סוג של בריחה מהמציאות, מה את בורחת להיות נשלטת ? |
|
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
superman כתב/ה: בדיוק!!!
וכן מין הסתם אני מדבר על אורח חיים ולא על קטע חד פעמי. אני בהחלט חושב שיש לזה קשר ישיר לדמות שהנשלט תופס מהשולטת שלו ולדעת שהיא הייתה נשלטת קצת הורס.... אני לא יודע מה ההתמכרות שלך,כל אחד וההתמכרות שלו, בסופו של דבר זה אופי של בנאדם,ואם יש לו אופי שמוכן להיות נשלט לתקופה מסויימת אז לדעתי זה מה שהאופי שלו האמיתי. חוצמזה שיש בזה סוג של בריחה מהמציאות, מה את בורחת להיות נשלטת ? על אותו משקל אפשר לומר שמי שהיה שולט לתקופה מסויימת אז זה האופי שלו האמיתי. אתה תופס דווקא סבמיסיביות כממכרת ובלתי ניתנת להתגברות - כנראה בגלל שזו תחושה המוכרת לך. ומה, לא יכול להיות ההפך? דיברת על מישהי שנשלטת במהותה שמסוגלת פה ושם "לשחק בשולטת". מה עם אחת שהיא נשלטת במהותה ופה ושם משחקת בנשלטת? לא יכול לקרות דבר כזה? (לא שאני בהכרח מסכימה עם ההגדרות האלה של מהות, אבל לצורך השיחה אני זורמת עם המושגים שלך). |
|
השפוט של דוויל |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
תראי, כתבתי בהתחלה "בעולם של הגדרות" כי אפשר באמת להגדיר את זה, זה רגש,זה תחושות,זה להיות באורגזמה,אני לא יכול להגדיר מה זה עושה לך או למישהו אחר, כל אחד והקטע שלו.
השאלה היא מה המהות באמת,שאת בתור נשלטת משחקת נשלטת? האם את באמת מרגישה נשלטת בתוכך? בשביל המשחק החד פעמי זה סבבה....אבל לאורך זמן זה לא יחזיק מעמד אם התחושה היא לא אמיתית.אותו דבר לגבי שולט - הוא יכול להעמיד פנים שהוא שולט ולהנות מזה עד השמיים אבל אם זה לא באמת הוא,אז מה הקטע? |
|
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
כן, אני באמת מרגישה את זה, גם אם זה זמני. מרגישה את זה בכל נים בנפשי, ואם אני לא ארגיש את זה זה לא יעבוד.
מה זה משנה מה הוא "באמת"? מה שאדם באמת זה המון דברים, חלקם סותרים. מה שאדם בסשן - כל מה שצריך זו אמינות. אני באופן אישי צריכה לחוש את זה כאמיתי, אני צריכה להיות במצב נפשי שבו אני לא מעמידה פנים אלא חיה את זה. אבל האמת האבסולוטית לא באמת חשובה. זה לא משנה אם מה שאתה מאמין בו קיים או לא במציאות האובייקטיבית, כל עוד זה נראה לך אמיתי, כל עוד אתה מאמין בזה בלב שלם. בשבילי, זה הקטע: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%99_%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%A1%D7%91%D7%A8%D7%92#.D7.94.D7.A9.D7.99.D7.98.D7.94 |
|
השפוט של דוויל |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
כנראה שזה ההבדל
את חושבת שזה משחק אני לא מאמין בזה,לא יכול לשחק משהו כזה אבל שוב, כל אחד והקטע שלו |
|