בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
בדיקה בטחונית
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 21 בספט׳ 2009
היא נכנסה בשערי נמל התעופה והכרטיס מוכן בידה. כשהגיעה לבדיקה הבטחונית,
אחד התיקים שלה נראה חשוד, ובודק בטחוני אחד ניגש אליה וביקש שתתלווה אליו לחדר צדדי. הם הלכו זמן מה, והתרחקו מאוד מכל שאר האנשים. היא התחילה להלחץ. הוא הכניס אותה לחדר במעט דחיפה, מה שגרם לה להלחץ עוד יותר. הוא הוציא כסא וכמעט הפיל אותה עליו: "מה היה לך שם בתיק, גברתי? מה חשבת? שתוכלי להתחמק ולהבריח דברים בלי רשות?" תוך כדי שהיא מנסה למלמל משהו ולהסביר, הוא נעץ בה מבט נוקב. היא התבלבלה ונכשלה בלשונה. הוא קם ממקומו ונעמד מאחוריה, ובהבזק של שניה שלף אזיקים ואזק אותה לכיסא: "הגיע הזמן שחצופה שכמוך תלמד כמה כללים של נימוס בסיסי, לא מגיעה לך הזכות לידיים חופשיות", ובעוד היא לא מבינה מאיפה זה בא לה, הוא הוסיף וכיסה לה את העיניים והוסיף: "גם זכות הראיה לא מגיעה לך". הוא חג סביבה והיא לחוצה וחיוורת. הזווית שבה אזק אותה גרם לחזה שלה להזדקר למעלה, וזה גירה אותו מאוד. הוא שלח את ידיו וקרע את חולצתה, ובעזרת מספריים חתך לגזרים את חזייתה ושחרר את שדיה לחופשי. הוא החל לסטור להם, לצבוט אותם, והיא לא ידעה מה היא יותר - מגורה או מפחדת. הוא התקרב לפניה והחל ללטף אותם מעט ולסטור להם קלות, מושך אחורה בשערה "את נהנית חצופה? מסתבר שיש לנו כאן מזוכיסטית קטנה?" היא לא הצליחה להספיק לענות לו במילים, ובמקום זאת נתנה לגופה לענות לו. היא החלה לגנוח ולהאנח וללקק את שפתיה, כרמז עבורו שהיא מוכנה להראות לו את התמסרותה. הוא הסתכל עליה ודרש ממנה להגיד לו את זה: "מה את רוצה? את רוצה את הזין שלי בפה שלך?" ובאומרו כך שלף אותה מהאזיקים ושחרר לה יד אחת, הושיב אותה על הרצפה ואזק אותה שוב כשגבה למשענת הכסא. הוא התקרב אליה, והחל לשחק עם איברו על פניה, 'ובמקרה' מפספס את פיה ופוגע בעיניה. הוא סתם ביד אחת את אפה וביד השניה כיוון את הזין שלו עמוק לתוך פיה וגרונה. הוא החל מזיין את פיה בהתחלה לאט ואז בקצב גובר. היא החלה להשתנק, והוא נעצר לכמה שניות, ואז קצת לפני שלגמרי התאוששה חזר שוב. כך זה נמשך עד שאיברו היה כבר עומד. הוא שחרר אותה מהישיבה על הרצפה, וסובב אותה לעמידה צמודה למשענת הכסא כשפניה למושב הכיסא. הוא אזק ידיה מתחת למושב והוריד את חגורתו. הוא החל דווקא בספנקים על ישבנה וצביטות שדיה ופטמותיה. כך הסתובב סביבה, כשהספנקים מתחזקים והולכים. בשלב מסויים, עבר לחגורה, חזר לספנקים, כדי שלא תתרגל לקצב. לאחר כמה סיבובים כאלה, הוא שחרר אותה והעביר אותה על הגב על שולחן החקירות. הוא שלף אזיקונים, וריתק אותה לשולחן כך שרגליה פסוקות לפניו והוא התיישב ביניהן על הכיסא. הוא פישק את ערוותה ושפתיה. הוא החל לנשק את רגליה ולאט לאט התקרב פנימה עד שהגיע לדגדגנה ישירות. הוא העביר את לשונו לאט לאט, נוגע בו ומשגע אותה. הוא אמר לה: "יש לנו שני כללים: אחד - את מבקשת את רשותי לפני שאת גומרת, וכלל שני -*אסור* לך לגמור בלי לקבל רשות. ואני מבהיר - להגיד "אני גומרת" זה *לא* לבקש רשות! וזה בטח ובטח גם לא לקבל רשות! מובן?" היא השתהתה בלענות לו ורק נהמה, והוא הספיק במידי את כל המגע שם ושאל בקול ברור - "מובן??" היא נאנקה ויבבה וענתה לו - 'כן, כן.. מובן לגמרי.' "יפה מאוד," הוא אמר, "עכשיו, איפה הינו?" וחזר ללקק את דגדגנה, תוך כדי שהוא דוחף אצבע לנרתיק שלה, מה שגרם לה למלמל בחצי שגעון, וכשהוסיף עוד אצבע היא התחילה לגנוח בקול מתגבר והולך. כשהחדיר אצבע שלישית הוא כבר התחיל להרגיש את ההתכווצויות שלה על האצבעות שלו, ואמר לה "את זוכרת את הכללים שלנו?" היא הנהנה בראשה, והוא המשיך ושאל: "את קרובה לגמור?" 'כן', ענתה. 'אפשר בבקשה לגמור?' היא ביקשה בקול מהוסס. "לא, עדיין לא", הוא ענה. היא החלה להשתולל, מנסה להשתחרר, מנסה לרסן את גופה מלהמריא בדרך החד כיוונית בה הוא נסע בדקות האחרונות. הוא המשיך במלאכתו בין רגליה, עד שרעידותיה התגברו עוד ועוד והיא שאלה שוב 'אפשר בבקשה לגמור?' הפעם הוא נענה לה בחיוב. האורגזמה היתה כל כך עוצמתית, שכמעט כל השולחן רעד איתה. לפתע הפסיקה לרגיש אותו בין רגליה, ורגליה שוחררו מכפיתתן. היא הרגישה אותו עומד זקוף בין רגליה ובאיבחה אחת הוא חדר אליה בחוזקה, עד שנפלטה צעקה לא רצונית ממנה. היא ליפפה את רגליה סביבו, והוא המשיך לחדור לתוכה בעוצמה, היה ניכר שהוא עוצר את עצמו זמן רב מכך. היא גמרה שוב תוך כדי שהוא מאונן אותה שוב בידו ואז גם הוא גמר. הוא שחרר את ידיה, וסובב אותה על הצד על השולחן ונשכב מאחוריה. הוא ליטף אותה ועיסה את כתפיה וירכיה, ליטף את ראשה, הסיר לאט לאט את כיסוי עיניה, וארגן לה לבוש חליפי לבגדים שהשחית לה. הוא ליווה אותה לכבש המטוס, ותהה בינו לבין עצמו, האם גם בטיסתה הבאה תסכים לשחק איתו כך. |
|
stephanie(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
איזה יופי...תודה
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
stephanie(נשלטת) • 21 בספט׳ 2009
כיף להתחיל ככה את השנה. אולי באמת אני צריכה לטוס קצת יותר
שנה טובה גם לך |
|
שרמומית |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
Re: בדיקה בטחונית
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
שרמומית • 21 בספט׳ 2009
גררררר לגמרי !
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
Re: איזה יופי...תודה
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
gili כתב/ה: כיף להתחיל ככה את השנה. אולי באמת אני צריכה לטוס קצת יותר
שנה טובה גם לך תודה! נעשה לך כרטיס נוסעת קבועה?... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
Re: בדיקה בטחונית
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
נטלי כתב/ה: גררררר לגמרי !
לגמרי לגמרי! (או בקיצור - תודה... (: ) |
|
בת אדם |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
ררר...
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
בת אדם • 24 בספט׳ 2009
אהבתי
|
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
אולי קצת יותר..
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
האדון רם(שולט) • 24 בספט׳ 2009
קראתי ונהנתי מאד!
קצת יותר קשיחות לא הייתה מזיקה לו.. ולך מגיע יחס משפיל יותר! יפה מאד |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
Re: ררר...
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 24 בספט׳ 2009
חתולת הזרע כתב/ה: אהבתי
תודה (: נחמד לראות שאת קוראת אותי |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
Re: אולי קצת יותר..
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 24 בספט׳ 2009
האדון רם כתב/ה: קראתי ונהנתי מאד!
קצת יותר קשיחות לא הייתה מזיקה לו.. ולך מגיע יחס משפיל יותר! יפה מאד לגמרי לא מסכימה איתך! היא הושפלה חופשי חופשי - הוא כל הזמן "התבלבל" עם איברו ונגע בעיניה (זה כואב!). אני לא אוהבת השפלות, ולכן מה שאכן קרה במציאות מכל זה לא כלל אותן. לגבי הקשיחות לעומת זאת... זה מרטיב אותי רק לחשוב על זה.. בכל מקרה, תודה שקראת (: |
|
האדון רם(שולט) |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
Re: אולי קצת יותר..
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
האדון רם(שולט) • 29 בספט׳ 2009
לגמרי לא מסכימה איתך! היא הושפלה חופשי חופשי - הוא כל הזמן "התבלבל" עם איברו ונגע בעיניה (זה כואב!). אני לא אוהבת השפלות, ולכן מה שאכן קרה במציאות מכל זה לא כלל אותן.
לגבי הקשיחות לעומת זאת... זה מרטיב אותי רק לחשוב על זה.. בכל מקרה, תודה שקראת (:[/quote] אם זה נחשב בעיינייך השפלה .. חייך קלים.. אבל אני שמח שלגבי הקשיחות הסכמנו ( למרות שלא קיבלת אישור להרטיב.) בכל אופן את כותבת יפה,תעדכני אם יהיו לך עוד "חוויות" |
|