המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
מחפשת את השניצל הכי שווה !
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
המפקדת(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2009
קדימה, המלצות....
איפה אכלתם את השניצל הכי טעים ? חוץ משניצלים ביתיים (באופן כללי אני חושבת שזה יכול להיות אחלה פוסט עם המלצות למקומות שווים לאכול בהם) |
|
walking dead |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
walking dead • 3 בנוב׳ 2009
האמת...? בברלין
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
זה התחיל ב...
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
קליבר(שולט) • 3 בנוב׳ 2009
שניצל איילה , בנתניה , אח" הם קצת ירדו ברמה ויש את ההוא מקינג ג'ורג' פנית שלמה המלך בת"א שעושה גם פלאפל נהדר ,
בתכלס כשזה טרי עשוי לפני רגע אז זה תמיד טוב . |
|
Beta Male |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Beta Male • 3 בנוב׳ 2009
קפה נואר,ביג טיים
ואם בא לך את סתם ככה יכולה לנשנש אותי בינתיים |
|
Kate McCannon |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Kate McCannon • 3 בנוב׳ 2009
בית השניצל של אלברט בבן יהודה, מסעדת פועלים.
שניצל מדהים מצופה קמח מצה אם אני לא טועה, והריפיל חינם (בלי ממש לשאול אותך גם..) עד שתתפוצצי מבפנים. ממליצה בחום גם על הצלי הכי טעים שאכלתי - זה שם (תזמינו עם פירה וכרוב מבושל!) לא יודעת איזה מספר בבן יהודה, אבל אם נוסעים לכיוון הנמל אז זה בצד שמאל באיזור פינת מנדלי מו"ס |
|
Inside your head |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Inside your head • 3 בנוב׳ 2009
טוב, יש את שניצל(עריכה: זה צ'יקן & גו - אשאיר את הנוסח המקורי) & גו... ברמת השרון.
פשוט מאדים מאדים מאדים. יש איזו מזללת פועלים נוספת, על רחוב הירקון בת"א לכיוון צפון מצד שמאל, שכחתי איך נקרא המקום, זה איזה 500 מטר אחרי מגדל האופרה (אם אני לא טועה בהערכת המרחק) - שניצל בשמן עמוק, קריספי ויאמ יאמ. יש גם את בון טעם באלנבי, הם מוכרים כל מיני בשרים (שאוורמה, פרגיות וכו'...) וגם שם יש להם שניצל מעולה. קיצר, שלמי איזה 100 ש"ח, עליי שניצל ביתי ספיישל מאמא בארווז. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
נוטף ריר מפי
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
*מנגינה*{התווים שלו} • 3 בנוב׳ 2009
איזה שרשור מגרה
צהרים ואני רעבה |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
המפקדת(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2009
Unthought Known כתב/ה: יש איזו מזללת פועלים נוספת, על רחוב הירקון בת"א לכיוון צפון מצד שמאל, שכחתי איך נקרא המקום, זה איזה 500 מטר אחרי מגדל האופרה (אם אני לא טועה בהערכת המרחק) - שניצל בשמן עמוק, קריספי ויאמ יאמ. . שניצל ציון !!!! הוא מעולה ! כשגרנו שם בניין מהשניצליה שלו, אני וזמיידעלה, אכלנו שם כמעט כל יום |
|
Inside your head |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
Inside your head • 3 בנוב׳ 2009
המפקדת כתב/ה: Unthought Known כתב/ה: יש איזו מזללת פועלים נוספת, על רחוב הירקון בת"א לכיוון צפון מצד שמאל, שכחתי איך נקרא המקום, זה איזה 500 מטר אחרי מגדל האופרה (אם אני לא טועה בהערכת המרחק) - שניצל בשמן עמוק, קריספי ויאמ יאמ. . שניצל ציון !!!! הוא מעולה ! כשגרנו שם בניין מהשניצליה שלו, אני וזמיידעלה, אכלנו שם כמעט כל יום בדיוק הוא. כשעבדתי בת"א, הייתי אוכלת שם לפחות 3 פעמים בשבוע. טעים טעים. |
|
לוטוסס(אחרת) |
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
אתם רצינים?
לפני 15 שנים •
3 בנוב׳ 2009
לוטוסס(אחרת) • 3 בנוב׳ 2009
אף אחת לא יודעת להכין שניצל טעים?
במקום לחפש הרי לכם מתכון הפשילו שרוולים או את השרוולים של העבדים שלכם ויאללה לעבודה. השניצל הווינאי האולטימטיבי 4 נתחי עגל, במשקל כולל של 700-650 גרם, משוטחים לעובי 4 מ"מ 2 ביצים 2 כפיות מים מלח ופלפל שחור, טחון טרי 1/2 כוס קמח 2 כוסות פירורי לחם טריים 2/3-1/2 כוס שמן צמחי לטיגון 1. בקערית טורפים את הביצים עם 2 כפיות מים ומתבלים במלח ופלפל. 2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נפרדים, ואז: טובלים את הנתחים בקמח, מנערים קלות, טובלים בביצה ובפירורי הלחם, מהדקים היטב את פירורי הלחם. 3. במחבת מחממים שמן לחום בינוני (165 מעלות). מטגנים את השניצל כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד. [color=yellow] [/color] |
|