צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תמיהות וכמיהות.

ברווזן​(שולט){פרהנטו}
לפני 14 שנים • 24 בדצמ׳ 2009

תמיהות וכמיהות.

תמיד חשבתי שמשהו מוזר קצת איתי. העובדה שאני אוהב קצת (אבל ממש קצת) להשפיל, להרגיש חוסר אונות מהאישה לעתיד, תמיד חשבתי שהיה בזה משהו מוזר. אבל מסתבר שגם היא אוהבת כמה דברים מעניינים. הזרימה הטבעית הביאה אותי בסופו של דבר לפה.
אני קצת מתבאס שאין לה סף כאב גבוה (אפילו נמוך זו לא הגדרה טובה). דברים שבעיניי הם עדינים כואבים לה.
אני חושב לעצמי, איך אנשים (גברים ונשים כאחד) יכולים לאהוב את תחושת האין-אונים, ההשפלה, ושאר הרגשות החזקים שמעורבים בכל זה? כשולט, לא ברור לי כל כך העניין.

הייתי רוצה ללמוד להשתמש בחבלים. לא הייתי בצופים כך שאני לא ממש יודע איך לקשור כל מיני קשרים מעניינים, והאמת המרה היא, שביחס לבחור יצירתי (בשאר התחומים), דווקא בסקס אין לי דימיון בשיט.

אשמח לשמוע כל תגובה שהיא.
דלידה
דלידה • 24 בדצמ׳ 2009
אני ממליצה להתחיל בכתיבת פרופיל ואחר כך לעבור לשיבארי.
וחוץ מזה, ממה בדיוק נהנים אלו שאוהבים להשפיל ולהכאיב? (זה בקשר לשאלתך)
כך או כך תעשה חייםicon_smile.gif
ברווזן​(שולט){פרהנטו}
ההנאה היא תחושת כח וסיפוק כלשהיא. קשה לתאר במילים.
העובדה שאני "control freak" תורמת לעניין....
Morticia
Morticia • 24 בדצמ׳ 2009
יש הבדל מהותי בין שליטה לשתלטנות
קל וחומר לדורסנות

קונטרול פריק זה שם יפה להפרעה קצת פחות יפה המתאפיינת בהתנהגות שמאוד מקשה על הסביבה
בגדול קונטרול פריקים לא מסוגלים לסמוך על אף אחד וגורמים לכולם להרגיש כמו חדלי אישים לידם
זה לרוב מונע ממקומות של פחד וחולשה
זה עושה לסביבה רע

הקיצר... לא מקור לגאווה גדולה

מה גם שזה מאפיין המתאים יותר לנשלטים מאשר לשולטים
וגם לא הבנתי למה אתה מתעקש להיות שולט אם אתה לא כזה יצירתי ומתלהב מנשים שיודעות מה הן רוצות
אתה מפחד לשחרר?
אולי שווה לך...

פנטזיות על השפלות אחר הן פנטזיות של נשלטים לרוב
השפלה זו חולשה

שולט יכול להעמיד במקום אם צריך או נכון
אבל ראשית חייבת להיות בו העוצמה להרים לגובהו
(ואם זה תמיד נמוך אז... אולי...)

ואני שממש לא מפיקה הנאה מהשפלה ולא מעוניינת בה
איפהשהוא מבינה את האנשים המרגישים את הצורך להיות מושפלים הרבה יותר מאשר אנשים שיש להם צורך להשפיל אחרים

כמו שאמרתי - סימנים לפחדים ולחולשה
תוביל את האחר למקומות ראויים - אל תשתלט ואל תשרת
והכי חשוב -
תשלוט קודם כל בעצמך!
ברווזן​(שולט){פרהנטו}
בעצמי, אני כבר שולט. לראייה, משפט שחבר טוב אמר לי פעם, "אתה היחיד שאני מכיר שהצליח להפסיק לעשן! פעמיים!!!"
icon_lol.gif
אני חושש שהבנת את מה שכתבתי פה יותר מדיי מילולית.
אני לא מתכוון להשפלה במובן הרציני והעמוק של המילה. לא כמו ה"זובור" הצבאי המפורסם, למשל, אלא יותר בקטע של איזו קשירה קטנה באזיקים למיטה, עם מילת ביטחון חד משמעית!!!!, כדור לפה אולי, לא משהו רציני בכלל.

קונטרול פריק... אני אוהב שהכל יתנהל לפי התוכנית. התוכנית שלי. הזמנים שלי. במקום להגיד לה "רוצה ללכת" להגיד לה "בואי, הולכים". היא יותר מרשאית לסרב, אגב.

המילים שהשתמשתי בהם אולי קשות, אבל מאחוריהן יש הרבה מאד "ווניליות" כמו שאומרים פה.

ומי אמר שאני לא מתלהב מנשים שיודעות מה הן רוצות??? האמת, אני אשמח פעם אחת להיות הנשלט- שהיא תגיד לי מה לעשות, ואיך, ומתי, ואיפה, וכמה... במקום שכרגיל אני אקבע את הקצב...

קראתי פה כמה פוסטים על השפלות "אמיתיות", דברים רציניים, אני מקווה מאד שזה לא אמיתי, ושאם כן, שהבנאדם\בתאדם שחווה\תה את זה לפחות נהנה מזה איכשהו, אותי זה הטריד. מאד.

אני מקווה שתלמדו להכיר אותי ואת הכוונה שלי מאחורי מה שאני אומר, כי כמו שאת רואה אני חדש כאן ועדיין לא יודעים פה מי אני בדיוק, ובטח שאי אפשר להבין משהו מהודעה ורבע...

נ.ב.
ה"שליטה" אצלי, זה רק בסקס. לא בחיים.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 24 בדצמ׳ 2009
אצל רבים מאיתנו השליטה היא רק בסקס
העיקר שאתה עושה מה שטוב לך ולפרטנר שלך

עצה פשוטה לגולש חדש : לקרוא המון
לקרוא את פורום אלפוני
לקרוא בלוגים
לנסות להתחבר לאנשים שמעניינים אותך, שאתה חושב שיכול ללמוד מהם משהו

שיהיה בהצלחה
Morticia
Morticia • 24 בדצמ׳ 2009
גם אצלי, זה לגמרי בסקס ולגמרי למטרת הנאה
ואני לא כל כך רואה משחקי שליטה כהשפלה
מבחינתי הם שמורים לאהובנו וחברנו הקרובים והשמורים ביותר

לצערי, הרבה מהדברים המטרידים שקראת כאן נכונים
אבל בוא לא נכנס לזה עכשיו...

חייבת להודות שמהמעט שקראתי שכתבת אכן לא התרשמתי שאתה קונטרול פריק במיוחד
לא במובן המילולי של המילים כלומר

אנשים נוטים להשתמש במונח כסוג של מחמאה או מעלה
בפועל Control freakness זה סוג של הפרעה
וקונטרול פריק אמיתי אגב מתחיל להשתולל כמו ילד בן 3 אם מישהו מסרב לעשות מה שהוא אומר
ומאבד שליטה בשנייה
לגרום לך להצטער על היום שנולדת זו לרוב הדרך היחידה שלו להרגיע את עצמו, בוא נאמר...
That's why they call them freaks
icon_wink.gif

כל טוב לך והרבה בהצלחה
(אני מניחה שההמלצה למלא פרופיל היתה במקומה אבל לגמרי בחירה חופשית שלך)
ברווזן​(שולט){פרהנטו}
המלצה שקיבלתי בסופו של דבר, אחרי שהתחלתי לעיין בעצמי בפרופילים כדי להבין קצת יותר.
That's why they call them freaks =אהבתי icon_lol.gif

זה תלוי בנקודת המבט, ה"השפלה".
אני מגדיר השפלה כך , שאובדן שליטה (ע"י קשירה למשל) נכלל בהגדרה- אין לך מה לעשות ואיך להתנגד, למעט כמובן מילת הבטיחות, ואובדן שליטה הוא דיי משפיל. יסכימו איתי כל הנהגים שאיבדו שליטה על הרכב שלהם (לא משנה אם זה היה בחורף בכביש רטוב או לא!) שהיו בטוחים שהם יודעים לנהוג עד לאותו רגע...

אשתי לעתיד פעם אחת בלבד השתמשה במילה משפיל על משהו. דווקא חלקתי על ההגדרה הזו אבל מאז לא התקרבנו לזה יותר. השימוש שלה במילה הזו היה חזק מאד וחד משמעי לגביי.
Morticia
Morticia • 24 בדצמ׳ 2009
ברווזן כתב/ה:
המלצה שקיבלתי בסופו של דבר, אחרי שהתחלתי לעיין בעצמי בפרופילים כדי להבין קצת יותר.
That's why they call them freaks =אהבתי icon_lol.gif

זה תלוי בנקודת המבט, ה"השפלה".
אני מגדיר השפלה כך , שאובדן שליטה (ע"י קשירה למשל) נכלל בהגדרה- אין לך מה לעשות ואיך להתנגד, למעט כמובן מילת הבטיחות, ואובדן שליטה הוא דיי משפיל. יסכימו איתי כל הנהגים שאיבדו שליטה על הרכב שלהם (לא משנה אם זה היה בחורף בכביש רטוב או לא!) שהיו בטוחים שהם יודעים לנהוג עד לאותו רגע...

אשתי לעתיד פעם אחת בלבד השתמשה במילה משפיל על משהו. דווקא חלקתי על ההגדרה הזו אבל מאז לא התקרבנו לזה יותר. השימוש שלה במילה הזו היה חזק מאד וחד משמעי לגביי.

מאחר ועברתי לפני מספר שנים, לצערי הרב, תאונת דרכים די קשה, עלי להודות שקשה לי ההשוואה
icon_confused.gif

התאונה היתה לחלוטין שלא באשמתי ולחלוטין שלא באחריותי
אני עדיין יצאתי פצועה והרכב הלך לעולמו
(שנהיה בריאים ונחיה עד שיבה טובה כולנו, אמן!)
עדיין התחושה היתה, בין השאר, גם של אובדן שליטה - תחושה, בנסיבות הנ"ל בוודאי, אכן מאוד קשה
לדעת שמישהו יכול ככה לעשות לך ואין לך שום אחריות על זה
פתאום העולם מתהפך עליך בשניה
תחושה נוראה
גם קצת מפחידה - כאילו נשמטה מרגליך הקרקע
בשניה!
ובצורה לגמרי לא צפויה
וגם ממש לא טובה

לא רוצה לחשוב שמטרת הבדס"מ היא לגרום למישהו לחוש ככה נורא
ובכל מקרה, לא ראיתי בתחושה הנ"ל שום דבר הקרוב להשפלה
לא הרגשתי מושפלת כי איבדתי שליטה
הרגשתי פצועה ומבוהלת נורא

לא יודעת, לא השוואה טובה

ונראה לי שאם מישהו מגיע למצב בו הוא מתחרפן עוד רגע מהיותו קשור ולא מוצא בזה הנאה
אולי עדיף שלא לקשור אותו...

הכרתי פעם סוויצ'ר וזרמתי אתו יופי כל עוד אני הייתי בצד הקושר
כשהוא התחיל לנסות לקשור אותי עצרתי אותו

לא כי זה מתחת לכבודי
אלא כי אני לא יכולה לסבול את התחושה
לא כי זה משפיל אותי
אלא כי עבורי זו לא סיטואציה מגרה

ובסופו של דבר,
מומלץ לאנשים לתת את עצמם במקומות בהם הם יודעים שהם מאוד בטוחים ומוגנים
שליטה זו חתיכת אחריות
icon_smile.gif
ברווזן​(שולט){פרהנטו}
לפני 14 שנים • 25 בדצמ׳ 2009
מורטיסיה, לא ידעתי, מקווה שהחלמת לחלוטין בלי תופעות לוואי.
ההשוואה הייתה קצת שונה, לא שמישהו אחר נכנס ברכב שלך, אלא שאת מאבדת שליטה והאוטו לא עושה מה שאת רוצה ממנו. זה משפיל אם החשבת את עצמך לנהג\ת טוב\ה עד אותו הרגע. וכמובן שהאגו הגברי אומר "בטח! מה'זתומרת?! הכי טוב!"...
אולי באמת דוגמא לא משהו.

כתבת : "ונראה לי שאם מישהו מגיע למצב בו הוא מתחרפן עוד רגע מהיותו קשור ולא מוצא בזה הנאה
אולי עדיף שלא לקשור אותו..."

מצדיק לחלוטין. אם זה פוגע, עוצרים.

ועם המשפט האחרון שכתבת, :"מומלץ לאנשים לתת את עצמם במקומות בהם הם יודעים שהם מאוד בטוחים ומוגנים
שליטה זו חתיכת אחריות"

אני מסכים לחלוטין.