tantalus |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
שולטות...
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
tantalus • 14 בינו׳ 2010
כל הגבירות הניכבדות שמצהירות על היותן שולטות, האם הן בהם שולטות או שמאחורי כל
הפמיניזים על נשים חזקות עצמאיות אישה תמיד תהיה לצידו של הגבר, מאחוריו אבל לעולם לא מעליו? |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בינו׳ 2010
נוריתE • 14 בינו׳ 2010
אוקיי
אבל מה זה עושה בבנים בנות |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
Morticia • 15 בינו׳ 2010
מה זה קשור לפמיניזם?
למה אישה לא יכולה להיות גם לצד, גם מאחורי וגם מעל? ואם היא לא מצליחה אז זה בהכרח כישלון שלה? עד כמה גבר באמת מאפשר לה? שולטת היא אנסית מסוכנת? למה ככה? אולי זה בכלל קשור לשוביניזם? |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
שולטים...
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
היילני • 15 בינו׳ 2010
אולי הם אגו-מניאקים שלא ינקו? האם הם באמת חזקים ועליונים, או בעצם נפגעי נשים אנונימיים שמגבשים את הגבריות שלהם על חשבון אישה חלשה וכסילה?
אולי הם שובניסטיים מיזוגניים? אולי הם אוהבים להשמיע את עצמם? הם אורטורים דגולים או שמא מדדי דרך במסווה? הם אוהבים מציצות כי הם לא יודעים לזיין? הם שונאים שולטות כי הן מזכירות להם את המורה לתושב"ע שצעקה עליהם בפני כל הכיתה? הם פוחדים מאינטימיות? האם זה תואם לפורום הנוכחי? האם אפשר מראש למחוק כל הודעה שתחילתה "כל השולטים/ות, נשלטים/ות, מתחלפים/ות..."? |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
Re: שולטים...
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
Bloody • 15 בינו׳ 2010
היילני כתב/ה: אולי הם אגו-מניאקים שלא ינקו? האם הם באמת חזקים ועליונים, או בעצם נפגעי נשים אנונימיים שמגבשים את הגבריות שלהם על חשבון אישה חלשה וכסילה?
אולי הם שובניסטיים מיזוגניים? אולי הם אוהבים להשמיע את עצמם? הם אורטורים דגולים או שמא מדדי דרך במסווה? הם אוהבים מציצות כי הם לא יודעים לזיין? הם שונאים שולטות כי הן מזכירות להם את המורה לתושב"ע שצעקה עליהם בפני כל הכיתה? הם פוחדים מאינטימיות? האם זה תואם לפורום הנוכחי? האם אפשר מראש למחוק כל הודעה שתחילתה "כל השולטים/ות, נשלטים/ות, מתחלפים/ות..."? ואז כל מי שעכשיו עסוק בכתיבת ההודעות האלה, יעבור לכתוב לך הודעות אדומות. את בטוחה שזה מה שאת רוצה? |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
היילני • 15 בינו׳ 2010
Bloody כתב/ה: היילני כתב/ה: אולי הם אגו-מניאקים שלא ינקו? האם הם באמת חזקים ועליונים, או בעצם נפגעי נשים אנונימיים שמגבשים את הגבריות שלהם על חשבון אישה חלשה וכסילה?
אולי הם שובניסטיים מיזוגניים? אולי הם אוהבים להשמיע את עצמם? הם אורטורים דגולים או שמא מדדי דרך במסווה? הם אוהבים מציצות כי הם לא יודעים לזיין? הם שונאים שולטות כי הן מזכירות להם את המורה לתושב"ע שצעקה עליהם בפני כל הכיתה? הם פוחדים מאינטימיות? האם זה תואם לפורום הנוכחי? האם אפשר מראש למחוק כל הודעה שתחילתה "כל השולטים/ות, נשלטים/ות, מתחלפים/ות..."? ואז כל מי שעכשיו עסוק בכתיבת ההודעות האלה, יעבור לכתוב לך הודעות אדומות. את בטוחה שזה מה שאת רוצה? אבל למה הפרצוף הכועס? הם לא יכתבו לי. הם כותבים רק לשולטות בסוגריים. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
Bloody • 15 בינו׳ 2010
היילני כתב/ה: אבל למה הפרצוף הכועס? הם לא יכתבו לי. הם כותבים רק לשולטות בסוגריים. זה לא פרצוף כועס, זה פרצוף מרושע. ולגבי הסוגריים - הם יעלו עלייך! |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
היילני • 15 בינו׳ 2010
Bloody כתב/ה: היילני כתב/ה: אבל למה הפרצוף הכועס? הם לא יכתבו לי. הם כותבים רק לשולטות בסוגריים. זה לא פרצוף כועס, זה פרצוף מרושע. ולגבי הסוגריים - הם יעלו עלייך! אלף סוגריים וסימנים מתמטיים לי. המתמטיקה עקבית אבל אי אפשר להוכיח זאת, קרי יש שטן ויש אלוהים. בקיצור, לא יעזור להם. ואני מאוד מחבבת את הפרצוף השטני הזה: |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
Bloody • 15 בינו׳ 2010
טוב, אז קחי עוד כמה:
איך את מוכיחה פה את קיומו של אלוהים לא ברור לי, אבל אני אייחס את זה לשעת הלילה המאוחרת. |
|
נקשר אליך |
לפני 14 שנים •
20 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 בינו׳ 2010
נקשר אליך • 20 בינו׳ 2010
מורטישיה, אני לא הבנתי מאיפה מצאת לנכון להכניס את ה"אנסית מסוכנת" הזה...
וכן, לדעתי שולטת שלא מצליחה להיות גם מעל לגבר שלה זה כישלון שלה כשולטת. היא צריכה לגרום לו לאפשר לה לשלוט בו ולא ע"י כפיה. היילני, מה שאהבתי זה שבתשובה שלך לא היה אפילו משפט אחד שהסתיים בנקודה או סימן קריאה, רק בסימני שאלה. שמעתי פעם כמה הוכחות לקיום של אלוהים מפי כמה פילוסופים, הוכחות די פשוטות וקצרות. אבל התעלומה תמיד תהיה קיימת בעיני. |
|