Bent |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
משחקי היום - משחקי מחר
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
Bent • 16 בינו׳ 2010
זה גם סוג של מאזוכיזם לצפות ובכלל שיהיה אכפת, ובכול זאת בעקבות הצעתו של נטול מושג, כולם מוזמנים לטבול בכדור הבדולח (ולהתבזות כמוני לפחות):
והניחוש שלי Sat., Jan. 16, 4:30 p.m. ET, FOX Arizona / New Orleans אני סומך על היד הכי מרשימה בעולם ומצביע ישר מהרגש בשביל קורט וורנר ואריזונה, ולא אני לא אופתע בכלל כשהם יפסידו. Sat., Jan. 16, 8:15 p.m. ET, CBS Baltimore / Indianapolis גם פה ההצבעה היא רגשי לגמרי, אני מקווה לריי לואיס ותזמורת ההגנה תמחק את הקולטס, רק בגלל הגישה הלא ספורטיבית. בתכלס, אני מניח שהקולטס יעברו בשלום את המשחק הזה עם נצחון זעום, בדרך לטבעת למנינג או כמינימום הופעה בסופר בול. Sun., Jan. 17, 1:00 p.m. ET FOX Dallas / Minnesota דאלאס כול כך חמה עכשיו שבגדי המלך החדשים של פארב יראו עירומים מתמיד, העןלם חוזר לעקוב אחרי הקבוצה הכי גדולה בפוטבול והם בדרך לסופרבול. Sun., Jan. 17, 4:40 p.m. ET, CBS N.Y. Jets / San Diego הקבוצה הכי חמה בליגה, שנה אחרונה? של לדיינן תומספסון, הידית של האיש מהנהר, הכול מצביע לסיום ההתחלה הנהדרת של הגטס, אבל עוד נראה אותם שוב יותר טובים בשנה הבאה התחזית: (הגטס יגיעו לסופר בול עוד שנתיים), הסאן דייגו יפגשו את המומנטום של דאלאס ויגרדו את העצבים במשחק מכוער במיוחד עד שיכנעו. תורכם |
|
נטול מושג(אחר) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
אני אנסה גם
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
נטול מושג(אחר) • 16 בינו׳ 2010
וגם אני אלך בלי ספרדים - כי אם סימונס לא יכול, אז בטח שלא אני.
אריזונה - ניו אורלינס אחרי המשחק של שבוע שעבר ואחרי כל מה שעבר על ניו אורלינס בסוף העונה, וגם בגלל שוורנר הוא וורנר, אני ממש רוצה להגיד אריזונה. אבל ניו אורלינס הולכים לנצח. הם פשוט קבוצה יותר טובה, ואני חושב שגם השבוע יהיה משחק התקפי משובח מאד. באלטימור - אינדיאנפוליס - פייטון משחק את המשחק הזה עם קוף ענקי על הגב. ופייטון אוהב קופים. קולטס. דאלאס - מינסוטה - דאלאס כל כך מתרגשת מהניצחון הראשון בפלייאוף מזה כך וכך שנים, שבמשך שני רבעים הם לא יקלטו שמינסוטה כבר גמרה את המשחק. ג'טס נגד סנדייגו - מאד קשה. האמת, אין לי מושג אבל נראה לי שהג'טס הולכים לרכב על המומנטום של הפלייאוף - סן דייגו ניצלו את כל המזל שהיה להם בפלייאוף אשתקד. זו שנה זוגית, קבוצת ווילד קארד חייבת לעלות לסופר בול. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
יש סיכוי שאני שיכור
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
Bent • 16 בינו׳ 2010
משיהוא/היא יודע מי משדר את המשחק הראשון?
אריזונה? הצילו |
|
נטול מושג(אחר) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
bent
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
|
|
חתולה והייטק |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
חתולה והייטק • 16 בינו׳ 2010
ARI - NO
אני מאמין גדול בקדושים למרות ההסרחה וההליכה לים בסוף העונה. אם זה לא יתנקם בהם יהיה אחלה משחק והם יקחו אותו. למרות וורנר. BAL - IND ההגנה של העורבים לא מספיק טובה השנה ואין להם מספיק התקפה למרות שרייס ופלאקו עוד ידברו בעתיד. קולטס DAL - MIN מעניין מה רומו יעשה הפעם כדי לקבור את המשחק הזה. NYJ - SD טומלינסון די סוס מת ולא הערכתי אותו מספיק העונה. הג'טס כל-כך חמים... נפרגן לחבר ונלך איתם. הייטק |
|
נטול מושג(אחר) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לי יש בקשה
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
אם למישהו יש לינק טוב לצפייה באינטרנט - DO TELL.
|
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
Re: משחקי היום - משחקי מחר
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
TV_Eye(שולט) • 16 בינו׳ 2010
bent_wordsmith כתב/ה: זה גם סוג של מאזוכיזם לצפות ובכלל שיהיה אכפת, ובכול זאת בעקבות הצעתו של נטול מושג, כולם מוזמנים לטבול בכדור הבדולח (ולהתבזות כמוני לפחות):
והניחוש שלי Sat., Jan. 16, 4:30 p.m. ET, FOX Arizona / New Orleans אני סומך על היד הכי מרשימה בעולם ומצביע ישר מהרגש בשביל קורט וורנר ואריזונה, ולא אני לא אופתע בכלל כשהם יפסידו. Sat., Jan. 16, 8:15 p.m. ET, CBS Baltimore / Indianapolis גם פה ההצבעה היא רגשי לגמרי, אני מקווה לריי לואיס ותזמורת ההגנה תמחק את הקולטס, רק בגלל הגישה הלא ספורטיבית. בתכלס, אני מניח שהקולטס יעברו בשלום את המשחק הזה עם נצחון זעום, בדרך לטבעת למנינג או כמינימום הופעה בסופר בול. Sun., Jan. 17, 1:00 p.m. ET FOX Dallas / Minnesota דאלאס כול כך חמה עכשיו שבגדי המלך החדשים של פארב יראו עירומים מתמיד, העןלם חוזר לעקוב אחרי הקבוצה הכי גדולה בפוטבול והם בדרך לסופרבול. Sun., Jan. 17, 4:40 p.m. ET, CBS N.Y. Jets / San Diego הקבוצה הכי חמה בליגה, שנה אחרונה? של לדיינן תומספסון, הידית של האיש מהנהר, הכול מצביע לסיום ההתחלה הנהדרת של הגטס, אבל עוד נראה אותם שוב יותר טובים בשנה הבאה התחזית: (הגטס יגיעו לסופר בול עוד שנתיים), הסאן דייגו יפגשו את המומנטום של דאלאס ויגרדו את העצבים במשחק מכוער במיוחד עד שיכנעו. תורכם השעות שמצוינות כאן זה שעון ישראל? |
|
נטול מושג(אחר) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
Re: משחקי היום - משחקי מחר
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
TV_Eye כתב/ה: bent_wordsmith כתב/ה: זה גם סוג של מאזוכיזם לצפות ובכלל שיהיה אכפת, ובכול זאת בעקבות הצעתו של נטול מושג, כולם מוזמנים לטבול בכדור הבדולח (ולהתבזות כמוני לפחות):
והניחוש שלי Sat., Jan. 16, 4:30 p.m. ET, FOX Arizona / New Orleans אני סומך על היד הכי מרשימה בעולם ומצביע ישר מהרגש בשביל קורט וורנר ואריזונה, ולא אני לא אופתע בכלל כשהם יפסידו. Sat., Jan. 16, 8:15 p.m. ET, CBS Baltimore / Indianapolis גם פה ההצבעה היא רגשי לגמרי, אני מקווה לריי לואיס ותזמורת ההגנה תמחק את הקולטס, רק בגלל הגישה הלא ספורטיבית. בתכלס, אני מניח שהקולטס יעברו בשלום את המשחק הזה עם נצחון זעום, בדרך לטבעת למנינג או כמינימום הופעה בסופר בול. Sun., Jan. 17, 1:00 p.m. ET FOX Dallas / Minnesota דאלאס כול כך חמה עכשיו שבגדי המלך החדשים של פארב יראו עירומים מתמיד, העןלם חוזר לעקוב אחרי הקבוצה הכי גדולה בפוטבול והם בדרך לסופרבול. Sun., Jan. 17, 4:40 p.m. ET, CBS N.Y. Jets / San Diego הקבוצה הכי חמה בליגה, שנה אחרונה? של לדיינן תומספסון, הידית של האיש מהנהר, הכול מצביע לסיום ההתחלה הנהדרת של הגטס, אבל עוד נראה אותם שוב יותר טובים בשנה הבאה התחזית: (הגטס יגיעו לסופר בול עוד שנתיים), הסאן דייגו יפגשו את המומנטום של דאלאס ויגרדו את העצבים במשחק מכוער במיוחד עד שיכנעו. תורכם השעות שמצוינות כאן זה שעון ישראל? TV, אם תסתכל (אנחנו מן הסתם נפרסם גם שבוע הבא) שהשעות הן בET, יענו EASTERN TIME. צריך להוסיף 7 שעות קדימה כדי להגיע לשעה בישראל. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 בינו׳ 2010
TV_Eye(שולט) • 16 בינו׳ 2010
כן עכשיו אני שם לב לET
מזל שיש לי לוויין כל המשחקים אצלי בטלוויזיה |
|
נטול מושג(אחר) |
לפני 14 שנים •