Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
נשלט/ת או שולט/ת - מה יותר קל/קשה?
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Madame T(שולטת) • 1 בפבר׳ 2010
האם קל יותר להיות נשלט מאשר שולט, מכל מיני בחינות, או קשה יותר? או שלכל אחד מהצדדים לקשר השליטה יש קשיים משלו ומהם? כיצד אתם רואים את הדברים מנקודת מבטכם כשולטים/ות או נשלטים/ות?
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Re: נשלט/ת או שולט/ת - מה יותר קל/קשה?
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 1 בפבר׳ 2010
Madame T כתב/ה: האם קל יותר להיות נשלט מאשר שולט, מכל מיני בחינות, או קשה יותר? או שלכל אחד מהצדדים לקשר השליטה יש קשיים משלו ומהם? כיצד אתם רואים את הדברים מנקודת מבטכם כשולטים/ות או נשלטים/ות?
חחחח איזה שאלה מטופשת.. לנשלט ושולט יש תחומי אחריות שונים שבכלל אי אפשר לשים על כף המאזניים ולמדוד "מה יותר קשה" |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Re: נשלט/ת או שולט/ת - מה יותר קל/קשה?
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: Madame T כתב/ה: האם קל יותר להיות נשלט מאשר שולט, מכל מיני בחינות, או קשה יותר? או שלכל אחד מהצדדים לקשר השליטה יש קשיים משלו ומהם? כיצד אתם רואים את הדברים מנקודת מבטכם כשולטים/ות או נשלטים/ות?
חחחח איזה שאלה מטופשת.. לנשלט ושולט יש תחומי אחריות שונים שבכלל אי אפשר לשים על כף המאזניים ולמדוד "מה יותר קשה" ולמרות שהשאלה 'מטופשת' כדברייך, לא סתם אדם בוחר או נוטה להיות בצד השולט או הנשלט. מה שקל לאחד קשה לשני, בכל אחד מהצדדים. אני מנסה לברר כיצד רואה כל אחד את הצדדים את הדברים שקלים לו בצד הזה ואלו שקשים לו, ולמה דווקא בחר בצד זה ולא אחר. האם כי קל לו יותר להיות בצד הזה או שלמרות שקשה לו בחר להתמודד? התשובה אינה חד-משמעית, לדעתי. |
|
walking dead |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
walking dead • 1 בפבר׳ 2010
לדעתי כנשלטת שדווקא בתחילת דרכה הייתה שולטת, הרבה יותר קשה להיות שולט/ת.
באמת לא ברור לי מי צריך את כאב הראש הזה. כל כך הרבה דאגות יש לשולטים. לא להצליף חזק מדי, לא לשבור עצמות, לא לחרוג מגבולות רמזור ההצלפות, שהנשלטת לא תחנק, שלא תחטוף כוויות רציניות, שלא תתקרר או תחטוף איזו דלקת ריאות, שלא תשתה לי מים קרים. וכמובן אפטר קייר, שלא נשכח. זו המון אחריות! ועוד לא התחלנו בכלל לדבר על הצורך בשינון בע"פ רשימות גבולות שונים ומשונים, שמירה על ארשת פנים קשוחה או חמורה ואפלה ואימוץ טונים עמוקים ומרשימים של הקול. אני רק יכולה לשער כמה שעות נדרשים שולטים להתאמן מול המראה בלהראות נורא דומיננטיים. מאז שאני נשלטת... פשוט החיים הטובים |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 1 בפבר׳ 2010
[.
מאז שאני נשלטת... פשוט החיים הטובים [/quote] חחח גדולה, יש בזה משהו למרות שנראה לי שגם בתור נשלטת יש "קטעים" בתור שולטת יש את הקטע היצירתי, דאגה לצד השני וכו אם נסכם את זה נראה לי שעל שולטים יש יותר מטלות בסה"כ |
|
פרומיתאוס |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
אכן שאלה מטופשת...
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
פרומיתאוס • 1 בפבר׳ 2010
מה קל יותר להיות גבר או אישה?
להיות סוס או גמל? כאילו שזה עניין של בחירה. אתה מי שאתה. עבורי להיות מישהו אחר ובמקרה זה נשלט זה לא עניין של קושי, זה פשוט בלתי אפשרי. השאלה שלך במקרה הטוב מיועדת למי שמשחק תפקיד . ובכאלה איננו עוסקים. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2010
free spirit כתב/ה: לדעתי כנשלטת שדווקא בתחילת דרכה הייתה שולטת, הרבה יותר קשה להיות שולט/ת.
באמת לא ברור לי מי צריך את כאב הראש הזה. כל כך הרבה דאגות יש לשולטים. לא להצליף חזק מדי, לא לשבור עצמות, לא לחרוג מגבולות רמזור ההצלפות, שהנשלטת לא תחנק, שלא תחטוף כוויות רציניות, שלא תתקרר או תחטוף איזו דלקת ריאות, שלא תשתה לי מים קרים. וכמובן אפטר קייר, שלא נשכח. זו המון אחריות! ועוד לא התחלנו בכלל לדבר על הצורך בשינון בע"פ רשימות גבולות שונים ומשונים, שמירה על ארשת פנים קשוחה או חמורה ואפלה ואימוץ טונים עמוקים ומרשימים של הקול. אני רק יכולה לשער כמה שעות נדרשים שולטים להתאמן מול המראה בלהראות נורא דומיננטיים. מאז שאני נשלטת... פשוט החיים הטובים חברה שלי התחלפה בדיוק מהסיבה הזו... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Re: אכן שאלה מטופשת...
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
פרומיתאוס כתב/ה: מה קל יותר להיות גבר או אישה?
להיות סוס או גמל? כאילו שזה עניין של בחירה. אתה מי שאתה. עבורי להיות מישהו אחר ובמקרה זה נשלט זה לא עניין של קושי, זה פשוט בלתי אפשרי. השאלה שלך במקרה הטוב מיועדת למי שמשחק תפקיד . ובכאלה איננו עוסקים. ועדין כפי שציינה free spirit לעיל, בתחילת דרכה היתה שולטת והפכה לנשלטת, והיא לא היחידה שידוע לי כי "שינתה כיוון". כך שיש כנראה משהו שמרתיע או מקשה בצד מסויים, לכן יש כנראה אלמנט של בחירה בצד זה או אחר ולא רק נטיה ברורה לכיוון מסויים. |
|
walking dead |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Re: אכן שאלה מטופשת...
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
walking dead • 1 בפבר׳ 2010
Madame T כתב/ה: פרומיתאוס כתב/ה: מה קל יותר להיות גבר או אישה?
להיות סוס או גמל? כאילו שזה עניין של בחירה. אתה מי שאתה. עבורי להיות מישהו אחר ובמקרה זה נשלט זה לא עניין של קושי, זה פשוט בלתי אפשרי. השאלה שלך במקרה הטוב מיועדת למי שמשחק תפקיד . ובכאלה איננו עוסקים. ועדין כפי שציינה free spirit לעיל, בתחילת דרכה היתה שולטת והפכה לנשלטת, והיא לא היחידה שידוע לי כי "שינתה כיוון". כך שיש כנראה משהו שמרתיע או מקשה בצד מסויים, לכן יש כנראה אלמנט של בחירה בצד זה או אחר ולא רק נטיה ברורה לכיוון מסויים. עם זה אני פחות מסכימה. לדעתי מאז ומעולם הייתי נשלטת בנטייה שלי, פשוט היה לי נוח יותר ופחות מאיים להכיר את עולם השליטה דווקא מהצד השולט. לו הייתי שולטת מטבעי אני מניחה שלא הייתי נרתעת באמת מהאחריות או מכל דבר אחר ש"התפקיד מחייב". |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Morticia • 1 בפבר׳ 2010
אני מסכימה
זה נורא אינדיבידואלי על אף האחריות שבאה עם שליטה, לי יהיה מאוד קשה להשלט על ידי אחר ולא קשה לי לקחת על עצמי את האחריות - זה טוב לי כמו שלאחרת יתכן ויהיה מאוד קשה להוביל אחר ותתפוס את יכולתו להוביל אותה כ"חיים קלים" עבורה זה לא אומר שמי מאתנו לא תוכל לעשות את זה אישית, לא כל כך בא לי ללכת נגד הטבע שלי בטח לא בקלות |
|