המלכה Nathjas(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
סשן תשיעי --ומפגש שפחות של אדון ברוך
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
המלכה Nathjas(שולטת) • 2 בפבר׳ 2010
טוב ככה זה היה ביום חמישי שעבר: מלכתי החליטה שהיא רוצה לתכנן מפגש הכרות סשנים ועינוגים לכולנו במרתף התענוגות לכבוד הסשן התשיעי שלי וסיום האימונים שהולך וקרב אני ישנה ממתינה שמלכתי תחזור ממשמרת לילה פתאום דופקים בדלת לא מבינה מי זה מגיעה לדלת מסתכלת ורואה אותך אדון שלי המומה לא דיברתי ישר שמתי ידיים על הפה כי הוא תפס אותי ישנה בלי ציחצוח שיניים אז הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי אליו מורידה לו את הבגדים שמה לו חלוק הוא חצי שוכב על המיטה אני לידו מחובקת איתו עד שהוא הופך אותי על הגב ומוריד לי את המכנס אני מתה רטובה כבר הוא חודר לי לכוס אוח איזה כיף אוח איזה כיף ואז חודר לי לתחת איזה כיף גן עדן ממש גמרתי 4 פעמים ואז קמתי נתתי לו לנוח מלכתי הגיעה מהעבודה הלכה לנוח גם ולהיתפנק עם אדוני עד שאחיותיי מגיעות אני מסיימת את הניקיון שלי ואת המשימות השבועיות שלי ובדיוק שעשוע מתקשרת שהיא הגיעה ואדוני הולך להביא אותה שעשוע ואני נפגשנו לראשונה בחורה מאוד נחמדה עם כוח סבל של אפילו אין לי דוגמא להביא בקיצור הסשן מתחיל בכך שאדוני קושר אותה לעמודים ואותי משכיב על המיטה חצי גוף כמובן תחת בולט הצלפה לה הצלפה לי הצלפה לה והצלפה לי אוח כמה שכיף לי ואז מעביר את שעשוע על המיטה לידי אז ככה זה היא מקבלת הצלפה ואני מיחד איתה מקבלת אחרי איזה 40 הצלפות מה יכול להיות יותר גרוע מזה אדוני מחליט שמעכשיו אנחנו סופרות את ההצלפות אני לא טובה בזה ואם אני טועה מתחילים מההתחלה אז אני מנסה להתרכז על כל הצלפה כשהגענו ל180 הצלפות לולי היפה והמתוקה הגיעה כמו שהבנתם הגענו ל180 וסיימנו ב 220 אוח לאיזה ספייס נכנסתי חבל''ז ואיך לא אדוני ראה את זה והחליט שהוא רוצה לעשות לכלבונת שלו שהיא כבר לא פה אלא בספייס עגילים לא בכוס עוד לא אלא לעשות למתוקים שעל הפיטמות שותפים לוקח מחט לפירסינגים תופס את הפיטמה ואת השנייה ואיהההההההההההההההההה זה כאב והכניס עוד יותר לספייס אבל הפעם לא יכולה אפילו לפתוח עיניים כמה שטוב לי בספייס שלי בזמן התאוששות שעשוע קיבלה את העונש שלה שזה 1500 הצלפות אוי איזה תחת יפה היה לה אחרי זה נורא אהבתי ואז אדוני עשה משהו שאני לא חשבתי לראות בזמן הקרוב הוא עשה על הכוס של שעשוע 15 תפרים אני כולי צמרמורות ממש מודה לאל שזה היא ולא אני איזה פחד מגרה כזה ולולי ניכנסת לספייס ומתחילה לבכות רק מצפיה חח כשהסשן נגמר התקלחנו השתעשענו על המיטה ופינקנו את האדון המדהים שלנו ואת מלכתי ואז הלכנו לישון היה פשוט מדהים אבל לאדוני עדיין היה משהו בראש שהוא הקוברה!!! כן עוד גמירות יוווו כמה טוב היה אז רק רציתי להגיד לכם אדוני ומלכתי שאני אוהבת אותכם יותר מכל העולם ומודה לכם על הסשנים המטריפים שלנו ממני גורה זונה שפחה כלבה רכוש חפץ שלכם |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
ראבק,
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 2 בפבר׳ 2010
איך לא נשברת לכם המיטה?
היא עשויה מטיטניום או מה? |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 2 בפבר׳ 2010
ישו הקדוש,
סרט אימה הדבר הזה.. את צריכה לרשום לפני שזה לא לבעלי לב חלש.. |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
שרמומית • 2 בפבר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: ישו הקדוש,
סרט אימה הדבר הזה.. את צריכה לרשום לפני שזה לא לבעלי לב חלש.. הפעם אני מסכימה עם תותפרי... |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 2 בפבר׳ 2010
תיידעי אותנו לפני, מה זה אתר זימה וסטיות כאן??
אני דווקא מאוד נהניתי לקרוא.. |
|
אביב6363(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
גורה מתוקה שלנו!!
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
אביב6363(שולטת) • 2 בפבר׳ 2010
גורה מתוקה ומקסימה שלנו
רכש חדש ויקר למרתף התענוגות שמחה שנהנית מהמיפגש עם אחיותיך למרתף התענוגות ויהיו עוד המון כאלה שמחה וגאה על כך שאת שלנו גאה על המומחיות שלך בעינוג,פינוק,ושרות המדהים והמענג שאת מעניקה בכזאת אהבה ומסירות לאדונך ולי [נהנים ומ תענגים כול רגע ] גאה על ההתמסרות שלך הנתינה והציתנות שלך גאה על כוח הסבל שלך גורונת שלנו--האימונים שלך הם לקראת הסוף ואת מוכיחה שאת ראויה ומתאימה להיות שייכת ומקולרת לנו ולמרתף אוהבת ונהנית מכול יום שעובר איתך יחד ----------------------------------------------------------------------------------- לך לולי נתונה אהבתי לעולמים את מתוקה ורגישה וזה מה שמיוחד בך מאחלת לנו עוד המון שנים שתיהי איתנו אוהבת המוןןןן ---------------------------------------------------------------------------------------- ולך שעשוע כלבת העל המשיכי להיות כמו שאת משעשעת ומצחיקה כלבה מתמסרת ואוהבת כמו שאת עד היום שיודעת לספוג המון ולהעניק לאדונך את הסשנים המטריפים והמענגים אוהבת ------------------------------------------------------------------------------------ |
|
פייה{O} |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
Re: סשן תשיעי --ומפגש שפחות של אדון ברוך
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
פייה{O} • 2 בפבר׳ 2010
הגורה של אדון ברוך כתב/ה: ואז אדוני עשה משהו שאני לא חשבתי לראות בזמן הקרוב
הוא עשה על הכוס של שעשוע 15 תפרים אני כולי צמרמורות לעשות תפרים בכוס בתנאים שאינם סטריליים זה פוטנציאל רציני לזיהומים חמורים ביותר ויכול להוביל לנזקים בלתי הפיכים. שלא תגידו שלא ידעתם. |
|
המלכה Nathjas(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
המלכה Nathjas(שולטת) • 2 בפבר׳ 2010
מלכתייייייייייייייייייייייייייייייי
אוהבת אותך אוהבתתתתתתתתתתתת אני מודה לך על הכלללללללללללללל על זה שאת אוהבת אותי על זה שאני שייכת לך על זה שקיבלת אותי בזרועות פתוחות תודה לכל המגיבים כל מה שאדוני עושה תמיד סטרילי ונקי אני סומכת על אדוני בעיניים סגורות ויודעת שהוא לא יעשה כלום שיכול לפגוע בנו אדוני הוא שולט עם המון ניסיון בדסמי וכמו שאמרתי הוא לעולם לא יעשה משהו שפוגע בנו אוהבת אותכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן כלבה זונה רכוש שפחה חפץ שלכם גורונת |
|
אביב6363(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
Re: סשן תשיעי --ומפגש שפחות של אדון ברוך
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
אביב6363(שולטת) • 2 בפבר׳ 2010
פייה כתב/ה: הגורה של אדון ברוך כתב/ה: ואז אדוני עשה משהו שאני לא חשבתי לראות בזמן הקרוב
הוא עשה על הכוס של שעשוע 15 תפרים אני כולי צמרמורות לעשות תפרים בכוס בתנאים שאינם סטריליים זה פוטנציאל רציני לזיהומים חמורים ביותר ויכול להוביל לנזקים בלתי הפיכים. שלא תגידו שלא ידעתם. פיה מתוקה הכול נעשה סטרילי לחלוטין אם דאגה לשלומה ולבריאותה של שעשוע יש לנו במרתף את כול ציוד המדיקל הכי משוכלל כולל כיסא גיניקולוגי הכול נעשה בכפפות סטרליות במחט תפירה חד פעמית סטרילית של חדר ניתוחים ובחיטוי מתאים ואם תציצי בגלריה תיראי שזה אחד האקטים הכי אהובים על שעשוע שמעלה אותה לספייס אדיר אנחנו מגבילים את דרישתה לסשן הזה שמבחינתה יעשה כול שבוע לפעם בכמה חודשים כדי לשמור עליה מנזקים. מקווה שההסבר מניח את הדעת לכול הקוראים והמגיבים של הפוסט הנ"ל הפוסט נועד לשתף אותכם בחוויות שהגורונת עברה בסשן המשותף הראשון שלה ולא בביקורות איכות וטיב של הפרטים הקטנים בדסמ עושים באהבה או לא עושים בכלל וכמובן בגבולות המתאימים של הנישלטת לפי כול חוקי ה--SSC ומילת ביטחון שזה הכי חשוב בסשן יום נעים וסוף שבוע ניפלא לכול חברי הקינק והמון אהבה והגשמת פנטזיות והכיייי חשוב המוןן ספייסיםםםם |
|
corona(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
זה סשן תשיעי?
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
corona(נשלטת) • 3 בפבר׳ 2010
מה יהיה בסשן ה- 13?
בהצלחה! |
|