SUB D(נשלט) |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
סקס אגרסיבי
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
SUB D(נשלט) • 1 ביולי 2010
סקס אגרסיבי חזק, פעלתני ונמרץ שבו הנשלט חודר למלכתו.
נשלטים - באם מלכתכם תבקש מכם לבצע איתה סקס אגרסיבי שבו אתם הזיינים, האם מצב זה מקובל עליכם ? האם תהנו מזה? האם תלמדו להנות מזה כי מלכתכם פקדה ? שולטות - מה דעתכן על סקס אגרסיבי שבו נשלט חודר אליכם ? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 ביולי 2010
דעתי שזה אחלה. חשוב על עצמך כעל ויברטור.
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Morticia • 1 ביולי 2010
עניין של טעם אני מניחה.
על פי תפישת עולמי מי שבאמת משרת את מלכתו ומסור אליה יעשה כפי שהיא ציוותה גם אם זה לא משרת אחד לאחד אותו - למענה כמובן אבל אישית אני ממש לא אוהבת שחודרים אליי באגרסיביות מעדיפה בעדינות נוטפת עומק, תשוקה ואינטנסיביות |
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
מורטי
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 1 ביולי 2010
כבר אמרתי פעם שאני מתה עלייך?
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Re: מורטי
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Morticia • 1 ביולי 2010
ניקול בעקבגבוה כתב/ה: כבר אמרתי פעם שאני מתה עלייך?
|
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Re: סקס אגרסיבי
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
רצסיבי(נשלט) • 1 ביולי 2010
slave d כתב/ה: נשלטים - ... האם מצב זה מקובל עליכם ?
אתה שואל האם עבור מישהו זה גבול-בל-יעבור ? אם כן, זה דבר שאמור להיות מוגדר מלכתחילה, עוד בעת שמתגבשת מערכת היחסים, כמו כל הגבולות האחרים. אחרי שמערכת הגבולות הוגדרה, ובהנחה שלא השמטת דברים מהותיים, אין לך חופש בחירה במסגרת החוקים והכללים שקבעתם לכם. slave d כתב/ה: נשלטים - ... האם תהנו מזה? האם תלמדו להנות מזה כי מלכתכם פקדה ?
גם פה אני קצת מתקשה עם השאלה שלך. ונניח שאני לא אהנה מכך? אז מה? למי זה אמור לשנות בכלל? אני אמור הרי לציית כדי לקיים את הרצון של המלכה שלי, ולא ההיפך. ובכלל, הרי פרדוקס הנשלטים הידוע הוא שאנחנו (לפחות חלקנו) נהנים לעשות דברים שאנחנו לא נהנים מהם. וגם, אני לא צריך ללמוד ליהנות ממשהו כי מלכתי פקדה עליו. אני נהנה מהעשייה שלו מעצם העובדה שהיא פקדה עליו, גם אם אני לא נהנה מהדבר עצמו. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Morticia • 1 ביולי 2010
מעניין מה שכתבת בסוף שם רצסיבי.
זה העלה בי איזו תהייה... אתה נהנה מעצם זה שהיא פקדה עליך או מהידיעה שמה שאתה עושה עבורה פשוט מענג אותה? כאילו, מה אם היא מבקשת יפה? כי זה מה שהיא רוצה זה לא שלמלכה אסור להיות מנומסת... (לא שחלילה אני אומרת שזה מה שטענת, סתם פה זורמת עם המחשבה) |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
רצסיבי(נשלט) • 1 ביולי 2010
Morticia כתב/ה: אתה נהנה מעצם זה שהיא פקדה עליך או מהידיעה שמה שאתה עושה עבורה פשוט מענג אותה? כאילו, מה אם היא מבקשת יפה? אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. מה שחשוב זו העובדה שזה היה רצונה, ושאני מממש אותו, לא איך היא הביעה את הרצון שלה - בפקודה, לחישה, צחקוק או סתם אמירה. (כתבתי "פקדה" כי זה מה שמתקשר לי אסוציאטיבית עם פקודות, אבל באותה מידה יכולתי לכתוב "אמרה"). |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
Morticia • 1 ביולי 2010
רצסיבי כתב/ה: Morticia כתב/ה: אתה נהנה מעצם זה שהיא פקדה עליך או מהידיעה שמה שאתה עושה עבורה פשוט מענג אותה? כאילו, מה אם היא מבקשת יפה? אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. מה שחשוב זו העובדה שזה היה רצונה, ושאני מממש אותו, לא איך היא הביעה את הרצון שלה - בפקודה, לחישה, צחקוק או סתם אמירה. (כתבתי "פקדה" כי זה מה שמתקשר לי אסוציאטיבית עם פקודות, אבל באותה מידה יכולתי לכתוב "אמרה"). שוב, לא התכוונתי חלילה להאשים אותך בדבר. סתם העלתי תהייה. תודה על התשובה (ואני אגב חושבת שיש משהו הרבה יותר מגרה בסמכות נונשלנטית ומנומסת שלפחות כמעט אף פעם לא צועקת. כמובן שנוח לי לחשוב ככה ) |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
1 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 ביולי 2010
אני מזדהה איתך מורטי. לא בטעם האישי בסוג המגע אבל בהחלט בגישה.
ובכלל לא מובנת לי החלוקה הגסה הזאת לנהנה ולא נהנה, רצון שלו רצון שלה. העובדה שאני רוצה משהו אמורה להשפיע עליו. לאו דווקא בקטע של ציות אלא בקטע של לעשות לי טוב. אני לא רוצה שמישהו יעשה *בשבילי* משהו שהוא לא רוצה לעשות. לא רוצה שיסבול בשבילי. מצד שני, עצם זה שאני רוצה אמור להספיק. זה נשמע פרדוקסלי אבל זה לא באמת. כשרוצים לרצות ולענג מישהו, הרצונות שלו מהווים מוטיבציה. גם בהתמזמזות הכי "ונילית" בעולם, בחורה תגיד "נשיקה בצוואר הכי נעימה לי בנקודה הזו בדיוק (מצביעה)", ובאופן טבעי יתחשק לך לנשק אותה דווקא שם. לא? |
|