אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דיון קש וגבבה

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 12 ביולי 2010

דיון קש וגבבה

שלום לכולם!

האם יש כאן אנשים שמתעניינים בזיונים בתחת? אני חושבת שזה נושא מאד מעניין ואשמח לדון בו. בנוסף, אשמח לשמוע על חוויות שונות של קשירה, שהן יותר יצירתיות מאשר "קשר לי את הידיים וזיין אותי בתחת", אם כי זה יכול להיות רלוונטי לסוגיית הזיונים בתחת.

חובבי/ות נשים: כוס לעומת תחת - יתרונות וחסרונות! הביעו דעה ושתפו חוויות.

אה, ומכות. מה דעתכם על מכות? במה שונה הצלפת שוט מהכאה באמצעות רהיט? וכו'.

סקס בשירותים: מצד אחד ריגוש, מצד שני מלוכלך. מצד אחד זמין, מצד שני התנוחה לא הכי נוחה. מה השיקול הקובע אצלכם?

אשמח גם להגיב לנושאים נוספים שעוסקים בסקס מגניב וכיפי, על מנת שאוכל, באופן קליל וידידותי, לשוחח על סקס. אין צורך ברעיונות מקוריים, אין צורך בפילוסופיה, אין צורך בעומק. יש צורך שהדיון יספק לי מרחב שבו אוכל לדבר על זיונים מסוגים שונים (שוב, היות הסוגים מקוריים וייחודיים לא חשוב. למעשה, אעדיף לדבר על דברים שאנשים רבים נוספים חווים).

נורא בא לי זיון עם טדי, אבל הוא בעבודה עד הערב icon_sad.gif
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 12 ביולי 2010
יולי..בתור אחת שלא הפסיקה לומר לאנשים לא להאכיל טרולים..ואת עושה את זה?

איזו דוגמא את מהווה?
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 12 ביולי 2010
נדמה לי שאני צריך קורס מזורז בכלובית.
זה מה שעושים לטרולים? פותחים עבורם שרשורים חמודים מחייכים ומחוייכים בכללי בנושא זיונים כי טדי בעבודה?

אחרי שאעבור את הקורס אם יש למישהו טרול בהיריון אני רוצה שירשום אותי על זוג גורי טרולים ראשונים. מבטיח לטפל בהם מכל הלב ובאהבה ראויה. אני מבשל לגמרי לא רע.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
Brave Dwarf כתב/ה:
נדמה לי שאני צריך קורס מזורז בכלובית.
זה מה שעושים טרולים? פותחים שרשורים חמודים מחייכים ומחוייכים בכללי בנושא זיונים כי טדי בעבודה?

אחרי שאעבור את הקורס אם יש למישהו טרול בהיריון אני רוצה שירשום אותי על זוג גורי טרולים ראשונים. מבטיח לטפל בהם מכל הלב ובאהבה ראויה.

בדיוק.

קיצר, אפשר לחזור לדבר על משהו מעניין?

אני הייתי מופתעת בטירוף לכמה מהר התחת שלי התרגל. בפעם הראשונה נורא כאב לי, בפעם השניה גם חששתי והייתי נורא זהירה וכל זה. בפעם השלישית כאב אבל לא יותר מידי. בפעם הרביעית, הוא אפילו לא שם חומר סיכה, פשוט נכנס בשיא הסבבה שלו כאילו שזה כוס, ולא כאב אפילו! והיו מרחקים של איזה חודש בין פעם לפעם! ממש לא ציפיתי שזה יהיה ככה קל. אבל כנראה שהגוף שלי אוהב את טדי לא פחות ממני icon_smile.gif אני שמחה שהוא לא עושה את זה הרבה. אומרים שזה לא בריא הרבה, שיש חשש לפגיעה בשריר.

אבל ככה, פעם בכמה זמן, זה מעין פינוק אקסטרה כזה ששומרים לימים מיוחדים. הפעם הראשונה הייתה ביום ההולדת שלו. מחר יש לי יום הולדת ואני מקווה שלא אצטרך לבקש icon_smile.gif
מישלי

מזל טוב יולי (יום הולדת אמיתי או לא...)

מישלי • 12 ביולי 2010
ההצעה שלך לדיון, הזכירה לי את "אורות וצללים בממלכת הורדוס"...
בגרות מורחבת בהיסטוריה (איכס) לפני טריליון שנים (ועדיין לא התאוששתי מהטראומה !)

* (מסתבר שבגרות בהיסטוריה זה הרבה יותר טראומתי מאנא-לי icon_rolleyes.gif )
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: מזל טוב יולי (יום הולדת אמיתי או לא...)

מישלי כתב/ה:
ההצעה שלך לדיון, הזכירה לי את "אורות וצללים בממלכת הורדוס"...
בגרות מורחבת בהיסטוריה (איכס) לפני טריליון שנים (ועדיין לא התאוששתי מהטראומה !)

* (מסתבר שבגרות בהיסטוריה זה הרבה יותר טראומתי מאנא-לי icon_rolleyes.gif )

בדיוק לפני כמה ימים דיברו איתי על הסרט "קליגולה", אולי בגלל זה אני במחשבות האלה.
הבגרות בהסטוריה דווקא לא עשתה לי טראומה בכלל. בערוץ ההסטוריה מקרינים כל שנה סרטים העוסקים בנושאים למבחן של אותה שנה. זה מאד נחמד מצידם.
אבל בכלל אני לא זוכרת את הבגרויות. הייתי במחששה, למדתי בלילה שלפני המבחן ואיכשהו היה בסדר.

ואני בכלל לא יודעת על מה את מדברת. זכור לי במעורפל בחור בשם הורדוס. הולכת לגגל (זה מה שאני עושה במקום ללמוד למבחן בתולדות הפילוסופיה. אפשר בבקשה לחזור לדבר על סקס? זה או זה או דיקרט, שזה בערך הדבר הכי פחות סקסי בעולם).
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אה, זה בכלל מכון אבשלום. מגניב, למדת שם? אני מתה על הדברים האלה. מתה כבר לסיים את התואר בשביל שיהיה לי זמן ללמוד משהו icon_razz.gif
הדורבנים​(נשלט)
לפני 14 שנים • 14 ביולי 2010
הדורבנים​(נשלט) • 14 ביולי 2010
אני רוצה להוסיף ולהגיד שבצד מזיונים בתחת (שכבודם במקומם מונח), הדבר הכי כיפי זה אהבה. אהבה כיפית, נעימה, של אישה לגבר ושל גבר לאישה.להיות בתוך היש ההזוי הזה. שאין בלתו.

לקום איתו בבוקר, ללטף לה את הגב בצהריים, לראות איתו טלוויזיה בערב (עם עדיפות להשרדות אולסטאר). אהבה שאינה תלוייה בדבר.

אהבה, אין כמוה.
(שוב, לצד זיונים בתחת, שהם נהדרים).
נוריתE
לפני 14 שנים • 14 ביולי 2010

יש לי יש לי

נוריתE • 14 ביולי 2010
זיוני מוח,מה דעתכם?משעשע?משעמם. מעורר?מרדים?
הממ
מיותר?
הלאה